Bun.
Mai bun.
Cel mai bun.

Construiește-ți Mac-ul pe măsura visurilor tale.

Descoperă configurațiile speciale, disponibile în stoc

Toate Mac-urile sunt gata din start să te ajute în activitățile uzuale, iar majoritatea utilizatorilor sunt mai mult decât mulțumiți cu performanțele modelelor standard.

Tu, însă, vrei ceva mai mult.

Iată de ce iSTYLE îți vine în întâmpinare și te ajută să îți îndeplinești dorința. Configurează la momentul comenzii opțiunile dorite pentru sistemul tău, iar acesta va fi produs personalizat într-o fabrică Apple, exclusiv pentru tine. Este parte din experiența premium pe care doar iSTYLE ți-o oferă.

Noi procesoare Intel, cu 4, 6 iar acum cu 8 nuclee.

Până la 32 GB de memorie pentru a rula aplicatii profesionale multiple.

Ecran Retina cu tehnologie True Tone.

Touch Bar te ajută sa lucrezi mai productiv.

Procesor Xeon cu 8, 10, 14 sau 18 nuclee.

Turbo Boost de până la 4,5 GHz

Până la 42 MB de memorie cache

10 GB Ethernet

Performanță pe
comandă

Ce poți configura? Depinde de la un model la altul. Poate fi un banal upgrade de memorie, dacă ești un maestru al Excelului, sau poate fi o echipare opulentă de genul “totul la maximum”, dacă ești un împătimit al jocurilor sau un profesionst în domeniul editării video. De la cele mai recente procesoare, la echipări extreme de stocare și grafică, decizia îți aparține. Selectează modelul de bază, iar opțiunile disponibile și prețurile aferente vor fi afișate în pagina de produs.

În locul potrivit, la
momentul potrivit.

Știm cu toții că Mac-urile nu înseamnă doar putere brută, ci și plăcere estetică. Liniile suple ale laptopurilor pentru care primești priviri invidioase la cafenea sau spațiul minimal ocupat de sistemului de birou pentru care te complimentează prietenii au prețul lor: totul este extrem de compact, iar componentele interne sunt dificil (dacă nu imposibil) de schimbat ulterior fără asistență de specialitate. Așa că, după ce te-ai hotărât ce Mac îți dorești, este indicat să studiezi cu atenție și să alegi înțelept configurările dorite. Gândește în perspectivă: chiar dacă acum dotările par suficiente, mai târziu s-ar putea să regreți că nu ai mai adăugat memorie sau stocare, de exemplu. Iar mai târziu va fi prea târziu.

Configurează-ți Mac-ul acum
iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!