Merită să faci upgrade la iPhone 15?

Noul iPhone a sosit și include îmbunătățiri importante din multe puncte de vedere. Firesc, apare întrebarea “Cine ar trebui să ia în calcul actualizarea dispozitivului mai vechi?”.

Îți prezentăm noul radio Apple Music

Apple Music 1 și două noi posturi, Apple Music Hits și Apple Music Country, prezintă emisiuni originale exclusive cu gazde și artiști de top din lumea muzicii.

Back to School – 2020

Fiecare copil se naște plin de creativitate. Cultivarea este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le fac profesorii. Creativitatea face ca elevii tăi să comunice mai bine și să rezolve problemele.

Apple își va reduce amprenta de carbon la zero în următorii 10 ani.

În ceea ce privește emisiile corporative, o companie are deja în plan să fie complet CO2-neutră în lanțul său de furnizare și produse până în 2030. Aceasta va reduce amprenta de carbon a funcționării sale la zero cu 20 de ani înainte de data-țintă stabilită de IPCC.

Apple Music își sărbătorește aniversarea și este gratuit timp de 4 luni!

Apple Music îți oferă 60 de milioane de melodii fără reclame, pe care le poți asculta pe oricare dintre dispozitivele tale inteligente. Te poți bucura acum de abonament gratuit pe 4 luni ca utilizator nou.

WWDC 2020 - Zorii unei noi ere

Conferința Apple 2020 Developer a început deschizând calea spre sfârșitul erei Intel și începutul unei noi ere.

FĂRĂ PC - Am testat noul iPad Pro și Magic Keyboard-ul

A sosit în sfârșit și unul dintre cele mai inovatoare și mai așteptate accesorii iPad, Magic Keyboard. Să vedem ce poate face duo-ul iPad Pro - Magic Keyboard. Bine, nu tocmai a sosit, dar din cauza situației actuale nu am avut ocazia să le testăm mai devreme.

educatia digitala

Învățarea continuă, chiar și de la distanță.

Suntem cu toții conștienți că există diferențe între predarea în sala de clasă și învățarea la distanță - în special interacțiunile sociale și medierea dintre profesori și studenți. Totuși, contextul actual aduce noi provocări pentru care trebuie să găsim soluții și să profităm de oportunitățile oferite de mijloacele digitale de învățare.

landscape montan

Cu un singur iPhone în jurul lumii

Videografii ne oferă continuu materiale noi care au fost filmate cu iPhone 11 sau iPhone 11 Pro.

macbook pe o masa

Screensavers pentru Mac

Dacă dorești ceva util sau drăguț ca și screensaver, dar ai găsit doar variante inutile până acum, îți vom arăta o selecție de screensavere grozave în acest articol.

imagine apple arcade

Best of Apple Arcade - Capitolul 4

În aceste vremuri pandemice, toate activitățile de care te poți bucura în confortul și siguranța casei tale sunt aur curat, așa că iată un alt grup de jocuri pe care ar trebui să le încerci în timp ce cauți ceva distractiv de făcut.

screenshot mac

Cum să anulezi abonamente pe dispozitivele tale iOS și macOS

Aplicațiile pentru iPhone, iPad sau Apple TV pot oferi achiziții în aplicație și opțiuni de abonament care ar putea irita utilizatorii care nu sunt la fel de informați despre labirintul iTunes Store. În acest articol, vom trece parcurge toate opțiunile importante pe care trebuie să le cauți, astfel încât să nu cheltui bani inutil.

Items 1 to 12 of 575 total

Page