Noutăți

siri

De ce nu vorbește Siri toate limbile din lume?

Asistentul digital inteligent de la Apple, Siri, este disponibil pentru toate produsele Apple. Cu toate astea, e accesibil doar în câteva limbi. Din nefericire limba română nu este una dintre ele. Am încercat să aflăm care sunt motivele pentru acest lucru.

Detalii
spotlight

Spotlight – instrumentul de căutare inteligentă din macOS

Spotlight Search a fost introdus odată cu lansarea versiunii macOS 10.4 Tiger și a devenit rapid cel mai important sistem de navigare pentru Mac-uri. În afară de căutările simple, funcția poate sonda adânc prin fișiere și aplicații utilizând atribute speciale. Procesul de căutare și găsire a fost mult simplificat, devenind ireproșabil.

Detalii
fereastra Terminal

Terminal pentru începători - I

Mac e sinonim cu o fantastică interfață grafică pentru utilizator. Poți lucra în liniște o viață întreagă fără să atingi vreodată funcția Terminal. Însă pentru cei care doresc să-și pună la încercare aptitudinile de programare și să-și exerseze facultățile mentale, Terminal poate fi un instrument excelent.

Detalii
9 ipod-uri

Istoria iPod-urilor clasice - II

Hai să continuăm povestea iPod-urilor, de unde am lăsat-o, la începutul anului 2004. Compania și-a prezentat următorul player iPod mini în 2004. Acesta era încă echipat cu un hard disk, dar era versiunea microdrive...

Detalii
backup

Mac: Cum utilizezi Time Machine pentru backup

E de la sine înțeles că realizarea backup-urilor de siguranță e un aspect vital pentru toate dispozitivele. Azi am ales să vorbim despre opțiunile de stocare oferite de Mac-uri și implicit despre aplicația Time Machine.

Detalii
iconița Finder

Câteva trucuri de bază pentru Finder

Finder e aplicația implicită de gestionare a fișierelor, care așteaptă liniștită pe Dock, mereu gata să te ajute să navighezi prin propriile documente. Hai să trecem în revistă câteva trucuri prin care utilizarea aplicației Finder devine mult mai ușoară și mai eficientă.

Detalii
apple watch inregistrand ecg

Utilizează funcția ECG de pe Apple Watch

Series 4, cea mai recentă versiune de Apple Watch conține o mulțime de opțiuni extraordinare, inclusiv monitorizarea ritmului cardiac sau noua funcție ECG. S-a dovedit de o mulțime de ori că ambele instrumente pot juca un rol cheie în situații de urgență și pot salva vieți.

Detalii

Items 1 to 12 of 185 total

Page