Huse de protecție

Pentru o protecție elegantă a dispozitivului.

Husa laptop iSTYLE pentru MacBook Air / Pro

Házhozszállítás

Protecție premium

Protejați-vă MacBook-ul cu husa glisantă din neopren iSTYLE. Datorită materialelor utilizate, husa este ușoară și durabilă: stratul exterior de neopren îl face rezistent, iar căptușeala interioară moale vă protejează mașina de zgârieturi. Doar selectați dimensiunea potrivită:

MacBook Air/Pro 13"

MacBook Pro 15"/16"

Házhozszállítás

Geantă de mână iSTYLE

Házhozszállítás

Protecție și caracter practic

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, alegeți geanta noastră portabilă de design subțire. Stratul exterior întărit și stratul interior moale oferă o protecție excelentă pentru MacBook. Datorită designului cu buzunar dublu, se potrivește confortabil în mașină și în toate accesoriile sale. Doar selectați dimensiunea potrivită:

MacBook Air/Pro 13"

MacBook Pro 15"/16"

Házhozszállítás

Încărcare și alimentare

Indiferent dacă vă încărcați dispozitivul acasă sau în deplasare, puteți conta oricând pe accesoriile iSTYLE.


Cunoașteți bateriile noastre externe:

Baterie externa iSTYLE

Házhozszállítás

Baterie externa iSTYLE

Cu o capacitate de 10.000 mAh, puteți încărca telefonul smartphone de până la trei ori cu powerbank-ul iSTYLE P10, iar suportul Livrare energie și încărcare rapidă vă garantează că puteți încărca iPhone-ul de la 0% la 50% în mai puțin de 30 de minute.

Capacitate: 10 000 mAh
Putere USB-A: 5V / 2A (10W)
Putere rapidă USB-A: 5V / 2.1A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (18W max)
USB-C PD: 5V/3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (18W)

Cumpără acum

Házhozszállítás

Baterie externa iSTYLE Wireless, Fast Charge

Házhozszállítás

Baterie externa iSTYLE Wireless, Fast Charge

Cu o capacitate de 10.000 mAh, bateria externă wireless iSTYLE vă poate încărca smartphone-ul de până la trei ori. Datorită suportului de încărcare Qi încorporat, puteți plasa pur și simplu smartphone-ul pe baterie pentru a începe încărcarea.

Capacitate: 10 000 mAh
Încărcare Qi fără fir: 5V / 1.5A (7.5W)
USB-A: 5V / 2A (10W)
Putere USB-C PD: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (18W max.)

Cumpără acum

Házhozszállítás

Sfaturi pentru încărcarea fără fir

iPhone 8 și modelele mai noi au o funcție de încărcare wireless integrată care permite încărcarea ușoară și rapidă.

În timpul încărcării fără fir, iPhone-ul este încărcat prin inducție magnetică, deci aveți grijă să nu obțineți nimic între iPhone și încărcător în timpul încărcării. Soclurile magnetice, carcasele magnetice și alte obiecte plasate între iPhone și încărcător pot reduce performanța sau pot deteriora benzile magnetice sau cipurile RFID, cum ar fi cele găsite pe anumite carduri de credit, carduri de acces, pașapoarte și intrare fără cheie.

iPhone 8 și modelele mai noi au o funcție de încărcare wireless integrată care permite încărcarea ușoară și rapidă.

iPhone-urile acceptă, de asemenea, încărcarea rapidă fără fir, dar utilizarea unor accesorii greșite poate încetini viteza de încărcare. Pentru ca încărcarea rapidă să funcționeze corect, atât adaptorul, cât și cablul trebuie să poată absorbi puterea necesară. Dacă conectăm un tampon de încărcare de 10W doar la un adaptor de 5W, iPhone-ul va încărca doar 5W, deci nu putem profita de încărcarea rapidă.

Accesați încărcătoarele fără fir

Házhozszállítás

Timp de încărcare mai scurt,
mai distractiv

Cu adaptorul USB-C iSTYLE de 20 de wați, puteți economisi până la 10 ore de încărcare pe săptămână. Veți avea nevoie doar de 30 de minute pentru a ajunge la o încărcare de 50%.

Adaptoare și cabluri

Pentru a găsi cea mai scurtă rută între două porturi.

Ghid pentru adaptoarele noastre

USB-C este un standard USB care acceptă energie, transfer de date și ieșire video în același timp.

Dacă aveți un notebook iMac sau Mac cu un port USB-C, puteți utiliza un cablu USB-C la Lightning și cabluri adaptor USB-C pentru a vă conecta Mac-ul la alte dispozitive și afișaje. De exemplu, iSTYLE oferă următoarele adaptoare USB-C:


Adaptor iStyle Type-C HUB Multimedia pentru conectarea, la un afișaj HDMI, dispozitive USB standard, rețea Ethernet și sursă de alimentare USB-C și pentru citirea cardurilor SD și microSD. Accesați produsul

Adaptor iSTYLE Slim Type-C MultiPort pentru conectarea, la un afișaj HDMI, dispozitive USB standard și o sursă de alimentare USB-C. Accesați produsul

Adaptor iSTYLE USB-C Pro, pentru afișaje HDMI și Thuderbolt 3, dispozitive USB standard și sursă de alimentare USB-C, precum și citirea cardurilor SD și microSD. Accesați produsul

Házhozszállítás
Recomandate de experții noștri
iSTYLE USB Type-C HUB 4K
Adaptorul USB-C din aluminiu Type-c HUB 4K conține numeroase porturi de expansiune într-un singur dispozitiv compact și simplu. Cu acest adaptor mic, dar versatil, îți poți completa dispozitivul MacBook cu un port USB-C PD, un port 4K HDMI și două porturi USB-A 30.
Cumpără acum
alt desc alt desc

Răsfoiți după produs

Alegeți-vă produsul și vă vom arăta toate accesoriile disponibile pentru acesta!