iPad + Procreate - 10 arte digitale spectaculoase

Va înlocui iPad-ul vreodată computerele personale? Cu siguranță este o chestiune care poate fi dezbătută, însă este un lucru care funcționează perfect pentru artiștii digitali. Iată zece exemple pentru a demonstra asta.

logo apple ipad pe fundal colorat

Lansarea iPad-ului în 2010 nu a fost un succes răsunător pentru Steve Jobs. Legendarul CEO a fost surprins când a citit feedback-ul utilizatorilor. Cei mai mulți dintre ei au fost nemulțumiți și au susținut că iPad-ul nu este altceva decât un iPhone supradimensionat, care nu este bun decât pentru navigare. De atunci au trecut 9 ani, iar iPad-ul a trecut prin multe schimbări

desen cu o femeie pe bicicleta pe ipad

Cea mai mare descoperire s-a întâmplat în 2015, când s-a introdus seria Pro, iar Apple a început să schimbe dezvoltarea dispozitivului în scopuri profesionale. Tableta „premium” s-a dovedit a avea succes, iar acum a treia generație este pe piață. Cu toate că Jobs l-a refuzat inițial, Apple Pencil a jucat un rol important în succesul iPad. Este esențial pentru artiști și, din fericire, prima generație de Apple Pencil este integrată și în modelele Mini și Air. Nu va trebui să cumperi un Pro pentru a utiliza Apple Pencil.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai artiștilor este aplicația Procreate, “retușată” în 2011 de dezvoltatorul său Savage Interactive. Este disponibilă în 13 limbi și este practic un studio complet de perii, texturi și culori. Doar imaginația ta poate limita ceea ce poți realiza cu ea și bineînțeles abilitățile tale. Iată câteva capodopere din reddit, create în Procreate.

desen batman pe ipad

Batman – autographmedia

desen barbat alb negru pe ipad

Rick Deckard – poopkal

desen chewbacca pe ipad

Chewbacca – CALudwickArt

desen femeie alb negru ipad

Self portrait – scarlettmorningstar

desen abstract cu o clepsidra pe ipad

WIP – NicthHier

desen ipad

Still – noddlesyet

desen portrate ipad

Inspired by Marvel and DC – commondumpster

desen femeie portret

Enchanted by neons - losttonowhere

desen joker ipad

Joker – blueball print

desen luigi ipad

It’s-A me, Luigi! – MechaJohnWayne

Dacă dorești să vezi mai multe reclame pentru iPad, accesează colecția Procreate. Colecția de arte actualizată constant listează piesele de top și este o sursă infinită de arte iPad.

Îți place să desenezi? Alege dispozitivele potrivite din selecția iSTYLE!