Înregistrează-ți afacerea
și beneficiază de oferte și servicii speciale.

Apple oferă o soluție completă de hardware, software și servicii care oferă angajaților tăi puterea și flexibilitatea de a face față oricărei sarcini - indiferent de dimensiunea afacerii tale.

Înregistrează-ți afacereal

De ce ne alegi pe noi?

Înregistrându-ți afacerea la noi, te vei bucura nu numai de plasarea ușoară a comenzilor și asistență prioritară, ci și de beneficii exclusive, inclusiv reduceri la toate produsele. Pe scurt, cu noi vei avea tot ce este mai bun din ambele lumi – produse de calitate și prețuri avantajoase.

Reduceri instant

Cu categoriile noastre de discounturi implicite, poți începe să economisești din costurile companiei tale și să te concentrezi pe cel mai important lucru - gestionarea afacerii tale.

Gestionarea achizițiilor

Poți să-ți monitorizezi și să-ți gestionezi cu ușurință toate achizițiile, într-un singur cont. Urmărește starea comenzilor și obține acces rapid la facturi, direct din contul de client.

Unde vrei și când vrei

Puteți face cumpărături unde doriți și când doriți - fie vizitați magazinul nostru premium, cumpărați comod online la istyle.ro sau conectați-vă cu un asistent personal pentru achiziții perfecte.

Înregistrează-ți afacerea

Niveluri de beneficii

Fiecare achiziție te face să avansezi în program și, când vei ajunge la un anumit nivel, vei debloca reduceri și servicii exclusive pe care le poți folosi pentru tot anul viitor.

Nivelul Bronze

Pentru toți antreprenorii înregistrați care cheltuiesc până la 10 000 Lei pe an, categoria Bronze oferă toate serviciile noastre standard.

Transport Gratuit Asistență standard

Nivelul Silver

Pentru toți antreprenorii înregistrați care cheltuiesc între 10 000 Lei și 50 000 Lei pe an, categoria Silver oferă reduceri exclusive și transport gratuit.

Reduceri de 2%-10% la produsele selectate* Transport gratuit

Nivelul Gold

Pentru toți antreprenorii înregistrați care cheltuiesc mai mult de 50 000 Lei pe an, există categoria Gold, care include avantajele categoriilor silver și bronz, precum și alte oferte de reduceri.

Reduceri 3%-15% la produsele selectate* Transport gratuit

indiferent de nivelul tău actual,
te poți bucura imediat de următoarele beneficii:

Opțiuni de finanțare Oferte și reduceri exclusive

Bun pentru angajați.
Bun pentru business.

Afacerile moderne din ziua de azi au început să adopte modele mai flexibile, care le permit angajaților să acceseze mai ușor produsele Apple. De la implementarea și configurarea sistemelor iOS, iPadOS și macOS și până la gestionarea dispozitivelor și oferirea asistenței pentru acestea, următoarele principii esențiale simplifică întregul proces și oferă beneficii atât pentru angajați, cât și pentru companie.

Înregistrează-ți afacerea

Oferă-le angajaților tăi opțiunea de a alege pe ce platformă doresc să lucreze.

Companiile din întreaga lume au început să le ofere angajaților posibilitatea de a-și alege dispozitivele pe care să le utilizeze la locul de muncă. Cercetările arată că, atunci când au această opțiune, angajații preferă dispozitivele Apple în majoritatea cazurilor, iar munca pe un dispozitiv care le place aduce cu sine o îmbunătățire a productivității.

Alege un model financiar flexibil care se potrivește afacerii tale.

Achiziția de produse de la Apple se poate face în diverse moduri care să nu împovăreze bugetul companiei. Închirierea de Mac-uri, iPhone-uri și iPad-uri este profitabilă chiar și cu un număr mic de dispozitive.

Simplifică implementarea și gestionarea.

Implementarea automată permite personalului IT să configureze și să gestioneze de la distanță dispozitivele corporative, iar procesul de configurare este complet adaptabil la nevoile echipei tale.

Obține asistență profesionistă Apple pentru afacerea ta

Pe lângă faptul că îți punem la dispoziție echipamentul hardware necesar, îți oferim și asistență permanentă în legătură cu produsele Apple. Așadar, în cazul în care ai nevoie de sfaturi sau de repararea ori înlocuirea unor dispozitive, poți apela la noi cu încredere.

Este ușor să începi

Înregistrează-ți compania și obține acces la toate beneficiile pe care le oferim. Începe să economisești chiar de astăzi.

1

2

3

1

Înregistrează-ți afacerea

Pentru a începe colaborarea, trebuie să te înregistrezi. Dacă ai deja un cont la noi, va trebui să îți creezi unul nou pentru afacerea ta.

2

Așteaptă ca solicitarea să fie evaluată

Pe baza datelor despre compania ta, îți vom evalua înregistrarea și vom stabili nivelul inițial de beneficii. Te rugăm să reții că procesul poate dura până la 24 de ore.

