Cum se folosesc hărțile interioare pentru aeroporturi și malluri în Apple Maps

Hărțile nu sunt utile doar pentru a te duce acolo unde trebuie când conduci sau mergi pe jos. Apple Maps are o caracteristică uimitoare ce oferă hărți interioare pentru aeroporturi și centre comerciale.

apple maps pe iphone

Aceste locații uriașe pot fi greu de parcurs, chiar dacă găsești un ajutor în interior. Și dacă te grăbești să ajungi la o poartă anume pentru un zbor sau ai nevoie rapid de o baie, Apple Maps te poate ajuta.

apple maps pe iphone

Iată cum poți utiliza hărți interioare pentru aeroporturi și malluri în Apple Maps.

Utilizarea hărților interioare pentru aeroporturi

apple maps pe iphone

Nu sunt încă hărți disponibile pentru fiecare aeroport din lume, dar se face update constant. Pentru o listă completă de aeroporturi acceptate, accesează site-ul Apple Support .

  • Deschide aplicația Maps pe dispozitivul tău și accesează caseta de căutare. Poți introduce numele aeroportului sau poți selecta Travel > Airports și alegi aeroportul dorit
  • Vei vedea apoi opțiuni pentru terminale, porți, toalete și birou de reclamații. Atinge unul dintre ele pentru a vedea punctele desenate pe hartă. Acest lucru îți permite să selectezi ceea ce ai nevoie de pe hartă sau dintr-o listă pentru o privire mai atentă.

apple maps pe iphone

Utilizarea hărților interioare pentru centre comerciale

apple maps pe iphone

Unele centre comerciale pot fi uriașe. Și dacă ai nevoie de o toaletă rapidă sau vrei să găsești un anumit magazin, Apple Maps îți sare în ajutor oferind hărți interioare pentru un număr mare malluri din întreaga lume.

  • Deschide aplicația Maps pe dispozitivul tău și atinge caseta de căutare. Poți introduce numele mallului sau selectați Shopping > Shopping Centers și apoi verifică centrul comercial.
  • Când apare mall-ul dorit nu trebuie decât selectat.
  • Vei vedea apoi opțiuni precum haine, încălțăminte, toalete și mâncare. Atinge una dintre variante pentru a vedea locațiile pe hartă și o listă pentru tine.