Care iPhone ți se potrivește?

 
iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 14
iPhone SE (gen.3)
Selecteaza modelele pe care doresti să le compari.
Imagini de produs
Culoare
Privire rapidă
Dynamic Island
Siguranță
Camera
Baterie
Cip
Face ID / Touch ID
Celular și wireless

Declinări legale

  • Afișaj: Ecranul dispozitivului are colțuri rotunjite care urmează un superb design curbat, acestea înscriindu-se într-un dreptunghi standard. Când este măsurat ca o formă standard de dreptunghi, ecranul are o diagonală de 5,42 inchi (iPhone 13 mini, iPhone 12 mini), de 5,85 inchi (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), de 6,06 inchi (iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR), de 6,46 inchi (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max) sau 6,68 inchi (iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max). Zona de vizualizare efectivă este mai mică.

  • Putere și baterie Funcționarea bateriilor depinde de rețeaua celulară, de locație, de puterea semnalului, de configurările făcute, de utilizare și de mulți alți factori. Rezultatele efective vor varia. Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare și va trebui înlocuită la un moment dat. Autonomia bateriei și numărul de cicluri de încărcare variază în funcție de utilizare și setări. Testele pentru baterii sunt efectuate folosind unități iPhone specifice. Consultă apple.com/ro/batteries și apple.com/ro/iphone/battery.html pentru informații suplimentare.

  • Interfețe mobile și wireless: Este necesar un abonament de internet. Apelurile prin 5G, Gigabit LTE, LTE, VoLTE și Wi-Fi sunt disponibile pe anumite piețe și prin anumiți operatori de telefonie mobilă. Vitezele se bazează pe rata de transfer teoretică și variază în funcție de condițiile locației și de operatorul de telefonie mobilă. Pentru detalii cu privire la compatibilitatea cu 5G și LTE, contactează operatorul tău de telefonie mobilă și consultă apple.com/iphone/cellular.