Pentru a primi voucherul, trebuie să intri în contul tău din magazinul nostru online sau să-ți creezi unul, dacă nu ai deja.

Accesează sectiunea Contul meu > selecteză tabul “ Încarcă fișierul “ și trimite copia dupa legitimația de elev/ student și nota informativă semnată.

În căteva minute vei primi iSTYLE Comfort Mac la un pret special daca achiziționezi un Mac + Accesorii in valoare de minim 130 Lei


În clasă sau online, Mac și iPad sunt cei mai buni parteneri. Alege ce ți se potrivește si profită de reduceri.

Performanță

  • Compatibilitate cu orice, de la Microsoft Office și Google Docs pe Mac, iPad și iPhone la Autodesk® AutoCAD®, Mathematica și Autodesk® Maye® pe Mac.

  • Baterii inteligente ce se adapteaza rutinii tale. Revoluționarul cip Apple M1 permite până la 20 de ore de utilizare pe un MacBook Pro de 13 inci și până la 18 ore pe un MacBook Air.

  • Spațiu suficient pentru fiecare proiect de grup și un moment de neuitat. Cu iCloud, poți obține până la 2 TB spațiu de stocare în cloud.

  • Mac și iPad sunt făcute din materiale reciclate durabile. Rezistente la viața de zi cu zi.

Productivitate

  • Night Shift vă folosește ceasul și locația pentru a regla automat culoarea ecranului pentru lungmetraje mai ușor de urmărit.

  • iPad-ul tău este transformat fără fir într-un ecran secundar pentru Mac-ul tău utilizând funcția Sidecar și, astfel, oferă mai mult spațiu pentru a invăța.

  • Cu funcția Spaces puteți crea mai multe desktopuri Mac și vă puteți organiza mai bine proiectele.

  • Gata cu termenele ratate. Memento-urile din calendar te asigură că proiectul tău va fi terminat la timp.

Performanță
Diploma poate lua viteză.

Încă din prima zi de școală poți descoperi performanța produselor Mac și iPad, capacitatea și abilitatea de a te pregăti pentru tot ceea ce urmează.


Procesoare puternice care zboară cu ușurință peste cele mai solicitante sarcini. Ecrane uimitoare pentru o muncă uimitoare. Compatibilitate cu aplicațiile folosite de profesioniști în orice domeniu. Mac va fi alături de tine fie ca ești elev sau student.

MacBook Air M1

De la 4 699 Lei

-700 Lei

MacBook Pro M1

De la 6 199 Lei

-730 Lei

iSTYLE Comfort - Mac

Pentru 130 Lei
reducerea este valida doar pentru elevi si studenti

Extra garanție pana la 3 ani

15 min sesiune dedicată unu la unu

Laptop la schimb gratuit pe perioada cât laptopul este in service

Asistență pentru utilizarea aplicației Find My

Pachetul va fi oferit în coș dacă conține unul dintre modelele promoționale MacBook Pro și cel puțin un accesoriu pentru Mac


Pentru a primi iSTYLE Comfort Mac, trebuie să intri în contul tău din magazinul nostru online sau să-ți creezi unul, dacă nu ai deja.

Accesează sectiunea Contul meu > selecteză tabul “ Încarcă fișierul “ și trimite copia dupa legitimația de elev/ student și nota informativă semnată.

În căteva minute vei primi iSTYLE Comfort Mac la un pret special daca achiziționezi un Mac + Accesorii in valoare de minim 130 Lei

Productivitate.
Rezolvat. Aranjat. Finalizat.

Fiecare produs Apple funcționează simplu și impecabil, astfel încât să te poți concentra asupra a ceea ce contează. Pornește proiectul pe iPad in și finalizează-l pe Mac. Personalizează-ți prezentarea pe iPhone chiar înainte de curs. Combină, potrivește și găsește fluxul.


Prinde și scrie-ți ideile oriunde, oricând. Mac-ul și iPad-ul au încorporate notepad-ul și înregistrarea vocii, dar poți descărca de asemenea și alte aplicații precum Notability și GoodNotes 5.

iPad Air Wi-Fi 64GB

De la 3 049 Lei

-50 Lei

iPad Pro (2020)

De la 4 199 Lei

iPad

De la 1 699 Lei

Oferte extra

Nu uita de celelalte oferte.
Alege iPhone, Apple Watch sau AirPods la prețuri grozave.

iPhone 12

De la 3 799 Lei

-150 Lei

iPhone 11

De la 2 999 Lei

-100 Lei

iPhone 12 Pro Max

De la 5 799 Lei

-100 Lei

iPhone SE

De la 2 299 Lei

 

Apple Watch Series 6

De la 1 899 Lei

-100 Lei

Apple Watch SE

De la 1 349 Lei

-100 Lei

AirPods

De la 649 Lei

-50 Lei

Întrebări puse frecvent

Care este perioada promoției?
Promoția este valabilă în perioada 16.08.2021 - 30.09.2021.
La ce modele se aplică reducerea și pe ce perioadă?
Promoția durează până pe 30 Septembrie 2021 (inclusiv). Oferta Back to School se oferă tuturor produselor din gama MacBook Air si MacBook Pro .
Trebuie să fiu student pentru a obține reducerea la calculatoare?
Nu trebuie să fii student pentru a putea beneficia de preturile afișate pentru gama de laptopuri, ipad.
Ce documente sunt necesare pentru a face dovada că sunt elev/ student/ cadru didactic?
Pentru a putea beneficia de această Campanie Promoțională este necesară dovada participării în sistemul educațional în cadrul unei instituții de învățământ acreditate de Ministerul Educației.
Elevii și studenții vor prezenta carnetul de elev, sau student, vizat la zi, iar cadrele didactice legitimația de serviciu vizată la zi. (legitimatie valida pentru anul educational 2020-2021)
Pentru a putea prelucra datele necesare acordării ofertei educaționale, clientul este rugat să semneze Notă informativă pentru aplicarea reducerii EDU către clienți“
În cazul în care clientul nu este de acord să semneze “Notă informativă pentru aplicarea reducerii EDU către clienți” sau nu prezintă acte care îndeplinesc criteriile din prezentul regulament, acesta nu poate beneficia de prezenta Campanie Promoțională.
Cum funcționează oferta online, pe istyle.ro?
Pentru a beneficia de oferta online, trebuie să vă creați cont la magazinul nostru virtual (dacă nu aveți deja). După crearea contului trebuie sa vă logați și să accesați sectiunea Contul meu > Încarcă fișierul unde trebuie să urcați o copie (scan sau poză lizibilă) a cardului/legitimației/adeverinței. De asemenea trebuie trimisă o copie (scan sau poză lizibilă) a notei informative semnate de aceeași persoană cu cea al cărui act a fost atașat mai sus. Nota informativă poate fi descărcată de aici. Asigurați-vă că înainte de a semna nota informativă ați citit Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal
Pot cumpăra în rate?
Da, produsele din această campanie se pot achita în rate, acest lucru depinzând doar de tipul cardului bancar folosit.
Pot achizitiona produsul si prin programul de Trade-In?
Sigur. Dacă ai un produs vechi pe care vrei sa îl valorifici, vino cu el in magazinele iSTYLE unde acesta o să fie analizat și evaluat de către consultanții nostri.
Mai multe detalii despre program sunt disponibile aici: https://istyle.ro/trade-in/
iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!