Apple Music – Streaming la cel mai înalt nivel

  Apple Music este un serviciu de streaming muzical pe bază de abonament, care oferă acces la milioane de melodii.

  Oferă o mulțime de funcții utile, printre care posibilitatea de a asculta muzică offline atunci când nu ești conectat la Internet. În plus, serviciul îți oferă toate melodiile tale în același loc, inclusiv cele copiate de pe un CD. Apple Music îți oferă posibilitatea de a asculta posturile de radio preferate și răspunde la comenzile vocale datorită integrării cu Siri.  

  Apple Music a fost lansat în 2015, după ce, în 2014, Apple achiziționase compania Beats Electronics și odată cu aceasta serviciul de streaming pe bază de abonament Beats Music. 

  Serviciul Apple Music îți permite nu doar să asculți orice piesă din catalogul iTunes, ci îți oferă acces și la toate melodiile tale, fie că este vorba despre albume cumpărate pe iTunes, copiate de pe un CD sau descărcate de pe Internet. 

  Serviciul de streaming oferă și recomandări personalizate conforme cu interesele tale, posturi radio online, posibilitatea de a-ți salva muzica pe dispozitiv pentru momentele când ești offline, playlist-uri create de experți, și integrare cu Siri.

  Poți beneficia în mod gratuit de Apple Music în primele trei luni, după care poți opta pentru unul dintre cele trei planuri tarifare disponibile.

  Un plan individual costă €9.99 pe lună. Varianta Family plan poate include până la șase persoane cu un cost total de €14.99 pe lună. Studenții beneficiază de un plan tarifar special care costă doar €4.99 pe lună.

  Chiar dacă nu vrei să plătești un abonament, Apple Music îți va permite în continuare să asculți muzica pe care ai cumpărat-o, copiat-o sau descărcat-o de pe Internet, însă nu vei avea acces la toate funcțiile oferite de Apple Music, cum ar fi posibilitatea de a asculta orice melodie dorești offline.  

  Cei care au iTunes Match vor putea folosi Apple Music pentru a asculta orice piesă pe care au salvat-o în iCloud, fără să plătească un abonament. Vor putea de asemenea asculta radio-ul Beats 1, precum și alte posturi care se susțin prin publicitatea difuzată.

  Pe scurt, un abonament la Apple Music îți oferă toate beneficiile garantate de iTunes Match și, în plus, acces la întregul catalog Apple Music. Vei putea asculta și melodiile încărcate în iCloud, să primești recomandări avizate și să salvezi anumite piese în biblioteca ta pentru a le asculta atunci când ești offline.

  Serviciul Apple Music este disponibil pe multe platforme și dispozitive, de la Mac-uril la PC-uri, de la Android la iOS.  

  • Dispozitivele iOS - iPadOS  - deschide aplicația Music
  • Apple Watch – deschide aplicația Music pe iPhone-ul la care ești conectat
  • Apple TV - deschide aplicația Music
  • Mac -  deschide iTunes
  • PC – deschide iTunes
  • HomePod - deschide aplicația Music
  • Android – descarcă aplicația Apple Music din Google Play Store
  • Sonos – deschide aplicația Sonos

  În cazul unui Apple Watch, poți sincroniza muzica din Apple Music cu dispozitivul tău, iar aceasta va fi salvată local în watch.

   Vezi cele mai noi oferte iSTYLE.