Partenerii perfecti de studiu

Profită la maximum de potențialul tău. Fie că este vorba de teme, prezentări sau proiecte de echipă, beneficiezi de un voucher de 200 de lei pentru Mac sau de 100 de lei pentru iPad plus 10% reducere la accesoriile marca iSTYLE, pentru ca nimic să nu-ți stea în cale. Ești gata?

Reducerea educațională se aplică studenților, părinților elevilor, profesorilor și personalului din cadrul instituțiilor educaționale (2021/2022). Cum se procedează?

Şcoală? Bifat.
Cu puterea Mac-ului, îți faci temele
în doi timpi și trei clicuri.

Procesoare puternice care zburdă chiar și la cele mai solicitante sarcini. Ecrane fantastice pentru rezultate strălucitoare. Compatibilitate cu aplicațiile utilizate de profesioniști. Și o baterie care durează până la 20 de ore. Poți conta pe un Mac pe toată durata studiilor.

Alege Mac-ul potrivit.iPad.
Nelimitat, ca imaginația unui student.

iPad-ul reprezintă culmea flexibilității. Și oricine îl poate folosi imediat, într-un mod absolut intuitiv. Poți folosi o tastatură, un stylus sau pur și simplu degetele, poți înregistra, crea, difuza în flux. Pe iPad, ai o lume întreagă de posibilități în mâinile tale.

Alege iPad-ul potrivit.

Cum beneficiez de voucherul educațional?

Înregistrează-te

Pentru a primi voucherul, trebuie să intri în contul tău din magazinul nostru online sau să-ți creezi unul, dacă nu ai deja.

Încarcă documentele necesare

Accesează sectiunea Contul meu > selecteză tabul “ Încarcă fișierul “ și trimite copia dupa legitimația de elev/ student și nota informativă semnată.

Beneficiezi de reducere!

În căteva minute vei putea sa achiziționezi produsele la pretul special.

Accesoriile fac diferența.

Accesorii originale Apple.

AirTag (1 Pack)
AirTag (1 Pack)
179,99 Lei

Disponibil pentru comanda

AirTag (4 Pack)
AirTag (4 Pack)
549,98 Lei

Disponibil pentru comanda

Cele mai bune accesorii de la noi, cu 10% reducere

Accesorii marca ISTYLE, care te vor ajuta să profiți la maximum de produsele Apple.

Care va fi, deci?

Mac sau iPad? Sau amândouă? Depinde de tine. Orice ai decide, poți fi 100% sigur că ai ales inspirat. Din prima zi de școală și până la începutul carierei pe care o visezi, atât Mac, cât și iPad îți vor oferi toate performanțele și opțiunile necesare pentru viitor.

Întrebări puse frecvent

Plus

Cine poate beneficia de promoție?

Plus

La ce modele se aplică reducerea și pe ce perioadă?

Promoția durează până pe 30 iunie 2022 (inclusiv).
Oferta este valabilă pentru toate produsele din categoria Mac ( calculatoare portabile sau de birou, din seria: MacBook, MacBook Air (cu exceptia MacBook Air non retina - mqd32), MacBook Pro, iMac,iMac Pro, Mac Pro si Mac mini) + orice produs din gama iPad + Gama de accesorii proprie iSTYLE.

Plus

Pot să comand o configurație personalizată cu această reducere?

Da, configurațiile personalizate fac obiectul acestei promoții.

Plus

Pot cumpăra în rate?

Da, produsele din această campanie se pot achita în rate, acest lucru depinzând doar de tipul cardului bancar folosit.

Plus

Dacă nu dețin un card bancar de credit, cum pot sa obțin finanțarea?

Puteți obține un credit bancar direct în magazinele, prin intermediul partenerilor financiari: Unicredit Consumer Financing, Cetelem si TBI Credit Online

Plus

Pot achizitiona produsul si prin programul de Trade-In?

Sigur. Dacă ai un produs vechi pe care vrei sa îl valorifici, vino cu el in magazinele iSTYLE unde acesta o să fie analizat și evaluat de către consultanții nostri. Mai multe detalii despre program sunt disponibile aici:https://istyle.ro/trade-in/

Plus

Se poate emite factura pe firmă?

Nu, factura trebuie emisă pe numele persoanei fizice, care a împlinit deja vârsta de 18 ani și care îndeplinește condițiile necesare specificate la prima întrebare. Numele de pe factură trebuie să fie același cu cel de pe legitimație/carnet/adeverință.

Plus

Cum se face comanda online?

Pentru a beneficia de oferta online, trebuie să vă creați cont la magazinul nostru virtual (dacă nu aveți deja). După crearea contului trebuie sa vă logați și să accesați sectiunea Contul meu > Încarcă fișierul unde trebuie să urcați o copie (scan sau poză lizibilă) a cardului/legitimației/adeverinței. De asemenea trebuie trimisă o copie (scan sau poză lizibilă) a notei informative semnate de aceeași persoană cu cea al cărui act a fost atașat mai sus. Nota informativă poate fi descărcată de aici. Asigurați-vă că înainte de a semna nota informativă ați citit Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal. După verificarea celor două documente pe care le-ați trimis în momentul în care sunteți autentificat în cont veți putea plasa comanda cu prețul promoțional al produsului din promoție selectat.