Trade-In a devenit cel mai plăcut obicei.
Acum, și online.

Noile și uimitoarele produse Apple sunt mai accesibile ca oricând. Îți punem la dispoziție programul de trade-in și pentru achizițiile online, astfel încât să poti fii mereu la zi cu ce e mai nou.

Cum beneficiez de serviciul de Trade-In?

1. Semnalizează-ne printr-un comentariu înainte de finalizarea comenzii faptul că îți dorești să apelezi la serviciul de trade-in.

Asigură-te că înainte ai evaluat produsul tău conform unor factori cât mai obiectivi, prin intermediul formularului pus la dispoziție mai jos.

2. Trimite produsul second hand la adresa, cu mențiunea Trade in:

iSTYLE Retail SRL
Str. Vulturilor nr. 98, Parter, sector 3, cod poștal 030857, București
Telefon contact: 0757026013

3. Odată ce produsul este recepționat, consultantul iSTYLE va evalua produsul și îți va comunica contravaloarea vechiului tău dispozitiv.

Finalizarea procesului presupune încheierea unui contract de vânzare-cumpărare, transmis prin email împreună cu datele bancare.

4. Îți virăm banii imediat în contul bancar specificat.

Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ne comunici datele corecte și complete, iar noi transferăm contravaloarea agreată

Descoperă valoarea estimată
a dispozitivului tău*

*Valoarea exprimată are caracter informativ, reprezentând suma pe care o poate obține un client pentru un produs second hand, prin intermediul unei autoevaluări in platforma www.istyle.ro. Valoarea finală o poți afla în cel mai apropiat magazin iSTYLE. Regulamentul poate fi gasit aici.

Exemple de produse ce prezinta defecte/ deterioriri

Care sunt principalele avantaje ale programului?

Rapid, simplu și în siguranță. Totul se face prin online, iar produsul este preluat și livrat de către curier.

Întreg procesul este transparent, realizat într-un mediu profesionist.

Nu există un proces îndelungat de negociere cu potențialii clienți.

Întrebări puse frecvent

+Ce dispozitive se pot înnoi prin programul de Trade-In ?
Îți poți schimba vechiul laptop sau telefon, vechea tabletă sau orice alt dispozitiv pe care îl regăsești în simulatorul din site.
+Cum pot beneficia de această ofertă?
Pentru a beneficia de acest program trebuie în primul rând să realizezi o evaluare online, cât mai obiectivă a vechiul tău dispozitiv. Ulterior, când îți achiziționezi noul produs din istyle.ro, înainte de a finaliza comanda, trebuie să menționezi în câmpul dedicat pentru observații că dorești să beneficiezi de trade-in.
Noul produs se va achita integral, împreuna cu taxa de transport aferentă programului de trade-in.( în valoare de 15 lei)
Ulterior, valoarea dispozitivului second hand o să fie restituită prin virament bancar, direct în contul tău.
Nu poți beneficia de programul de trade-in înainte de achiziționarea noului produs, aceasta facilitate fiind disponibilă exclusiv doar pentru clienții iSTYLE.
+Câte produse second-hand pot aduce pentru trade-in?
Poți trimite mai multe produse second-hand, condiția este ca acestea să se regăsească în lista de device-uri din secțiunea de evaluare afișată în site.
+Cum se evaluează dispozitivele preluate?
Evaluarea se face pe baza unor criterii funcționale și estetice. Gradul de uzură, aspectul estetic (zgârieturi, îndoituri, etc.), funcționale (ecran spart, încărcare, conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, etc.).
Pentru a simplifica procedura, te rugăm să dezactivezi conturile și parolele:
  • Gesturile de securitate și codul de securitate vor fi oprite/ șterse
  • serviciul "Find My iPhone" trebuie să fie oprit/ dezactivat (serviciu dedicat produselor Apple)
  • dispozitivul nu trebuie să fie blocat în nici o rețea telefonică
  • contul "iCloud" (Apple ID) va fi șters/ inactiv - readus la setările din fabrică (serviciu dedicat produselor Apple)
+Ce preț obțin pentru dispozitivul meu?
În urma evaluării realizată de către consultantul iSTYLE, suma finală o să fie comunicată prin email. Prețurile afișate în site au caracter informativ, însă cu cât auto-evaluarea este realizată mai obiectiv, suma nu o să difere de prețul afișat inițial.
+Cum împachetez produsul înainte să-l trimit?
Înainte să predai telefonul curierului, asigura-te că acesta este împachetat corespunzător. Dacă ai cutia originală a produsului, mai întâi il învelești în folie cu bule, pungi de plastic, hârtie de ziar, carton ondulat sau tocat, apoi pune-l în cutie. Sigilează cutia cu cât mai mult scoci de față cu curierul, pentru siguranță. Apoi poți înmâna cutia curierului. Nu uita să menționezi valoarea produsului, pentru asigurarea transportului.
Dacă nu ai cutia originală a produsului, atunci poți să improvizezi ceva rezistent sau să folosești punga pusă la dispoziție de noi, în coletul în care ți-am livrat noul produs.
Te rugăm să fii la locul menționat de ține pentru a putea prelua produsul achiziționat și pentru a preda produsul second- hand curierului.
+Trebuie să mai trimit ceva împreună cu telefonul?
În cazul serviciului de Trade-In nu trebuie să trimiți nimic altceva în afară de produs (vezi mai sus cum trebuie împachetat). Dacă totuși dorești să trimiți și accesoriile, stai liniștit, le reciclăm noi pentru ține, fără niciun cost adițional.
+Mai beneficiez de ofertele de finanțare dacă achiziționez noul dispozitiv prin programul Trade-In?
Da, poți opta pentru achiziția noului produsului în rate, însă acestea se vor calcula în funcție de pretul produsului afisat în site și achitat de tine. Valoarea dispozitivului second hand este agreată și returnată ulterior.
iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!