Descoperiți beneficiile tehnologiei Apple pentru afacerea dumneavoastră.

Alegeți modul în care vă puteți eficientiza propria afacere.

Cele mai puternice produse pentru afaceri sunt cele pe care oamenii deja adora să le folosească.

Produsele Apple au fost întotdeauna concepute atât pentru modul în care lucrăm, cât și pentru cel în care trăim. Astăzi, ele ajută angajații să lucreze mai simplu și mai eficient, să rezolve problemele într-un mod creativ și să colaboreze cu un scop comun. În plus, toate produsele Apple sunt concepute pentru a lucra împreună armonios. Atunci când oamenilor li se oferă acces la iPhone, iPad și Mac, pot să-și facă cel mai bine treaba și să reimagineze viitorul activității lor profesionale.

Soluții

Colaborăm cu partenerii noștri pentru a dezvolta soluții excelente pentru iPhone, iPad și Mac, care să mărească productivitatea angajaților și să diminueze costurile, micșorand în același timp volumul de muncă pentru departamentul IT.

Mai multe detalii »

Servicii

Am făcut din înțelegerea ecosistemului Apple scopul principal al companiei noastre și, din acest motiv, vă putem ajuta să implementați și să administrați dispozitivele iOS și macOS în organizația dumneavoastră, indiferent de structura sa actuală.

Mai multe detalii »

De ce Apple

iPhone, iPad și Mac oferă cele mai bune instrumente pentru afaceri. Ele ajută angajații să rezolve problemele în mod creativ, să fie productivi oriunde s-ar afla și să colaboreze mai eficient. Platformele hardware puternice și versatile creează un mediu unic pentru a crea aplicații personalizate pentru compania dumneavoastră. Puteți găsi peste 235.000 de aplicații de afaceri în App Store - mai multe decât pentru orice altă platformă mobila.

Mai multe detalii »

Contact

Considerăm că datorită experienței noastre în segmentul B2B și cunoștințelor tehnice referitoare la dispozitivele Apple putem crește și optimiza afacerea dumneavoastră. Vă putem oferi cele mai bune produse pentru și vă vom învăța să profitați de toate avantajele pe care ecosistemul Apple le oferă antreprenorilor și managerilor moderni.

Contactați-ne »