Noutăți

voice control

Voice Control – puterea limbajului

Voice Control e o funcție nou integrată în macOS Catalina, iOS 13 și iPadOS, care oferă control vocal total asupra dispozitivelor (Mac, iPhone și iPad) acelor persoane care nu pot utiliza metodele tradiționale de input. Pentru utilizatorii cu limitări motorii, e o veste cu adevărat mare.

Detalii
siri pe mac

Lucrează cu Siri de pe Mac

Chiar dacă Siri a fost disponibilă pe iOS de ceva vreme, asistentul digital și-a făcut în cele din urmă apariția și pe Mac, începând cu macOS Sierra. Iar dacă abia începi să te obișnuiești cu toate lucrurile grozave pe care le poți realiza cu noul tău Mac, atunci vei dori să afli și cum poți lucra cu Siri.

Detalii
iconița Family Sharing

Cum configurezi Family Sharing

Opțiunea nativă de Family Sharing face parte din ecosistemul Apple încă de la versiunea de iOS 8. Aceasta îți permite să pui la comun cu prietenii și familia toate achizițiile, indiferent că e vorba de muzică, filme, cărți sau aplicații.

Detalii
iconița safari și iphone

Meniul Download Management din Safari a fost reproiectat

Cu iPadOS 13, Apple a introdus în sfârșit pe dispozitivele iOS și iPadOS opțiunile Safari disponibile pe desktop. Noul Download Manager e una dintre aceste opțiuni și e proiectat să îți permită să monitorizezi mai transparent statul fișierelor descărcate și să le localizezi mai ușor.

Detalii
calculator pe apple watch

Cum utilizezi funcția Calculator pe Apple Watch

Aplicația Calculator are o poveste misterioasă. Aceasta e inclusă de foarte multă vreme în iOS și macOS, însă iPad-urile și Apple Watch-urile nu s-au bucurat de această soluție nativă. Din fericire, watchOS 6 a adus funcția Calculator pe Watch, însă de pe iPad lipsește în continuare…

Detalii
aplicația Notes pe iPhone

iOS 13: Aplicația Notes a devenit mult mai puternică

O funcție de căutare mai inteligentă, listă cu elemente de bifat (în sfârșit!) și o restructurare totală. Odată cu lansare iOS 13, aplicația Notes revine în lumina reflectoarelor. Aplicația nativă de luat notițe a celor de la Apple a înflorit și începe să intre în competiție cu variantele software contra-cost. Apple a rezolvat câteva probleme-cheie și a transformat Notes într-o aplicație excelentă. Cu un nou mod de vizualizare tip galerie, liste cu elemente de bifat și foldere ce pot fi puse la comun cu alți utilizatori, Notes poate deveni cu ușurință aplicația zilnică de luat notițe.

Detalii
Maps pe iPhone

Noua aplicație Maps pentru iOS 13

Există multe motive pentru care iOS 13 este o actualizare excelentă, iar unul dintre ele este serviciul de hărți Apple care a fost total reînnoit. Întreaga aplicație Maps este dotată cu funcții inteligente care te ajută să ajungi rapid și ușor la destinație.

Detalii

Items 1 to 12 of 283 total

Page