3

Începe cumpărăturile și bucură-te de beneficii

Imediat ce te-ai autentificat, vei vedea imediat reducerile pe site-ul nostru. Acum poți începe să faci cumpărături și să profiți de avantajele aferente următoarelor niveluri de beneficii.

Suntem aici pentru tine.
Oriunde și oricând ai nevoie.

Apple Business Manager

Dintr-un singur loc, poți gestiona dispozitivele și aplicațiile și poți crea ID-uri Apple gestionate pentru toți angajații.

Instruire și certificare Apple în serviciul afacerii tale

Pregătește-ți echipa IT și dezvoltatorii interni să implementeze produse Apple și să creeze aplicații personalizate.

Servicii financiare

Îți oferim o gamă întreagă de opțiuni pentru a finanța achizițiile fără a împovăra fluxul de numerar.

Câteva întrebări?

Ce este iSTYLE Business+?
iSTYLE Business+ este un program care oferă reduceri și beneficii special pentru întreprinderile mici și mijlocii atunci când achiziționează produse și accesorii Apple prin iSTYLE.
Cine se poate alătura programului Business+?
Programul Business+ este destinat persoanelor care desfășoară activități independente, microîntreprinderilor și companiilor mici și mijlocii cu mai puțin de 20 de angajați. Programul are trei niveluri de beneficii care depind de valoarea achizițiilor realizate. Odată ce vei atinge obiectivul de achiziții stabilit pentru nivelul actual, vei avansa automat în program pentru a beneficia de reduceri suplimentare. După înregistrare, afacerea ta va fi încadrată la un anumit nivel al programului la discreția iSTYLE, după o evaluare individuală a criteriilor definite intern.
Cum te înscrii în programul Business+?
Te poți alătura programului creând un cont Business+ pe site-ul nostru web și furnizând informații de bază despre companie. După ce calitatea ta de membru este aprobată de colegii noștri, vei avea acces la prețuri speciale și reduceri. După înregistrare, afacerea ta va fi încadrată la un anumit nivel al programului la discreția iSTYLE, după o evaluare individuală a criteriilor definite intern.
Ce beneficii primesc prin iSTYLE Business+?
În programul iSTYLE Business+, beneficiile oferite depind de nivelul actual al afacerii tale și de valoarea anuală a achizițiilor de la noi. De exemplu, la nivelul Bronze ai transport gratuit, opțiuni de finanțare și asistență standard. La nivelul Silver, primești reduceri speciale și asistență pentru service. Iar la nivelul Gold, beneficiezi de toate avantajele menționate mai sus, plus reduceri mai mari și prioritate la lansarile noi de produse Apple.
Cum pot obține reduceri pentru cumpărături online?
Reducerile sunt aplicate automat atunci când faci cumpărături online. Trebuie doar să adaugi produsele în coșul dvs. de cumpărături și apoi să treci la finalizarea comenzii pentru a vedea prețurile reduse.
Cum pot obține reduceri la achizițiile din magazine?
Pentru a face o achiziție în magazin, trebuie mai întâi să plasezi o comandă online și să alegi ca modalitate de livrare varianta de ridicare din magazin. Te vom anunța imediat ce comanda este pregătită pentru ridicare.
Ce produse pot cumpăra în cadrul programului iSTYLE Business+?
Majoritatea produselor și accesoriilor Apple participă la programul iSTYLE Business+, la fel ca și alte produse și accesorii vândute de iSTYLE. Cu toate acestea, anumite articole pot fi excluse sau au reduceri limitate.
Cum pot obține ajutor cu achiziția mea?
Dacă ai nevoie de ajutor legat de comanda ta, echipa noastră de servicii pentru clienți este gata să te ajute. Îi poți contacta la numărul de telefon 40 (31) 2297474, în zilele lucrătoare de la 9:00 la 18:00. În plus, membrii iSTYLE Business+ au acces la un specialist în vânzări B2B care le poate oferi asistență suplimentară și le poate răspunde la orice întrebări.
Reducerile iSTYLE Business+ pot fi combinate?
Toate reducerile Business+ sunt deduse din prețul standard al produselor. Dacă un preț promoțional de la un moment dat este mai mic decât prețul corespunzător nivelului tău Business+, îți vom oferi întotdeauna prețul cel mai bun.
Ce se întâmplă dacă nu ating valoarea obiectivului pentru nivelul meu Business+?
Obiectivele pentru valoarea achizițiilor sunt stabilite pe perioade de câte un an, calculate de la data aprobării înregistrării. Dacă nu ați atingi obiectivul într-un anumit an, contul tău va fi retrogradat automat la un nivel corespunzător cheltuielilor tale. Dacă apoi reușești să-ți atingi obiectivul, contul va rămâne la acest nivel pentru anul următor, astfel încât să te poți bucura în continuare de beneficiile contului Business+. Dacă ai întrebări cu privire la nivel sau obiectivul pentru valoarea de achiziții, te rugăm să contactezi consultantul de vânzări dedicat.