Back to School – 2020

Fiecare copil se naște plin de creativitate. Cultivarea este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le fac profesorii. Creativitatea face ca elevii tăi să comunice mai bine și să rezolve problemele.

Fiecare copil se naște plin de creativitate. Cultivarea este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le fac profesorii. Creativitatea face ca elevii tăi să comunice mai bine și să rezolve problemele. Îi pregătește să prospere în lumea de azi și să modeleze ziua de mâine. Apple creează constant resurse pentru a ajuta profesorii să facă exact acest lucru. Nu numai produse puternice, ci și instrumente, inspirație și programe de învățare pentru a crea experiențe de învățare magice și pentru a face ca fiecare moment petrecut în fața ecranului să merite.

Acest lucru afirmă Apple despre educație și despre modul în care compania se adresează educației. Cred că este o afirmație valabilă, deși există cu siguranță mai mult educație decât creativitate. Dar, instrumentele și produsele bune permit studenților să se concentreze doar pe lucrurile importante.

De asemenea, ecosistemul produsului este construit pentru profesori. Este foarte flexibil, permițându-le să stârnească implicarea elevilor cu noi modalități de a învăța. De asemenea, face clasa mai colaborativă și permite profesorilor să personalizeze lucrul pentru fiecare elev în parte. Digitalizarea procesului educațional este o necesitate, mai ales în vremurile noastre.

Duo-ul iPad + Mac este imbatabil. Acestea oferă elevilor o libertate de exprimare completă. iPad-ul este foarte intuitiv și atunci când este asociat cu un creion Apple devine instrumentul ideal pentru învățare și creativitate. Mac oferă puterea de a urmări cele mai ambițioase proiecte. Flexibilitatea oferită de Continuity permite studenților să înceapă proiectul pe orice dispozitiv și să continue pe un alt dispozitiv.

De fapt, puterea duo-ului nu se află numai în hardware, ci în întregul sistem construit în jurul său. iCloud face mai ușoară distribuirea între dispozitive, GarageBand sare în ajutorul temelor, Swift Playgrounds îi ajută pe elevi să învețe fundamentele modului de a coda, în timp ce Pages, Numbers și Keynote completează perfect suita procesului de învățare. Toate acestea își sunt disponibile în mod gratuit odată ce pornești dispozitivul.

În fiecare an, Apple are o campanie „Back to school” pregătind noul an universitar. Împreună cu iSTYLE, partenerul oficial din Romania, vedeta ofertei de anul acesta pentru studenți și profesori este spectaculosul MacBook Air.

Este dispozitivul perfect pentru job. Dispune de un display Retina strălucitor, o noua tastatură Magic, Touch ID, procesoare cu o performanță de până la de două ori mai bună, grafică mai rapidă și o capacitate de stocare de până la 2 TB. Practic, are toate caracteristicile fratelui său mai mare, MacBook Pro, dar pentru un preț mai mic, cu oferta „Back to School”.

Și asta nu este totul! Adu carnetul tău de student sau ID-ul de profesor și primești cadou Microsoft Office 365, ofertă exclusivă doar în magazinele iSTYLE.

Nu uita și de programul Trade-In disponibil în toate magazinele iSTYLE (care îți permite să îți aduci dispozitivul vechi, deducând valoarea vechiului dispozitiv din prețul celui nou). Soluțiile financiare disponibile în magazine sau online, facilitează achiziția. Te așteptăm în magazinele noastre cu alte oferte interesante destinate studenților sau profesorilor care doresc să strălucească în domeniul lor.