Apple Music, Apple Arcade și iCloud+

Ia-ți 3 luni gratuite de la noi.*

Apple Music

Apple Arcade

iCloud+

Testează-le gratuit.
Abonează-te și bucură-te.

Întrebări frecvente

Ce este Apple Music?
Apple Music este un serviciu de streaming care îți permite să asculți peste 90 de milioane de melodii. Printre funcționalitățile sale minunate regăsești posibilitatea de a descărca melodiile preferate, de a le reda offline, versuri redate sincron cu melodia, posibilitatea de a asculta pe toate dispozitivele tale preferate, muzică nouă personalizată doar pentru tine, organizată în liste de redare de către editorii noștri și multe altele. Toate acestea pe lângă conținutul exclusiv și original.
Cum pot asculta Apple Music?
Apple Music este deja pe iPhone, iPad, Apple Watch și Mac - și poți asculta cu CarPlay sau online pe music.apple.com. Apple Music este disponibil de asemenea pe Windows și pe dispozitive Android, boxele Sonos, Amazon Echo, Google Nest, televizoare inteligente și multe altele.
Apple Music este același lucru cu iTunes?
Biblioteca ta iTunes este tot a ta. Îți poți accesa întreaga colecție din Apple Music sau din iTunes pentru macOS sau Windows.
Sunt eligibil pentru oferta gratuită Apple Music de trei luni? Cum o accesez?
Poți obține trei luni de Apple Music gratuit împreună cu un dispozitiv audio eligibil. Asigură-te că produsul tău Apple (iPhone, iPad sau Mac) rulează cea mai recentă versiune de iOS, iPadOS sau MacOS. Apoi, dacă nu ai ai avut niciodată activ acest serviciu, poți activa versiunea de testare a Apple Music după ce împerechezi dispozitivul audio cu produsul tău Apple. Ai trei luni la dispoziție pentru a valorifica această ofertă, după prima activare a dispozitivului eligibil.
Ce este iCloud+?
iCloud+ combină tot ceea ce îți place la iCloud cu și mai multe funcții grozave. Când te abonezi la iCloud+, vei avea acces la Private Relay, Hide My Email, asistență extinsă HomeKit Secure Video și o gamă de planuri de stocare pentru fotografiile, fișierele și multe altele.
Versiunea gratuită de iCloud va exista în continuare?
Da. Toți proprietarii de dispozitive Apple beneficiază în continuare de 5 GB de spațiu de stocare iCloud gratuit. Poți face upgrade la iCloud+ în orice moment pentru funcții de confidențialitate și mai puternice și spațiu de stocare extins pentru datele tale.
Ce este Apple Arcade?
Apple Arcade este un serviciu pe bază de abonament pentru jocuri. Îți oferă acces nelimitat la o colecție în continuă creștere de peste 200 de jocuri premium - cu lansări de jocuri noi, jocuri câștigătoare de premii și titluri îndrăgite din App Store, toate fără reclame sau achiziții în aplicație. Poți juca jocuri Apple Arcade pe iPhone, iPad și Mac.
Cât de des sunt adăugate jocuri noi?
Noi jocuri și actualizări de conținut sunt adăugate în Apple Arcade în fiecare săptămână. Pentru a previzualiza lansările viitoare, verifică secțiunea Coming Soon din fila Arcade din App Store.
Pot să mă joc folosind un controler?
Sigur că poți. Dacă vezi o pictogramă de controler pe pagina de produs din App Store a unui joc, acesta are suport pentru controler. Poți folosi un controler pentru a te bucura de multe jocuri în Apple Arcade.