Noutăți

FĂRĂ PC - Am testat noul iPad Pro și Magic Keyboard-ul

A sosit în sfârșit și unul dintre cele mai inovatoare și mai așteptate accesorii iPad, Magic Keyboard. Să vedem ce poate face duo-ul iPad Pro - Magic Keyboard. Bine, nu tocmai a sosit, dar din cauza situației actuale nu am avut ocazia să le testăm mai devreme.

Detalii
educatia digitala

Învățarea continuă, chiar și de la distanță.

Suntem cu toții conștienți că există diferențe între predarea în sala de clasă și învățarea la distanță - în special interacțiunile sociale și medierea dintre profesori și studenți. Totuși, contextul actual aduce noi provocări pentru care trebuie să găsim soluții și să profităm de oportunitățile oferite de mijloacele digitale de învățare.

Detalii
macbook pe o masa

Screensavers pentru Mac

Dacă dorești ceva util sau drăguț ca și screensaver, dar ai găsit doar variante inutile până acum, îți vom arăta o selecție de screensavere grozave în acest articol.

Detalii
imagine apple arcade

Best of Apple Arcade - Capitolul 4

În aceste vremuri pandemice, toate activitățile de care te poți bucura în confortul și siguranța casei tale sunt aur curat, așa că iată un alt grup de jocuri pe care ar trebui să le încerci în timp ce cauți ceva distractiv de făcut.

Detalii
screenshot mac

Cum să anulezi abonamente pe dispozitivele tale iOS și macOS

Aplicațiile pentru iPhone, iPad sau Apple TV pot oferi achiziții în aplicație și opțiuni de abonament care ar putea irita utilizatorii care nu sunt la fel de informați despre labirintul iTunes Store. În acest articol, vom trece parcurge toate opțiunile importante pe care trebuie să le cauți, astfel încât să nu cheltui bani inutil.

Detalii
mozaic din cercuri

Steve Jobs - Omul care a făcut aluminiul atrăgător

Lista meritelor lui Steve Job este destul de lungă. Unul dintre ele este faptul că a adus aluminiul într-o lumină bună. Regretatul co-fondator Apple a plăcut atât de mult aluminiul, încât a avut chiar și un super iaht personalizat realizat din acest material.

Detalii
iPhone SE

iPhone SE 2020: Cel mai accesibil iPhone!

Da, ai citit bine. Apple a lansat noul iPhone SE după 4 ani de la apariția predecesorului său și vine cu un preț ideal pentru perioada grea prin care trece omenirea în ceea ce privește economia mondială: acesta pornește de la 399 de dolari în SUA!

Detalii
macbook pe o masa de lemn

Ce să instalezi pe un Mac nou?

Este întotdeauna interesant să îți construiești propriul spațiu de viață digital. Pentru cei care au mai folosit Mac-uri, este ușor să-și mute toate datele, setările și software-urile. În alte cazuri, trebuie să începi de la zero.

Detalii
logo apple pe fundal albastru

Cum să vezi parolele de rețea Wi-Fi la care te-ai conectat pe iPhone/iPad

Avem atât de multe parole pentru fiecare lucru mărunt încât poate fi copleșitor. Multe persoane folosesc o aplicație de administrare a parolei, în timp ce altele aleg iCloud Keychain. Oricare ar fi varianta aleasă pentru a gestiona, stoca și recupera parolele, nu te va ajuta cu rețelele Wi-Fi dacă nu le-ai salvat.

Detalii

Items 1 to 12 of 571 total

Page