Noutăți

app annie state of mobile pe fundal albastru

Afacerile cu aplicații sunt în continuă creștere

Compania analistă App Annie a emis statisticile lor anuale numite State of Mobile 2019. Astfel, a reușit să ofere o imagine de ansamblu extinsă asupra stării actuale de pe piața de aplicații și observăm creșterea din 2019, care s-a dovedit a fi destul de semnificativă pe următoarele categorii: numărul de descărcări, timpul petrecut în aplicații și banii cheltuiți.

Detalii
logo messages pe fundal galben

Asistență tehnică cu ajutorul Screen Sharing din aplicația Messages

Messages de pe Mac funcționează asemănător cu aplicația sa geamănă pentru iPhone și iPad, permițându-ți să păstrezi legătura cu prietenii și familia prin mesaje text standard sau iMessage. Aplicația Mac are ceva în plus: poți să partajezi ecranul sau să vizualizezi ecranul altor utilizatori Mac.

Detalii
screenshot desktop pe un macbook

Tot ce trebuie să știi despre realizarea și editarea capturilor de ecran pe Mac

Indiferent dacă te pregătești pentru următoarea ta prezentare, raportarea unui nou proiect către șeful tău sau pur și simplu scrierea un articol în care explici cum să faci ceva, capturile de ecran sunt adesea cel mai bun mod de a-ți ilustra punctul de vedere și de a-ți împărtăși cunoștințele. Iată ce trebuie să știi despre preluarea și editarea capturilor de ecran de pe Mac.

Detalii
mai multe fotografii pe ecranul unui macbook

Backup pentru poze și videoclipuri folosind iCloud Photos pe macOS Catalina

Fotografiile și videoclipurile sunt unele dintre cele mai prețioase date digitale pe care niciodată nu le dorim să le pierdem. Acesta este motivul pentru care macOS Catalina include aplicația Photos, care vine cu un serviciu încorporat pentru backup al galeriei foto. iCloud Photos este cel mai simplu mod de a-ți gestiona galeria foto personală.

Detalii
pictograme smart annotation

Utilizează Smart Annotations pe iPhone și pe iPad

Adăugarea de notițe pe documente digitale poate fi dificilă. În multe cazuri, atunci când efectuezi modificări pe pagină, marcajele tale rămân fixate în locul inițial și trebuie mutate. Pentru a elimina această problemă, Apple a introdus notițele inteligente pentru documente în iOS.

Detalii
logo siri

Totul despre configurarea și utilizarea funcției Siri pe Mac

Pe Mac, Siri poate face multe lucruri pentru tine. Siri folosește mai mult din software-ul tău decât în cazul iPhone-ului și iPad-ului, astfel încât, în afară de sarcinile obișnuite ale unui asistent digital, aceasta poate căuta fișiere, poate verifica și schimba setările sistemului și multe altele.

Detalii
completarea unui jurnal

Cel mai bun 2020: Aplicații de tip jurnal

Dacă urmezi rezoluțiile de anul nou, probabil că ajungi la o etapă în care pierzi motivația și întâlnești obstacole. Un jurnal te-ar putea ajuta să continui treaba buna pe care ai început-o.

Detalii

Items 1 to 12 of 445 total

Page