Noutăți

logo apple arcade

Best of Apple Arcade - Capitolul 3

Serviciul de jocuri al companiei Apple lansat în septembrie anul trecut este extrem de apreciat de majoritatea utilizatorilor. Unii așteaptă mai multe jocuri asemănătoare consolei, în timp ce alții adoră jocurile casual și familiy sharing.

Detalii
smart groups

Cum să creezi Smart Groups în aplicația Contacts

Dacă utilizezi Smart Folders în Finder și Smart Playlist în Music, atunci o să îți placă Smart Groups din Contacts. Cu această funcție poți configura anumite criterii, apoi contactele care se potrivesc criteriilor sunt adăugate automat în grup. Apoi, poți contacta întregul grup simultan.

Detalii
iphone pe fundal albastru

Cum să oprești schimbarea luminozității ecranului pe iPhone

În timp ce unele persoane preferă ca luminozitatea ecranului lor iPhone să se schimbe în funcție de împrejurime, s-ar putea ca tu să nu fi de acord. Poți modifica manual luminozitatea, dar există și o setare pentru asta astfel încât să nu îți faci niciodată griji.

Detalii
mouse si trackpad pe fundal alb

Cum să personalizezi gesturile Mac pentru trackpad și mouse

Probabil că cei mai tineri nu-și amintesc zilele înainte de a exista trackpad-ul (touchpad-ul). Prezentate pentru laptopuri în anii 90, aceste mici zone utile ale unei tastaturi au devenit în timp norma. Trackpads-urile fac ca tot felul de lucruri să fie mai ușor computerul cu gesturi.

Detalii

Items 1 to 12 of 546 total

Page