App Store: cele mai tari aplicații din punct de vedere grafic

Odată cu lansarea jocului Sky: Children of the Light, App Store s-a îmbogățit cu un nou joc excelent, iar cu această ocazie am decis să colectăm câteva jocuri incredibil de spectaculoase din oferta actuală.

jocuri

A evalua grafica jocurilor este o sarcină destul de ingrată, deoarece în astfel de situații gustul personal, subiectiv, poate fi un factor decisiv. În plus, astăzi selecția tabletelor mobile este atât de mare încât este cu adevărat greu să le găsești pe cele grozave. Totuși, vom încerca să enumerăm cele mai spectaculoase titluri, dar bineînțeles că lista de mai jos nu este exhaustivă.

The Elder Scrolls: Blades


Migrarea seriei iconice The Elder Scrolls pe dispozitive mobile a fost considerată o veste atât de grozavă încât chiar și Apple a ales acest joc pentru a demonstra capacitățile grafice ale cipului A12 în prezentarea iPhone-ului din 2018. În cele din urmă, Blades a debutat în primăvară și, deși a purtat eticheta de „early acces” până mai ieri, utilizatorii pot reda întreaga poveste și chiar pot construi un oraș în joc. Practic, vorbim despre o experiență de joc simplificată, care a primit foarte multe critici din cauza versiunii gratuite, deși este indubitabil că grafica arată foarte bine.

Asphalt 9: Legends


În jocul de Gameloft, putem conduce cele mai frumoase mașini din lume pe străzile din Roma și San Francisco, în Highlands din Scoția sau chiar în Himalaya. Te poți îndrăgosti cu ușurință de cursele scurte, pline de adrenalină. Cu greu poți găsi jocuri de curse de mașini mai reușite ca acesta în lumea telefoanelor mobile. Apropo, compania în care se plasează Asphalt 9: Legends este destul de selectă, putând pune în aceeași categorie jocuri precum Real Racing 3, CSR Racing 2 și Gear Club 3.

Vainglory


Vainglory, care este popular încă din 2014, a fost, de asemenea, considerat ca primul MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) de succes pe platforma mobilă. Pe scurt, scopul creației celor de la Super Evil Megacorp este următorul: direcționând eroul, trebuie să cucerim baza inamicului din cealaltă parte a arenei. De la lansarea sa, jocul a avut numeroși rivali, mulți considerând că Mobile Legends l-a depășit deja. Însă din punct de vedere grafic, niciunul dintre competitori nu a reușit să-l învingă. De câțiva ani, Vainglory a obținut un loc important în E-sports și are milioane de jucători chiar și până în ziua de azi.

Tesla vs. Lovecraft


În ultimul joc de acțiune top-down al studioului finlandez 10tons, considerat veteranul genului, utilizatorii trebuie să intre în luptă cu invențiile interesante ale lui Nikola Tesla împotriva monștrilor celebrului H.P. Lovecraft. Jocul, care a fost receptat destul de pozitiv de către critici, oferă culori vii pentru întregul masacru pus în scenă, așa că nu arată excelent doar pe Playstation și Xbox, ci și pe iPhone și iPad.

Sid Meier's Civilization VI


Deși Civilization VI nu este de o realizare grafică uluitoare, jocul acesta nu are rival la categoria sa. Jocul de strategie (împărțită în tehnici de construire a unui imperiu, diplomație, mecanisme economice) a fost accesibil mai întâi pentru PC și Mac, iar de acolo a migrat spre iPad, și în toamna trecută spre iPhone. Pentru o sumă destul de mică, poți obține un joc AAA cu valoare completă și nici nu trebuie să-ți fie teamă de interfață, deoarece portarea este excelentă. În plus, avem vești grozave pentru fanii jocului: acesta poate fi cumpărat alături de un supliment oficial.

Beach Buggy Racing 2


În cazul în care îți place Mario Kart sau Lego Racer, acest joc va fi probabil potrivit pentru tine. În Beach Buggy Racing 2, poți să te deplasezi prin lumi magice (insula piraților, parcul creaturilor străvechi, Egiptul antic etc.), în timp ce trebuie să-ți învingi inamicii cu arme mai degrabă stupide. Ei bine, jocul nu este tocmai campionul originalității, deoarece se bazează foarte mult pe predecesoarele acestui gen de curse. Cu toate acestea, având în vedere calitatea designului, Beach Buggy Racing 2 este cu adevărat unul dintre cele mai bune jocuri din App Store în acest moment. În același gen, o altă alegere la fel de spectaculoasă este recent lansatul Hot Wheels id.

Call of Duty Mobile


Aici trebuie să trișăm un pic, deoarece episodul pentru mobil al acestei serii extem de populare nu a fost lansat încă, dar testele din India, Australia și Canada au primit undă verde. Dincolo de clasicele jocuri distractive tip multiplayer (Free-for-All, Team Deathmatch, Domination, etc.), ne vom alege de pe urma acestui joc cu imbatabilul mod de luptă royale. Cu toate că nu există o dată exactă a lansării, am putea asista la debut chiar în următoarele luni. Desigur, videoclipurile cu testele de joc au inundat deja YouTube-ul și este evident că la nivel grafic jocul este ireproșabil. Conform unor zvonuri, nu vor exista probleme grafice în joc, deoarece se presupune că va trebui să cheltuim câțiva bani doar pentru unele detalii suplimentare și asta după descărcarea gratuită a jocului. În cazul în care dorești să joci ceva similar până la lansare, îți recomandăm bine-cunoscutul Modern Combat 5 sau Shadowgun Legends.

Jocurile care au fost omise

Cadrul prezentului articol este prea mic pentru a acoperi toate jocurile disponibile la ora actuală, așa că, din păcate, nu am putut dedica pasaje fiecărui joc în parte. O piesă de rezistență care evident lipsește din lista noastră este Fortnite, mai ales că creatorii au făcut o treabă grozavă cu portingul. Oceanhorn and the Brothers: Tale of Two Sons este de asemenea demn de menționat, fiind un joc de aventură de calitate și extrem de spectaculos. World of Warships Blitz ar fi, de asemenea, o variantă grozavă pentru iubitorii de nave și marină, deoarece nu ne putem plânge de grafica uriașelor vase de luptă. Putem aminti, totodată, și de unele dintre jocurile mai puțin cunoscute, de exemplu Armed Heist și Iron Blade. În sfârșit, există și acele jocuri care, deși nu se pot lăuda cu o grafică 3D spectaculoasă, au un design aproape artistic, de exemplu Samorost 3 sau Hyper Light Drifter.


Lista este practic interminabilă, așa că rezumatul acestui subiect ar fi următorul: grafica mobilă a evoluat uluitor de la Snake 2 încoace.

Ce altceva ai mai adăuga în lista noastră?