Îți prezentăm noul radio Apple Music

Apple Music 1 și două noi posturi, Apple Music Hits și Apple Music Country, prezintă emisiuni originale exclusive cu gazde și artiști de top din lumea muzicii.

Apple a anunțat pe 18 august două noi oferte de posturi de radio globale live pe Apple Music, disponibile acum pentru iubitorii de muzică în 165 de țări. Începând ddin 18 august, Beats 1, postul de radio global emblematic, va fi redenumit Apple Music 1 și vor fi lansate alte două posturi de radio: Apple Music Hits, care celebrează melodiile preferate ale tuturor din anii ’80, ’90 și 2000 și Apple Music Country, care aduce în lumina reflectoarelor muzica country, foarte populară în SUA.

De la lansarea Apple Music în 2015, Beats 1 s-a transformat într-unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din lume, difuzând constant cele mai amănunțite interviuri cu artiști, mai multe emisiuni exclusive și în premieră față de orice alt post programe unice care produc momente demne de știri an de an. De-a lungul evoluției sale, Beats 1 a stabilit o relație strânsă cu comunitatea artiștilor și a susținut selecția și descoperirea tinerelor talente, o abordare care va continua pentru toate cele trei posturi.

60 de milioane de melodii, acum gratuit timp de 4 luni. Cum sună asta?

Dacă nu ai încercat încă Apple Music, dar te interesează noile posturi, avem vești bune pentru tine. Acum îți oferim cadou pănă la 4 luni de abonament gratuite!Tot ce trebuie să faci este să dai clic pe linkul de mai jos și să ceri codul pentru a testa serviciul.

*Oferta pentru 4 luni este disponibilă exclusiv pentru abonații noi. Dacă ai utilizat în trecut cele 3 luni gratuite oferite de Apple, mai poți obține încă o lună gratuită de această dată.

Beats 1 se numește acum Apple Music 1

Cu studiourile sale ultramoderne, Apple Music 1 este centrul de conversație pentru cultura pop și programele organizate de artiști. În același timp, acesta reprezintă destinația globală a artiștilor din întreaga lume pentru lansarea pieselor noi, știrilor de ultimă oră și pentru a vorbi direct cu fanii lor. Apple Music 1 este condus de faimoșii prezentatori Zane Lowe, Ebro Darden, Brooke Reese, Dotty, Hanuman Welch, Matt Wilkinson, Nadeska, Rebecca Judd și Travis Mills și oferă o serie de emisiuni prezentate de cele mai mari nume în domeniul muzicii, inclusiv Action Bronson. Postul are studiouri în Los Angeles, New York, Nashville și Londra, astfel încât programele sunt difuzate fără întrerupere în fiecare zi.

Îți prezentăm Apple Music Hits și Apple Music Country

Apple Music Hits oferă un catalog complet cu cele mai cunoscute și îndrăgite melodii din anii ’80, ’90 și 2000. Postul prezintă emisiuni noi remarcabile, prezentate de artiști și gazde de seamă, ce conectează ascultătorii cu poveștile din spatele celor mai populare melodii din lume.

Radioul face parte din istoria culturii muzicale country, iar Apple Music Country amplifică acea experiență pentru fanii moderni. Pe măsură ce genul muzical country evoluează și se extinde în întreaga lume, Apple Music Country își propune să fie locul definitoriu pentru fiecare aspect al unui gen din ce în ce mai divers. Postul oferă un mix cu cea mai bună muzică de astăzi, în același timp prezentând fanilor vedetele de mâine și amintindu-le de artiștii și piesele legendare care au conturat și definit muzica country de-a lungul timpului.

Nu ești fan radio? Nu-ți face griji, avem ceva și pentru tine!

 Încearcă Apple Music, acum gratuit timp de 4 luni și descoperă playlist-urile noastre recomandate: 

Summer Vibes

Îți este dor de vară? Ascultă piesele clasice de pe ringurile de dans. Unele amintiri pot fi neclare, dar aceste melodii vor dura pentru totdeauna.

Happy Hits

 Indiferent dacă ai nevoie de un impuls de energie pozitivă sau doar vrei să-ți păstrezi starea de bine, aceste ritmuri vioaie și voci înălțătoare creează o fundație pentru ca fericirea să înflorească. Acest playlist îți aduce în difuzoare hituri actuale, piese care îți atrag atenția și ritmuri irezistibile. Piesele sunt actualizate în mod regulat, deci dacă găsești una care îți face ziua mai frumoasă, adaug-o în biblioteca ta.

Pure Workout

Pop, dance și hip-hop cu cifră octanică ridicată pentru a-ți alimenta performanțele.