Noutăți

banner black friday istyle

iSTYLE Black Friday 2019 este LIVE!

Nu rata ofertele de Black Friday 2019! Intră acum și vânează ofertele Apple și nu numai! De vineri, 15 noiembrie și până luni, 18 noiembrie, ai timp să îți cumperi un iPhone XS sau un MacBook la super preț!

Detalii
apple macbook pro 16 inch

Apple a lansat noul MacBook Pro de 16 inch

Cel mai mare și mai puternic membru al familiei MacBook Pro se află aici și are o configurație destul de impresionantă. Ecran superb, șase difuzoare, procesoare cu 8 nuclee și tastatură nouă.

Detalii
mai multe home screen-uri de iPad-uri

Află cum poți să reglezi dimensiunea pictogramelor pe iPad

Home screen-ul reproiectat de pe iPadOS arată și funcționează excelent și poți chiar să ajustezi dimensiunea pictogramelor aplicațiilor după bunul tău plac, alegând între a avea pictograme mai mari cu mai mult spațiu între ele sau mai mult conținut pe Home screen utilizând o grilă mai îngustă.

Detalii
banner black friday istyle

Ce faci de Black Friday 2019?

iStyle te invită la Black Friday 2019! Din data de 15 noiembrie și până pe 18 noiembrie, vei avea 4 zile la dispoziție să profiți de ofertele noastre!

Detalii
display-uri de mac si iphone comunicand prin aidrop

Ajustează vizibilitatea AirDrop cu ajutorul Control Center

Control Center-ul pe iOS îți oferă acces instantaneu la comenzile rapide pentru lucrurile pe care le faci frecvent, cum ar fi deconectarea de la Wi-Fi sau comutarea și oprirea Bluetooth. Majoritatea setărilor sunt vizibile imediat, dar unele sunt ascunse, cum ar fi opțiunile de vizibilitate AirDrop.

Detalii

Items 1 to 12 of 331 total

Page