iPhone SE 2020: Cel mai accesibil iPhone!

Da, ai citit bine. Apple a lansat noul iPhone SE după 4 ani de la apariția predecesorului său și vine cu un preț ideal pentru perioada grea prin care trece omenirea în ceea ce privește economia mondială: acesta pornește de la 399 de dolari în SUA!

iPhone SE

Punctele forte ale noului iPhone SE sunt dimensiunile compacte, hardware-ul de top, suportul software și prețul imbatabil.

Când vorbim de dimensiuni compacte trebuie menționat că nu are concurent pe piața Android. Nu putem găsi ceva similar cu un hardware puternic și cu un display de doar 4.7 inch. Majoritatea smartphone-urilor au făcut saltul la diagonala de 6 inch, iar iPhone SE se adresează acelor persoane care vor un telefon compact și în același timp adaptat la nevoile anului 2020 în ceea ce privește partea de hardware.

Display IPS Retina de 4.7 inch

Noul telefon vine cu un display IPS Retina de 4.7 inch cu rezolutie 1337x750 pixeli, aspect 16:9, 326 ppi și certificare IP67 (rezistent la praf si la scufundări la o adâncime de 1 metru timp de 30 de minute).

Procesor Apple A13 Bionic

Procesorul hexa core Apple A13 Bionic este dezvoltat pe 7nm+ cu 2 x Lightning la 2.65 GHz și 4 x Thunder la 1.8 GHz, Apple GPU 4 core și va fi disponibil în varianta 64, 128 și 256 GB. Acesta va rula pe iOS13 și este practic creierul lui iPhone 11 PRO în corpul noului iPhone SE.

Bateria

iPhone SE îți permite să vizionezi până la 13 ore de videoclipuri fără a fi nevoie de alimentare și se încarcă wireless. Dacă dorești o încărcare rapidă, poți să-l conectezi la un adaptor fast-charge de 18W și să urci de la 0 la 50% în doar 30 de minute.

Camera foto

Gadgetul vine cu o cameră foto principală de 12 Megapixeli cu o diafragmă deschisă de f/1.8, dual pixel PDAF + OIS, dual led Flash. Aceasta înregistrează cu 60 de fps (cadre pe secundă) la 2160p. Camera frontală are 7 Megapixeli cu diafragmă de f/2.2 și înregistrează la 1080p.

Vei profita la maximum de modurile exepționale de fotografiere Depth Control și Portrait Lightning și vei duce arta la un alt nivel.

Modul de filmare 4K va face diferența între un videoclip banal, fără detalii și ceea ce poți obține cu acest nou gadget.

Touch ID îți permite să deblochezi în siguranță iPhone-ul și să te conectezi la aplicații instantaneu. Îl poți folosi chiar și cu Apple Pay pentru a cumpăra o cafea, pentru a obține o aplicație de yoga sau pentru a cumpăra adidași online. Toate, fără a folosi cardul de credit.

Acesta va fi disponibil în culorile Alb, Negru și Roșu (Pow).

Nu avem încă detalii despre disponibilitate si prețul din Europa, însă îți recomandăm să urmăreștei iSTYLE.ro pentru mai multe detalii. Dacă vrei să fii printre primii care află mai multe informații, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi cu adresa de email aici.