ING Credit Card
18 rate
fără dobândă

Ratele prin cardul de credit ING se esaloneaza prin SMS sau prin aplicatia ING Home Bank dupa ce tranzactia a fost efectuata. Asadar, in momentul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, va rugam sa alegeti Visa/Mastercard.

BRD
2-6 rate
fără dobândă

Ratele prin cardul de credit BRD se esaloneaza prin SMS sau prin aplicatia MyBRD dupa ce tranzactia a fost efectuata. Asadar, in momentul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, va rugam sa alegeti Visa/Mastercard.

Card Avantaj
2-6 rate
fără dobândă

Plata in rate fără dobândă este disponibila doar pentru comenzile online. Asadar, in momentul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, va rugam sa alegeti va rugam sa alegeti Visa/Mastercard.

STAR Card
2-6 rate
fără dobândă

Plata in rate fără dobândă este disponibila doar pentru comenzile online. Asadar, in momentul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, va rugam sa alegeti va rugam sa alegeti Visa/Mastercard.

Alpha Bank
2-6 rate
fără dobândă

Plata in rate fără dobândă este disponibila doar pentru comenzile online. Asadar, in momentul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, va rugam sa alegeti va rugam sa alegeti Visa/Mastercard.

Raiffeisen Bank
6 rate
fără dobândă

Ratele prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank se esaloneaza in momentul platii, dupa ce adaugati datele cardului. Asadar, in momentul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, va rugam sa alegeti Visa/Mastercard.

Optimo Card
18, 24, 36 rate
19% dobândă

Ratele prin cardul de credit Optimo Card se esaloneaza dupa ce tranzactia a fost efectuata. Asadar, in momentul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, va rugam sa alegeti Visa/Mastercard.

1. Ce este soluția 3x4x Oney?

Această metodă de plată presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT (inclusiv cardul de salariu), și este oferită pentru cumpărături de minimum 450 lei si maximum 12 000 Lei.

Foarte important:
- Prima rată se achită pe loc, deci trebuie să aveți disponibilă suma primei rate pe card
- Cardul trebuie să nu expire până la achitarea ratelor

2. Cine poate beneficia de soluția de creditare 3x4x Oney?

Soluția 3x4x Oney este dedicată doar persoanelor fizice, majore și rezidente în România.

3. Ce carduri sunt acceptate?

Sunt acceptate cardurile de DEBIT (inclusiv cardul de salariu) Visa și MasterCard, emise de băncile sau instituțiile financiare din România.

Nu sunt acceptate:
1. Carduri preplătite, virtuale sau carduri emise în altă țară
2. Carduri de credit
3. Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
4. Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

4. Ce documente sunt necesare?

Pentru a utiliza această soluție de creditare, nu aveți nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit.
Nu solicităm o justificare a venitului lunar încasat de dumneavoastră.

5. Cum pot beneficia de soluția de creditare 3x4x Oney?

1. Adaugi produsele dorite în coș
2. Alegi opțiune de plată Rate online cu card de debit prin Oney și numărul de rate
3. Apeși butonul "Trimite comanda"
4. Pe pagina de plată Oney completezi datele solicitate

6. Mentiuni Legale

Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele și serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei și maxim 12000 Lei. Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile și rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) având capacitate de exercițiu deplină la data acceptării Termenilor și Condițiilor Generale, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: (i) sunt rezidenți in România (cetățeni români și cetățeni străini rezidenți români); (ii) sunt consumatori, în înțelesul legislației aplicabile și prin urmare nu acționează în scopuri de natură profesională sau comercială; (iii) dețin un card de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzând carduri preplătite/carduri care solicită sistematic autorizări cum ar fi VISA Electron și Maestro), emise de o instituție de credit din România sau de o sucursală din România a unei instituții de credit din UE, având un termen de valabilitate ce depășește cu mai mult de 2 luni de zile durata

Soluției de Creditare Oney selectate, sau dețin orice alte metode de plată, așa cum sunt specificate acestea de Oney Bank. Oney Bank este o instituție de credit franceza autorizata sa desfășoare activități de creditare si de plata de Autoritatea Franceză de Control Prudențial și Rezoluție (“ACPR”), organizată și funcționând ca societate pe acțiuni în conformitate cu legislația din Franța, cu un capital social de 51.286.585 euro, înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lille Metropole sub numărul 546 380 197, cu sediul situat în str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), număr de telefon +40 317 305 050 și adresă de email: serviciulclienti.ro@oney.com.

