Atât de multe motive
pentru a trece pe Mac.

Intuitiv. Incredibil de puternic. Și conceput pentru a te ajuta să
lucrezi, să creezi sau să te joci într-un mod la care nu ai visat niciodată.
Include numeroase aplicații și este gata de lucru imediat ce l-ai scos din cutie.

Pe locuri, fiți gata, start!

Cu Mac, nu există un proces complicat de configurare. Conectează-te la contul de iCloud, iar informațiile de pe iPhone sau iPad apar automat pe Mac. Asistentul de migrare te ajută să transferi rapid setările, conturile de utilizator și multe altele.

Asistent de migrare

Transferă setările, conturile de utilizator și alte date de pe vechiul tău Mac sau PC, în doar câțiva pași simpli.

Portchei iCloud

Nu mai uita niciodată vreo parolă. Cu portcheiul iCloud și completarea automată, te poți conecta rapid la conturile tale fără a fi nevoie să îți amintești sau să îți cauți parola.

iCloud

Cu iCloud, este ușor să începi să lucrezi pe noul tău Mac. Conectează-te și vei avea acces la toate datele tale, inclusiv fotografii, videoclipuri, documente, notițe, contacte și multe altele.

MacBook Pro de 14 inchi și 16 inchi

Laptop cu până la 10 nuclee.
Performanța la alt nivel.

Cipurile M1 Pro și M1 Max amețitor de rapide - primele cipuri Apple concepute pentru profesioniști - oferă performanțe inovatoare și o durată de viață extraordinară a bateriei. Adaugă la asta fantasticul afișaj Liquid Retina XDR, cea mai bună cameră și sunet de pe Mac-ul tău și toate porturile de care ai nevoie.

Mediul inconjurator

Ne angajăm să reducem impactul asupra mediului prin utilizarea materialelor reciclate și regenerabile în toate produsele și ambalajele noastre.

Indicator de înregistrare

În Centrul de control, poți afla ce aplicații accesează microfonul. Ori de câte ori o aplicație folosește un microfon, vei vedea un nou indicator pe ecran.

Aplicații încorporate

Orice Mac vine cu o suită completă de aplicații creative și de productivitate deja instalate. Astfel, poți să comunici cu prietenii, să finalizezi proiecte și să faci achiziții online - totul din momentul în care îl pornești.

Ecosistem

Începi de aici. Termini dincolo.
Ai controlul peste tot.

După ce te conectezi cu ID-ul Apple pe toate dispozitivele tale, poți utiliza funcționalitățile Continuitate pentru a comuta fără întreruperi între dispozitive. În plus, îți poți debloca automat Mac-ul cu Apple Watch-ul sau poți extinde desktopul Mac-ului cu iPad-ul.

Asistență iSTYLE

Când ai nevoie de ajutor legat de Mac, întotdeauna există cineva care să te ajute. Asistența iSTYLE îți stă întotdeauna la dispoziție.

Te poți baza pe iSTYLE
oricând este nevoie.

macOS Monterey

macOS.
Puterea la îndemâna tuturor.

Conectează-te, partajează și creează ca niciodată până acum. Bucură-te de noile funcționalități ale videoconferințelor FaceTime. Explorează online folosind browserul reproiectat Safari. Descoperă și inventează noi moduri eficiente de a lucra folosind Control universal și Scurtături. Activează modurile de concentrare pentru a lucra mai eficient sau pentru a te relaxa. Și multe, multe altele.

Mac-ul tău, •••••• tale.

Cipurile Apple și macOS Monterey fac din Mac cel mai sigur computer personal de până acum. Mac-urile beneficiază din start de protecție încorporată împotriva programelor software rău intenționate și a virușilor și îți oferă libertatea de a alege atât ce să partajezi, cât și modul în care să partajezi informațiile respective. În plus, FileVault criptează întregul sistem pentru a spori nivelul de securitate. Deci, orice ai face, informațiile tale private rămân private pe Mac.

Informații despre confidențialitate în App Store

App Store este cea mai bună sursă pentru aplicații sigure și de încredere. Informațiile clare referitoare la confidențialitate te vor ajuta să alegi aplicațiile în funcție de modul în care acestea îți gestionează și tratează datele accesate.

Touch ID

Deblochează computerul, introdu parole, plătește cu Apple Pay sau descarcă aplicații punând pur și simplu degetul.

