Este într-adevăr ca în poze? Hands-on cu AirPods Pro

Dragoste la prima vedere? Poate nu. Iubire de la prima utilizare? Categoric! Iată prima noastră impresie despre cel mai recent gadget „Pro” produs de Apple, AirPods Pro.

airpods pro pe o masa de lemn

Când a fost vorba despre lansarea noilor căști, am fost cu adevărat curioși dacă produsul final seamănă cu toate conceptele anterioare și cum se va simți să fie ținute în mână succesoarele clasicelor AirPods. Din fericire, nu am fost dezamăgiți.

Să începem cu aspectul. Deși designul general este destul de apropiat de predecesoare, credem că de data aceasta designerii Apple au îmbunătățit funcționalitatea mai mult decât designul, însă acest lucru nu ar fi o problemă.

trusa airpods pro pe o masa din lemn

Noile căști îmbină două soluții clasice: avantajele AirPod-urilor originale și căștile clasice in-ear. Cei care nu preferă in-ear buds pot opta pentru designul ediției originale, dar versiunea Pro are avantajele sale.

Vârfurile de silicon nu stau adânc în canalul urechii, ceea ce duce la reducerea tensiunii din ureche. De asemenea, un filtru, format din grilă de plasă fină, se află în vârfurile înlocuibile ale căștilor, ceea ce face mai ușor curățarea portierelor. Potrivit știrilor, Apple va oferi înlocuirea vârfurilor din silicon pentru un preț de 4 dolari, care este un preț neobișnuit de corect din partea Apple.

Singurul lucru ciudat este zgomotul pe care îl poți auzi în timp ce introduceți AirPods Pro în urechile tale. Ar trebui să acorzi cu adevărat atenție atunci când montezi vârfurile. Pentru noi, utilizatorii cu urechi mici, dimensiunea medie M se poate simți la fel de confortabilă ca cea de dimensiune mică S, însă pe termen lung, cu vârfuri mai mari, puteți experimenta un pic de presiune.

airpods pro pe o masa din lemn

Să trecem la performanța de anulare a zgomotului activ (ANC) și sonorizare. ANC este nemaipomenit în aceste căști minuscule Apple. Sunetele unui tren subteran pot fi anulate perfect, însă pot fi observate zgomote înalte (cum ar fi sunetul de rupere sau deschidere a ușilor).

Zgomotele ambientale dintr-un birou, în segmentul inferior al sunetului, cum ar fi: aerul condiționat, conversații mai moi, sunetele mașinilor care trec pe stradă nu reprezintă o provocare pentru noile AirPods Pro. Dacă cineva are o conversație puternică chiar lângă tine, este posibil să-i auzi vocea dacă volumul căștilor nu este la maxim.

Airpods pro pe o planta verde

Cu toate acestea, calitatea sunetului este un topic extrem de subiectiv. Am testat AirPods Pro o perioadă mai lungă de timp cu multe genuri diferite de muzică, în diferite situații și trebuie să recunoaștem calitatea sunetului este excelentă. Basul AirPods Pro este mai bogat decât în edițiile clasice, cu toate că tonurile medii și înalte au rămas aceleași.

Pentru consumul zilnic de muzică, este o alegere fantastică, însă nu te aștepta ca ele să satisfacă acele persoane în căutare de sunete dramatice și perfecte.


airpods pro pe o masa din lemn

Pe lângă faptul că AirPods Pro se potrivește complet ecosistemului Apple, utilizarea lor este simplă și configurarea este la fel de ușoară ca înainte. Sistemul automat care îți recomandă dimensiunea potrivită a vârfurilor din silicon funcționează excelent, iar noul control al gesturilor este de asemenea nemaipomenit.

Noul sistem de senzori de forță funcționează chiar mai bine decât AirPods Pro. Mișcarea de tapping pentru control a fost înlocuită cu o metodă de prindere. Trebuie să prinzi capătul AirPods Pro pentru a face magia să se întâmple. Atingerea simplă nu va mai funcționa. Diferitele prinderi oferă diferite acțiuni. Apăsați o dată pentru a reda, întrerupe sau răspunde la un apel telefonic, apăsați de două ori pentru a sări înainte, apăsați de trei ori pentru a sări înapoi și apăsați și mențineți apăsat pentru a comuta între modul Active Noise Cancellation și modul Transparency.


airpods pro langa ambalaj

În opinia noastră, AirPods Pro se află în topul pieței sale și, da, Apple a făcut-o din nou! Produsul s-a îmbunătățit și pricetag-ul nu s-a schimbat semnificativ. În ceea ce privește raportul preț/calitate, AirPods Pro este o alegere perfectă pentru a asculta muzică și pentru convorbirile hands-free. Este posibil ca pentru cei care au trecut recent la AirPods 2 să nu fie o îmbunătățire semnificativă și cel mai bine ar fi să faci o vizită într-un magazin iSTYLE pentru lua o hotărâre pe baza sfaturilor unui specialist.

Dacă te-a convins deja experiența noastră, le poți comanda direct de pe site-ul iSTYLE!