Oney Bank este supravegheată, în primul rând, de autoritatea competentă franceză, ACPR, precum și de Banca Națională a României (“BNR”) și furnizează Soluțiile de Creditare Oney transfrontalier, fără prezență fizică pe teritoriul României (având în vedere natura exclusiv online a activității de creditare), desfășurând activități de creditare a consumatorilor în România în condițiile libertății de a furniza servicii în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului 99/2006 privind instituțiile de credit și adecvarea capitalului, cu modificările ulterioare, fiind înregistrată în registrul public al BNR cu privire la instituțiile de credit UE care au notificat prestarea de servicii în mod direct în România, conform notificării din 31/10/2019 (a se vedea lista BNR https://www.bnr.ro/Registre-si-Liste-717.aspx#IC)

Soluțiile de Creditare Oney (4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile, fiind rambursabile în maximum 90 de zile. Rata nu include costul de acordare a creditului de 0,5% din valoarea creditului.

TBI Bank – plata in rate online, fara card de credit pentru persoane fizice
6-60 rate
15% dobândă

Alături de TBI Bank am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit. Este nevoie sa ai la indemana cartea de identitate in original si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF (salariu de min. 3 luni sau pensie de min. 1 luna) sau sa ai inregistrata o declaratie de venit ca PFA/PFI/Intreprindere Individuala, Cabinet Medical Individual, Cabinet Avocat etc.

Pasii sunt simpli:

1. Selectezi ca Metoda de plata, varianta "TBI Bank - plata in rate online, fara card de credit " si finalizezi comanda
2. Vei fi redirectionat in pagina Tbi Bank – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul
3. Vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate, intre 6 si 60, in functie de valoarea lunara dorita
4. Te identifici la distanta pe baza cartii de identitate, in original (poza fata/verso + selfie)
5. Semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms.
6. Dupa aprobare, noi iti livram comanda.

Leanpay – Plata in rate super usor. 100% online in doar 5 minute.
6-48 rate

Cumperi acum, plătești mai târziu! În timpul primei cumpărături și înregistrări prin Leanpay, ai nevoie să: ai la tine un document personal valabil (carte de identitate) utilizezi un dispozitiv mobil (smartphone) cu un număr de telefon mobil pe care îl utilizați numai dvs introduci datele personale și dacă este cazul, datele financiare corecte.
Verifică-ți limita de credit

Pasii sunt simpli:

1. Selectezi ca Metoda de plata, varianta "Leanpay – Plata in rate super usor. 100% online in doar 5 minute" si finalizezi comanda, 29.5% dobândă
2. Vei fi redirectionat in pagina Leanpay – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul
3. Vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate, intre 6 si 48, in functie de valoarea lunara dorita
4. Introduci informațiile necesare și apoi, pe loc, vei primi răspunsul
5. Semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms.
6. Dupa aprobare, noi iti livram comanda.

GRENKE - Finanțare rapidă și eficientă
12 - 60 rate | răspuns în 24 de ore

Avantaje client

Cererea de finanțare primește răspuns în 24 de ore.

Majoritatea finanțărilor se fac cu avans 0%.

Factura de chirie este deductibilă total.

Bonitatea financiară a firmei nu este afectată deloc în cazul închirierii, echipamentul rămâne în gestiunea Grenke și nu apare în bilanțul clientului.

Chiria în Euro este constanta pe durata contractului astfel încât se pot planifica costurile pe o perioadă îndelungată => Plătești pe măsura ce produci!

Setul de acte necesar pentru luarea unei decizii este minimal.

Plățile se pot efectua trimestrial => Cheltuieli bancare reduse și gestiune contabilă simplificată.

Economisirea capitalului firmei.

Eliberarea liniei de credit la bancă și astfel îmbunătățirea lichidității firmei.

Grenke Renting SRL solicită un singur comision de administrare, pentru întreaga durată a contractului.

Asigurarea completă (mai mult decât un CASCO) a echipamentelor închiriate, pe întreaga perioada a contractului de închiriere.

Printre situațiile acoperite de asigurare enumerăm:
• erori de manipulare sau de exploatare, lipsa de indemanare, neglijenţei;
• supra-tensiune, inducţie electromagnetica, scurtcircuit;
• incendiu (inclusiv stricăciunile cauzate de apa utilizată pentru stingerea incendiului), fulger, explozie sau implozie (inclusiv demolare);
• apă, umiditate, inundaţie;
• reaua intenţie a unei terţe părţi, sabotaj, vandalism;
• forţă majoră;
• proiectarea defectuoasă, materiale defectuoase sau manopera defectuoasa.

