Bun. Mai bun. Cel mai bun.

Construiește-ți Mac-ul pe măsura visurilor tale.

Ce este CTO? Simplu - un calculator cu o configurare personalizată

Un calculator de tip CTO (Configure To Order) este un dispozitiv fabricat special pentru a se mula nevoilor tale.

Cu toții suntem diferiți, nevoile noastre sunt diferite si ni se întâmplă ca de nenumărate ori să ne placă un produs, însă nevoile noastre nu ar fi pe deplin satisfăcute de acesta. Nici calculatoarele nu sunt diferite. Tocmai de aceea îți oferim ocazia de a îți personaliza dispozitivul.

În cazul configurațiilor personalizate, modul de utilizare este cel mai important criteriu.

Procesor

Ai opțiunea de a alege un procesor și mai puternic pentru laptopul tău. dacă ai nevoie să efectuezi sarcini care necesită mai multe resurse.

Kedvezmények

Procesorul controlează toate sarcinile efectuate de componentele hardware și software care alcătuiesc un Mac. Evident, cu cât procesorul selectat este mai puternic, cu atât va îndeplini mai repede sarcinile dorite. Pe lângă ceasul tradițional, merită să iei în considerare generația procesorului (generațiile mai noi oferă performanță și eficiență energetică mai mare), numărul de nuclee (care facilitează efectuarea sarcinilor în paralel) și tehnologiile suplimentare încorporate, precum Turbo Boost sau Hyper-Threading.

Kedvezmények

Memorie

Faceți mai multe sarcini deodată și nu doriți să așteptați o aplicație?

Puteți extinde memoria dispozitivului dvs.!

Szerviz

Cu cât alegi mai multă memorie (RAM), cu atât vei putea rula simultan mai multe aplicații, cu performanțe sporite. Configurația standard de memorie este suficientă pentru activitățile cotidiene (e-mail, procesare de text, navigare web) sau pentru sarcini ceva mai complexe (editare foto, ilustrații sau prezentări). Dacă lucrezi cu proiecte mari, în aplicații profesionale (editare video/audio, modelare 3D etc), suplimentarea memoriei le va ajuta să ruleze mai rapid. Reține: memoria nu poate fi configurată ulterior. Dacă apreciezi că pe viitor ai putea avea nevoie de mai multă memorie, este indicat să iei aceasta decizie în momentul plasării comenzii.

Memória

Stocare

Stochezi multe date și nu dorești să ai hard disk-uri portabile lângă Mac-ul tău?
Alege mai mult spațiu de stocare!

Tárhely

Această parte este mai simplă decât alte opțiuni configurabile: indiferent de cât spațiu are laptopul tău, cantitatea de informații pe care o poate acumula în timp este de obicei finită. În general, poți alege între un hard disk convențional de capacitate mai mare și o unitate SSD ultra-rapidă și silențioasă - ceea ce este de preferat pentru că nu există părți mobile, sau o unitate Fusion care combină stocarea SSD cu un hard drive clasic - pentru a asigura combinația optimă de viteză, capacitate și raport calitate-preț.

Billentyűzet

Tastatura

Programezi? Dorești să cumpărați un cadou? Nu numai că poți comanda un Mac cu layout romanesc, ci poti alege si alt layout din listă!

Kedvezmények

Poți selecta tastatura Mac din limbile listate. Poți decide ce limba de afișaj sa aiba Mac-ul, în ce limbă să citească și să scrie componentele sistemului, inclusiv aplicațiile, bara de meniu și casetele de dialog. Poți selecta oricare dintre limbile acceptate de macOS în timpul instalării inițiale și o poți modifica oricând ulterior în Preferințe de sistem.

Kedvezmények

Configurații personalizate disponibile din stoc

Întrebări frecvente
Ce metode de plată pot alege?
Puteți alege plata online cu cardul de credit, transfer bancar sau Finantare Grenke pentru persoane juridice. Pentru produsele configurate conform solicitarii clientului, plata se efectueaza integral, acestea fiind executate la comanda.
Care este termenul de livrare?
Deoarece configurațiile personalizate sunt personalizate, expedierea lor poate dura până la 8-10 săptămâni.
Pot anula comanda după ce aceasta a fost plasată?
Da, dar în cazul anularii comenzii, se percepe o taxa de 10%, din valoarea produsului.
Pot profita de o reducere pentru studenți atunci când cumpăr o configurație CTO?
Da, beneficiați de un voucher de 200 de lei. Mai multe detalii le puteti găsi aici.