Monitorizarea parolelor

Safari păstrează în siguranță parolele tale salvate și supraveghează în permanență parolele refolosite, precum și pe cele care ar fi putut fi expuse într-o scurgere de date.

Apple Pay

Fiecare achiziție efectuată prin Apple Pay folosește un cod de tranzacție unic și un număr specific dispozitivului tău. Informațiile de plată nu sunt stocate nicăieri și nu sunt trimise nimănui.

Comunicare sigură

Mesajele iMessage și apelurile FaceTime sunt criptate între origine și destinație indiferent de dispozitivul utilizat, astfel încât nimeni altcineva să nu le poată accesa.

Împiedicare inteligentă a urmăririi pe web

Safari îți protejează automat intimitatea atunci când navighezi online. Include o funcționalitate de prevenirea inteligentă a urmăririi, care îi împiedică pe advertiseri să îți urmărească activitatea pe multiple site-uri web cu scopul de a construi profilul tău detaliat pentru acțiuni de marketing.

Un Mac poate face mai multe.
Și tu împreună cu el.

Un Mac este puternic, capabil și echipat cu tot ce ai nevoie pentru a lucra mai bine. Du-ți productivitatea și creativitatea la un nou nivel cu aplicații pentru orice îți poți imagina. Folosește aplicații Microsoft 365 și Adobe Creative Cloud într-un mod performant, simplu și compatibil. Indiferent cine ești sau ce vrei să realizezi, un Mac te poate ajuta să reușești.

Puterea M1

Cipurile Apple oferă performanțe extraordinare, tehnologie personalizată și eficiență energetică revoluționară. Indiferent dacă te ocupi de sarcinile de zi cu zi sau încerci să depășești limitele cu aplicații profesionale intensive, pe Mac poți face totul mai rapid ca niciodată.

macOS

În centrul fiecărui Mac se află macOS - un sistem de operare puternic, elegant și intuitiv, conceput special pentru cipurile noastre Apple. Este cel mai puternic software al nostru pe cel mai avansat hardware de până acum.

Aplicații de productivitate

Un Mac te ajută să obții rapid cele mai bune rezultate la lucru. Aplicațiile tale preferate de productivitate rulează fluent și fără întreruperi – inclusiv Microsoft 365 funcționează exact așa cum te-ai obișnuit.

App Store

App Store are aplicații pentru orice și pentru oricine. Găsește mii de aplicații pentru muncă, joacă, studiu, editare sau orice altceva poți visa.

Autonomia bateriei

Datorită cipurilor Apple și sistemului de operare macOS Monterey, notebook-urile Mac pot avea până la 21 de ore de autonomie la o singură încărcare a bateriei.

Întotdeauna intuitiv. Niciodată intimidant.

Un Mac te ajută să găsești rapid ce îți trebuie, să menții totul organizat și să te ocupi eficient de orice sarcină. Designul său minimalist este pur și simplu logic - mai ales dacă ai deja un iPhone. De aceea, lucruri precum gestionarea în paralel a mai multor ferestre și ținerea evidenței fișierelor sunt floare la ureche. Iar mulțumită accesului rapid la toate comenzile de care ai nevoie, exact când ai nevoie, navigarea pe Mac este mai ușoară ca niciodată.

Spotlight

Cu Spotlight vei găsi aplicații, documente, fișiere și multe alte informații de pe Mac cât ai clipi din ochi.

Mission Control

Mission Control aranjează toate ferestrele deschise pe același ecran, la un singur nivel, pentru a identifica dintr-o privire ceea ce cauți.

Centrul de control

Elementele tale preferate din bara de meniu sunt grupate într-un singur loc, pentru acces instantaneu la comenzile pe care le folosești cel mai mult.

Centrul de notificari

Toate notificările și widget-urile sunt afișate într-o singură coloană dedicată, pentru a putea accesa rapid informațile dorite.

Se înțelege perfect cu toate dispozitivele Apple.

Mac este partenerul perfect pentru celelalte dispozitive Apple. Citește un mesaj pe Apple Watch și răspunde de pe Mac. Începe o prezentare pe Mac și exerseaz-o de pe iPhone în drum spre următoarea întâlnire. Deblochează-ți Mac-ul cu Apple Watch-ul. Sau partajează albume foto întregi cu prietenii din aceeași cameră.

