Nu renunța! Finalizează rezoluțiile de Anul Nou cu ajutorul Apple Watch

Cu sărbătorile în spatele nostru și un deceniu abia început, sezonul rezoluțiilor de Anul Nou este oficial deschis.

apple watch activity

Dacă ești în căutarea unei rezoluții de Anul Nou, Apple Watch îți va oferi ce îți dorești. The Ring In the New Year Challenge te motivează să finalizezi toate cele trei inele pentru șapte zile consecutive în cursul lunii ianuarie. Dacă reușești să faci acest lucru, o medalie strălucitoare va fi adăugată în aplicația Activity de pe iPhone-ul tău.

The Ring In the New Year Challenge nu este pentru toată lumea. Completarea celor trei inele nu este o treabă prea ușoară.

Riscul este să eșuezi și să devii atât de demotivat încât să renunți cu totul la sport și la o viață sănătoasă. Cercetările arată că 80% din rezoluțiile de Anul Nou eșuează până în a doua săptămână a lunii februarie.

checklist 2020

Dacă dorești să faci parte din cei 20% care reușesc, o abordare bună este să începi ușor și să țintești cât mai sus.

Start small, aim big

Problema cu rezoluțiile de Anul Nou este că implică schimbarea comportamentului tău. Este mai ușor de spus decât de făcut. Pe măsură ce îmbătrânim, avem tendința de a ne bloca din ce în ce mai mult în drumurile noastre repetând aceleași rutine familiare.

Încercarea de rupere a obiceiurilor unei vieți este o adevărată sursă de stres. Când ne simțim stresați, ispita ne face să apelăm la lucruri pe care ne chinuim să le evităm. Cum ar fi să mănâncăm junk food și să lenevim la Apple TV +?

Începe cu o rezoluție de Anul Nou care să poată fi realizată în mod realist și un loc bun pentru a începe este aplicația Activity de pe iPhone.

Aplicația Activity - Setează-ți un țel!

provocare Activity

În tab-ul Awards de pe iPhone-ul tău vei găsi o mare varietate de obiective diferite pe care le poți folosi ca rezoluție pentru Anul Nou.

Dar, dacă Apple Watch-ul este nou, este posibil să nu fi adunat încă suficiente date Activity pentru a recomanda o provocare pentru tine. În acest caz, selectează direct Close Your Rings.

Provocarea Perfect Week îți permite să închizi unul dintre inele timp de șapte zile consecutive, în schimb New Year Challenge presupune închiderea tuturor celor 3 inele.

provocare Activity

The perfect Week pentru Move Goal este un loc bun pentru a începe, deoarece poți face ajustări pentru a te asigura că poate fi dus la bun sfârșit.

De ce contează provocările mărunte

Cheia adoptării unui nou obicei este stabilirea unui model de succes. Acesta este motivul pentru care inițial nu contează cât de ușor este obiectivul. Singurul lucru care contează este că îl faci în mod consecvent.

Oricât de mică va fi schimbarea pe care o faci în ianuarie, dacă o faci în mod consecvent, vei stabili o bază pe care să poți construi mai departe. Apoi, vei putea stabili un nou obiectiv pentru luna februarie, care va fi doar un pic mai dificil și așa mai departe pentru lunile următoare.

Cu alte cuvinte, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți schimbi comportamentul și astfel să îți atingi și scopul.

Fii răbdător și consecvent

Problema cu ideologia “start small” este că rezultatele vin foarte lent. Totuși, aceasta este cea mai bună metodă pentru a avea și rezultate.

imagine cu o clepsidra cu nisip roz

În această lună, Apple News + este plin de reviste de fitness însoțite de rezoluțiile de Anul Nou cu titluri de genul „get back in shape in 21 days”. Aceste afirmații par prea bune pentru a fi adevărate și de multe ori așa sunt. Poți fi sigur că modelele de copertă din aceste reviste au petrecut mult mai mult de trei săptămâni obținându-și fizicul.

Succesul în douăsprezece luni este mult mai bun decât eșecul într-o lună.