Noutăți

apple watch negru pe fundal negru

Fețe de ceas personalizate pentru fiecare utilizator Apple Watch

Fațetele decorative și funcționale ale ceasului sunt o caracteristică specifică Apple Watch. Este destul de ușor de selectat și personalizat. O poți face fie de pe Watch, fie de pe iPhone. Dacă te-ai săturat de opțiunile actuale, poți oricând să adaugi o față de ceas nouă.

Detalii
macbook pe fundal cu ocean si insula

Cum să gestionezi conținutul în aplicația TV pe Mac

Aplicația TV, disponibilă pentru Apple TV și iOS odată cu lansarea serviciului de streaming premium Apple, a devenit parte a macOS. Odată cu apariția macOS Catalina, iTunes a fost eliminat și managementul conținutului a fost reînnoit.

Detalii
iphone pe fundal alb

Cele mai eficiente utilizări ale Haptic Touch

Haptic Touch a făcut ca funcția multi-touch să fie într-adevăr esențială. Poate fi folosit în mai multe scopuri diferite zi de zi. Până în ziua introducerii sale în iOS 13, numărul funcțiilor sale continuă să crească rapid.

Detalii
iphone pe fundal albastru

Gestionează conversațiile de grup din iMessage

Planifici un eveniment? Ții legătura cu colegii de la școală? Conduci un proiect de echipă la locul de muncă? De multe ori ai nevoie de o modalitate de a comunica cu multe persoane simultan. Din fericire, chatul de grup iMessage îți permite să faci asta.

Detalii
apple watch  alb pe fundal alb

Meditează cu aplicația Breathe!

Te simți “cicălit” de Apple Watch pentru a face exercițiile zilnice de respirație ale aplicației Breath? De ce este utilă această aplicație? Pentru că îți amintește pur și simplu să respiri ...

Detalii

Items 1 to 12 of 433 total

Page