Metapho - Află mai multe despre Deep Fusion

O nouă actualizare a aplicației gratuite pentru foto și video, Metapho pentru iPhone, identifică acum care dintre fotografiile tale obținute cu iPhone 11 au fost realizate cu Deep Fusion.

simbol metapho pe fundal turcoaz

Această aplicație nu numai că îți permite să verifici dacă a fost utilizat Deep Fusion, ci și să vizualizezi și să editezi metadatele EXIF.

Ultima actualizare a Metapho din weekend-ul trecut include date care identifică dacă Deep Fusion a fost sau nu folosit într-o fotografie. Acest lucru este remarcabil, deoarece Apple a făcut ca funcția să fie invizibilă în mod intenționat pentru utilizatori, chiar și atunci când inspectează detaliile unei imagini (este foarte dificil de spus doar privind fotografiile).

detaliu camera iphone 11

Metapho pare a fi prima aplicație care oferă o modalitate de a inspecta Deep Fusion. Este probabil ca funcționalitatea acesteia să fie pe un termen limitat. Creatorul de aplicații foto, Sebastiaan de With, a menționat că s-a omis adăugarea funcției în Halide, deoarece Apple intenționează să o oprească în curând.

După ce descarci și deschizi Metapho, va trebui să oferi acces aplicației la galeria foto. Există chiar și o extensie Share Sheet pe care o poți adăuga pentru a verifica rapid metadatele fotografice.

În partea de sus a metadatelor din „Image Information”, vei vedea „Deeply Fused” dacă s-a utilizat Deep Fusion. În secțiunea „Camera” vei vedea și un număr de imagini pentru fotografiile Deep Fusion. Metapho indică acum și dacă a fost utilizat modul Night în obținerea fotografiilor.

2 iphoneuri pe fundal albastru

Metapho 3.4.3 oferă următoarele:

  • Suport pentru specificațiile camerei foto din iPhone 11
  • Poate să indice sub Image Info dacă au fost folosite modurile Night Mode și Deeply Fused
  • Oferă mai multe detalii privind expunerile din modul Night Mode sub Camera Info
  • Afișează Outside The Frame, dacă este disponibil
  • Îmbunătățește compatibilitatea cu profilul ProPhoto RGB
  • Rezolvă problema Date Edit și alte bug-uri

Download Metapho on the App Store (free, iAP)