Comisionul anual de asigurare: 1.75% bunuri IT fixe; 2.50% alte bunuri fixe; 3% bunuri mobile, minim 50 Euro.

Informații generale

Clienți eligibili: SRL, SA, PFA, Cabinete de avocatură, Cabinete de arhitectură, Cabinete medicale, Intreprinderi individuale.

Condiții: valoare minimă pe contract: 500 Euro fără TVA; perioada de bază de contract de închiriere: 12 - 60 luni; comision administrare: 1%, minim 50 Euro (se plătește o singură dată la semnarea contractului).

Modalităti și termene de plată: Prin Ordin de Plata ( OP ). Plata ratelor se face prin OP, însa ca modalitate de garantare a plății se emit 5 BO fără valoare și scadența în favoarea Grenke Renting SRL;
Prin Bilet la Ordin ( BO ). Se emite câte un BO pentru fiecare chirie, bilet care va fi introdus la plata la data scadentă.

Documentele necesare pentru analiza financiară se trimit prin email iar lista documentelor necesare o puteți găsi aici

TBI Bank – credit instant 100% online
6 - 24 rate | răspuns în 24 de ore

Alături de TBI Bank am implementat sistemul de creditare in 24 de ore, care îți permite sa cumperi în rate, fara drumuri la banca si fara dosar financiar.
La accesarea primei finantari, costul creditului include taxa de acordare de 95 de lei, asigurarea de viata si somaj si un comision de administrare de 5 lei/luna.
Iată cateva informatii despre acest program, pe care il poti accesa cerand o oferta de la consilierii nostri:

Suma min - max 8,000 – 90,000 RON
Perioada 6 - 24 luni
Rambursare Rate lunare egale
Conditii minime Minim 1 an financiar incheiat;
Suma finantata: max. 10% din Cifra de Afaceri a anului anterior.
Aprobare 24 ore – dupa initierea cererii
Documentatie Documentatie minima (5 documente): Act constitutiv, Certificat Inregistrare, CI Administrator, Extras de cont, Ultima Balanta de Verificare.
Cont la TBI NU
Garantii / inspectie bun NU

1.Timp rapid de raspuns in comparativ cu produse similare in piata;
2.Documentatie redusa;
3.Flexibilitate in procesul de analiza;
4.Fara garantii reale (bunul achizitionat nu face obiectul vreunei garantii);
5.Fara obligatia deschiderii unui cont curent la Banca (optiunea 1 de finantare);
6.Sumele sunt virate direct in contul Partenerului Comercial pentru plata bunurilor;
7.Fara inspectie de bun / documentatie suplimentara intre Vanzator si Finantator.

Mai multe detalii

PayU

Pentru a plati online trebuie doar sa selectezi metoda de plata "Plata online - card debit, credit, Star BT, Card Avantaj, Alpha" > "Visa/Mastercard", apesi butonul Finalizare plata prin PayU, completezi datele cardului tau in noua fereastra PayU si apesi butonul Plateste

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata prin e-mail, pe adresa oferita la plasarea comenzii. In cazul in care plata nu se autorizeaza, vei primi un mesaj de reincercare.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, iSTYLE foloseste platforma PayU.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul PayU. iSTYLE nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Apple Pay

Apple Pay este simplu și funcționează cu dispozitivele Apple pe care le folosești zilnic. Poți să faci cumpărături securizate în magazine, în aplicații și online. Așa că este la fel de simplu ca atunci când îți folosești cardul fizic. Și este și mai sigur.

Metoda este disponibila doar daca folosesti browser-ul Safari

Pentru a plati online trebuie doar sa selectezi metoda de plata "Cumpara cu Apple Pay", selectezi cardului tau din contul Apple si apesi butonul Finalizare plata prin Touch ID sau Face ID

Plata se face în lei, integral, la livrare, cash sau cu cardul.

Conform legislatiei in vigoare, incasarile zilnice de numerar pentru plata la curieri nu pot depasi plafonul de:
- Persoane juridice: maximum 5 000 Lei.
- Persoane fizice: maximum 10 000 Lei.

La finalizarea comenzii selecteaza "Plată la livrare"

Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de iSTYLE pe adresa de e-mail furnizata la finalizarea comenzii.

Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii proformei emise in contul specificat in document.

La finalizarea comenzii selecteaza "Ordin de plata"