Ascultă muzică în timp ce lucrezi: Apple Music și Spotify Playlists pentru Focus

Multe persoane preferă să asculte muzică în timp ce lucrează. Indiferent dacă folosești căști pentru iPhone sau difuzorul Mac-ului tău, muzica poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit. Pentru concentrare și focus, Apple Music și Spotify oferă mai multe liste de redare în funcție de stare.

birou cu un macbook

Liste de redare Apple Music pentru menținerea concentrării

aplicatia music

Apple Music are câteva categorii de muzică ce te ajută să lucrezi și să rămâi concentrat. Acestea se găsesc în secțiunea Focus din aplicație.

Pentru Mac, deschide aplicația Muzică. Apasă click pe opțiunea Browse din partea stângă și apoi Music by Mood. Ar trebui să vezi colecția Focus.

aplicatia music pe iphone

Pe iPhone sau iPad, deschide aplicația Muzică și atinge varianta Browse. Mergi cu scroll până vezi secțiunea Music by Mood și categoria Focus.

În plus, Apple Music oferă o colecție Home Office Hits cu liste de redare precum Easy Hits pentru pop, Speakin’ Easy pentru country și Easy Rock pentru, bineînțeles, rock.

Și cu siguranță acesta nu este sfârșitul listei. Așadar, parcurge secțiunile Focus și Home Office Hits pentru ceva nou și diferit, care oferă super muzică de fundal pentru lucru.

aplicatia spotify pe mac

Listele de redare Spotify pentru concentrare

Spotify conține o categorie numită Focus ce merită cu siguranță să fie ascultată.

Dacă folosești Mac-ul, deschide aplicația Spotify. Apasă opțiunea Browse din partea stângă și apoi Genres & Moods în centru. Derulează și apasă clic pe Focus.

aplicatia iphone spotify

Pe iPhone sau iPad, trebuie doar să deschizi Spotify și să atingi fila Home. Dă scroll până vezi categoria Focus.

Pare incredibil, însă există aproape 50 de playlist-uri din categoria Focus!

Categoria Focus de pe Spotify are, de asemenea, mai multe playlist-uri concentrate pe pian, instrumente, chitară și chiar sunete albe și sunete de natură.

O altă variantă este categoria Wellness. Vei găsi liste de redare relaxante precum Rain Sounds, Sunny Beats, și chiar Piano Massage. Așadar, există multe opțiuni potrivite zilei, stilului de lucru sau stării de spirit.