Apple Watch Series 4 GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case with Black Sport Band, Open Box:

Apple Watch Series 4 GPS, 44mm Space Grey Aluminium Case with Black Sport Band, Open Box

SKU
O_FH7XWCM1KDH0
Produs Open Box

Pachet complet, bratara utilizata, accesorii sigilate, ceas desigilat dar fara urme de uzura, garantie internationala pana pe 22 ianuarie 2020

Apple Watch Series 4

Îți prezentăm Apple Watch Series 4.

Complet reconceput și reproiectat pentru ca tu să fii mai activ, mai sănătos și mai conectat.

Design
complet nou

Cel mai mare ecran Apple Watch de până acum. Senzor cardiac electric nou. Digital Crown reproiectată, cu feedback haptic. Complet familiar, dar în același timp complet nou, Apple Watch Series 4 resetează standardul pentru cum ar trebui un ceas să fie.

Apple Watch Series 4

Și mentor, și înger păzitor.

Pentru monitorizarea constantă a sănătății, Apple Watch Series 4 îți aduce ECG-ul la încheietura mâinii.** Notificări pentru ritm cardiac scăzut sau ridicat și puls neregulat. Detectare cădere și S.O.S. urgențe. Plus aplicația Respirație și cadranele de ceas pentru relaxare. Pentru a te ajuta să fii activ, aplicația Antrenament monitorizează cu precizie toate modurile în care îți place să te antrenezi. Iar aplicația Activitate îți oferă motivația de care ai nevoie pentru a-ți închide zilnic cercurile Mișcare, Antrenament și În picioare.

Apple Watch Series 4

Tracker proactiv
de sănătate

Notificări pentru ritm cardiac scăzut și crescut. Detectare cădere și S.O.S. urgențe. Noi cadrane Respiră. Este conceput să-ți îmbunătățească sănătatea zi de zi și suficient de puternic pentru a te ajuta să o protejezi.

Apple Watch Series 4

Partenerul perfect
de antrenament

Detectare automată exerciții. Antrenamente noi de yoga și drumeții. Funcții avansate pentru alergători, precum alerte pentru cadență și pași. Vezi dintr-o privire până la cinci tipuri de măsurători și-ți monitorizezi cu precizie toate felurile în care te antrenezi.

Apple Watch Series 4

Tracker
de activitate
complex

Noi competiții directe. Partajarea activității cu prietenii. Coaching personalizat. Provocări lunare. Trofee. Te motivează să-ți închizi cercurile de activitate în fiecare zi.

Apple Watch Series 4

Modalități ușoare
de a te conecta

Walkie-talkie, apeluri telefonice și mesaje. Apple Music și Podcasturi Apple.* Păstrează aproape persoanele sau informațiile importante pentru tine, direct la încheietura mâinii.

Apple Watch Series 4
Producator
Apple
EOL (produs discontinuu)
No
Case Material
Anodized aluminium
Front Material
Ion-X glass
Back Material
Composite
Band Material
Sport Band with stainless steel pin