Începe școala cu un

10 (zece)

6 159 Lei

5 539 Lei

Office 365 cadou

Cumpără acum

Fă-ți temele din timp și ia-ți un Mac, strălucit la orice materie, cu 10% discount*

* Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilă în perioada 26.08.2019 - 31.10.2019 pentru elevi, studenți și cadre didactice.

MacBook Air 256GB
Retina True Tone

7 359 Lei

6 623 Lei

Plată în 18 rate cu 0% dobândă. >

Office 365 cadou

Cumpără acum

MacBook Pro 13"
128GB Touch Bar
Procesor 1.4GHz

7 449 Lei

6 699 Lei

Plată în 18 rate cu 0% dobândă. >

Office 365 cadou

Cumpără acum

MacBook Pro 13"
256GB Touch Bar
Procesor 1.4GHz

8 659 Lei

7 789 Lei

Plată în 18 rate cu 0% dobândă. >

Office 365 cadou

Cumpără acum

MacBook Pro 13"
256GB Touch Bar
Procesor 2.4GHz

10 099 Lei

9 089 Lei

Plată în 18 rate cu 0% dobândă. > Cumpără acum

MacBook Pro 15"
256GB Touch Bar
Procesor 2.6GHz

13 949 Lei

12 549 Lei

Plată în 18 rate cu 0% dobândă. > Cumpără acum

Mac

Indiferent dacă ești masterand în IT, studiezi arte liberale sau încă nu te-ai hotărât, un Mac face față oricăror exigențe academice. În plus, este suficient de portabil, rezistent și versatil pentru a te ajuta cu orice activități extrașcolare și este proiectat să crească odată cu tine, atât pe perioada studiilor, cât și după aceasta.

Cumpără acum

Accesorii perfecte pentru noul MacBook

Apple
Magic Mouse

445 Lei

400.50 Lei

Cumpără acum

Cablu Apple
USB-C - Lightning

129 Lei

116 Lei

Cumpără acum

Adaptor Apple
USB-C Multiport

435 Lei

391.50 Lei

Cumpără acum

Accesorii

Accesoriile sunt o parte integrantă a fiecărui Mac. Adaptoare, cabluri, încărcătoare, boxe și căști protejează și îmbogățesc experiența utilizatorului dvs., iar acestea vă ajută să vă adaptați calculatorul la nevoile dvs.

10% discount la toată gama de accesorii.

Cumpără acum
Întrebări puse frecvent
Regulament campanie
Care este perioada promoției?
Promoția este valabilă în perioada 26.08.2019 - 31.10.2019
Cine poate beneficia de promoție?
Elev, student sau profesor la o instituție educațională acreditată de Ministerul Învățământului. Această calitate se dovedește cu un carnet/adeverință de elev/student, sau legitimație/adeverință de serviciu vizată pentru anul școlar curent 2019/2020. Semnarea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este o condiție. Datele dvs. vor fi păstrate cu mare atenție și sunt necesare pentru a putea dovedi dreptul de a beneficia de această reducere educațională. Promoția nu se poate cumula cu alte oferte/promoții/reduceri.
La ce modele se aplică reducerea și pe ce perioadă?
Promoția durează până pe 31 octombrie 2019 (inclusiv). Oferta Back to School se poate acorda tuturor produselor semnalizate in pagina promoției. Se poate achiziționa un singur produs la prețurile din acestă ofertă, iar promoția nu se poate cumula cu alte oferte/promoții/discounturi/etc.
Pot să comand o configurație personalizată cu această reducere?
Nu, configurațiile personalizate nu fac obiectul acestei promoții.
Pot cumpăra în rate?
Da, produsele din această campanie se pot achita în rate, acest lucru depinzând doar de tipul cardului bancar folosit.
Dacă nu dețin un card bancar de credit, cum pot sa obțin finanțarea?
Puteți obține un credit bancar direct în magazinele, prin intermediul partenerilor financiari: Unicredit Consumer Financing și Cetelem.
Pot achizitiona produsul si prin programul de Trade-In?
Sigur. Dacă ai un produs vechi pe care vrei sa îl valorifici, vino cu el in magazinele iSTYLE unde acesta o să fie analizat și evaluat de către consultanții nostri.
Mai multe detalii despre program sunt disponibile aici: https://istyle.ro/trade-in/
Se poate emite factura pe firmă?
Nu, factura trebuie emisă pe numele persoanei fizice, care îndeplinește condițiile necesare specificate la prima întrebare. Numele de pe factură trebuie să fie același cu cel de pe legitimație/carnet/adeverință.
Cum se face comanda online?
Pentru a beneficia de oferta online, trebuie să vă creați cont la magazinul nostru virtual (dacă nu aveți deja). După crearea contului trebuie sa vă logați și să accesați sectiunea Contul meu > Încarcă fișierul unde trebuie să urcați o copie (scan sau poză lizibilă) a cardului/legitimației/adeverinței. De asemenea trebuie trimisă o copie (scan sau poză lizibilă) a notei informative semnate de aceeași persoană cu cea al cărui act a fost atașat mai sus. Nota informativă poate fi descărcată de aici. Asigurați-vă că înainte de a semna nota informativă ați citit Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal. După verificarea celor două documente pe care le-ați trimis în momentul în care sunteți autentificat în cont veți putea plasa comanda cu prețul promoțional al produsului din promoție selectat.