Educațional

Programul Apple Educațional oferă tuturor instituțiilor educaționale, posibilitatea de a cumpăra produse Apple în cele mai avantajoase condiții financiare posibile.

Mac

Indiferent ce Mac alegeți, veți avea un computer care încorporează cea mai avansată tehnologie și vă permite să faci lucruri senzaționale, imediat ce a fost activat. Având la bază cel mai avansat sistem de operare desktop din lume, Mac-ul este pe cât de ușor de utilizat, pe atât de puternic. Și are o mulțime de aplicații Apple pentru creativitate, care te ajută să colaborezi și să creezi proiecte uimitoare.

Asigurându-vă că vă încadrați în condițiile de eligibilitate ale acestui program beneficiați de avantaje importante la achiziția produselor Apple, după cum urmează:
Reducere de 5%: școli, facultăți, centre de limbi străine, instituții de cercetare, grădinite (trebuie să fie acreditate de Ministerul Educației) - pentru a beneficia de reducere aveți nevoie de factura emisă de către reseller către instituție.

iPad

Întreaga bibliotecă încape pe acest dispozitiv. Puteți alege dintre miile de aplicații educaționale din App Store. Gestionați proiectele și orarul cursurilor cu ușurință. Păstrați legătura prin e-mail, iMessage sau FaceTime. Oricare ar fi profilul facultății, iPad este dispozitivul perfect.

Asigurându-vă că vă încadrați în condițiile de eligibilitate ale acestui program beneficiați de avantaje importante la achiziția produselor Apple, după cum urmează:
Reducere de 3%: reducere valabilă doar pentru instituții educaționale (școli, facultăți, centre de limbi străine, instituții de cercetare, grădinițe)(trebuie să fie acreditate de Ministerul Educației).