Control universal

Cu o singură tastatură și un singur maus sau trackpad, îți poți controla fără întreruperi Mac-ul și iPad-ul - sau chiar și mai multe Mac-uri sau iPad-uri. Tot ce trebuie să faci este să așezi dispozitivele unul lângă celălalt și apoi să muți cursorul în mod natural de la unul la celălalt - fără nicio configurare suplimentară. Tastează pe tastatura Mac-ului și urmărește cum textul apare pe iPad. Sau trage și eliberează conținut de pe un Mac pe altul.

Handoff

Cu Handoff, poți începe să lucrezi pe Mac, apoi să comuți pe un dispozitiv din apropiere și să continui fără probleme de unde rămăsesei.

Mesaje și apeluri telefonice

Mac-ul tău funcționează la fel ca un iPhone. Poți răspunde la mesaje sau efectua apeluri de pe ecranul său mare - fără a ridica telefonul.

AirDrop

Trimite cu ușurință fotografii, documente și alte tipuri de conținut către alte dispozitive Apple aflate în apropiere.

Sidecar

Folosește iPad-ul ca pe un al doilea monitor care extinde sau oglindește ecranul Mac-ului. De asemenea, poți folosi un Apple Pencil pe iPad pentru a desena, edita fotografii sau muta obiecte de pe Mac.

Clipboard universal

Copiază text, imagini, fotografii și videoclipuri de pe un dispozitiv Apple, apoi lipește-le pe altul.

Poate face tot ce face un PC Windows.
Mai bine, chiar.

Sistemul macOS este intuitiv și ușor de utilizat. Datorită acestuia, Mac-ul este gata de utilizare imediată, imediat după despachetare. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la trecerea de la Windows, totul este compatibil și sistemul este pregătit pentru toate sarcinile și dispune de aplicațiile necesare încă de la început.

MS Office

Word, Excel, Powepoint și celelalte aplicații din pachetul MS Office sunt disponibile pe Mac și funcționează așa cum vă așteptați.

Fișiere pe Mac

Poți lucra cu DOC, XLS, CSV, PDF, JPG, PNG și multe altele. Un Mac poate deschide cu ușurință fiecare dintre fișierele dvs.

Mac în cloud

Utilizează Dropbox, OneDrive, Google Drive și alte servicii. Mac-ul tău știe să se descurce, în cloud sau local.

Compatibilitate cu perifericele

Orice Mac este compatibil cu majoritatea monitoarelor, imprimantelor, mouse-urilor, unităților externe și alte periferice. Nu te teme să i le alături.

Noul tău Mac,
mai accesibil ca oricând.

Produsele Apple sunt concepute să dureze, deci sunt o investiție excelentă. La noi, poți plăti pentru noul tău Mac în rate. Tot ce trebuie să faci este să alegi modul de rate ca opțiune de plată atunci când faci achiziția.

Prețuri speciale pentru studenți

Ești student sau elev? Interesează-te de ofertele educaționale.

Mai multe informații >

Posibilitate de Trade-in

Schimbă un dispozitiv vechi și obține credit pentru altul nou.

Mai multe informații >

Plăți lunare convenabile

Poți cumpăra în rate. Veți repartiza plata pe 60 de luni.

Mai multe informații >

Avem o gamă largă de accesorii.
Pentru tot ce ai nevoie.

Cu o selecție largă de accesorii Apple și o selecție și mai largă de accesorii de la diferiți parteneri, vei avea tot ce ai nevoie pentru a profita la maximum de Mac-ul tău.

Explorează toate accesoriile pentru Mac.

Mai multe informații >

Accesorii pentru protecție și transport

Mai multe informații >

Productivitate acasă sau la birou

Mai multe informații >

Și mai multe motive
pentru a îndrăgi un Mac

Apple și educația

Elevii și studenții pot economisi la achiziționarea produselor Apple cu prețuri speciale pentru educație.

Mai multe informații >

Mac pentru business

Departamentul nostru B2B este gata să ajute cu achiziționarea și integrarea Mac-urilor în compania ta.

Mai multe informații >

Accesibilitate

Mac-ul se adaptează la modul în care lucrezi?, nu invers. Îți citește cu voce tare un document lung, îți permite să găsești un fișier folosindu-ți doar cu vocea și multe altele.

Mediul inconjurator

Ne angajăm să reducem impactul asupra mediului prin utilizarea materialelor reciclate și regenerabile în toate produsele și ambalajele noastre.

Control parental

Preferințele “Timp de utilizare” te ajută să înțelegi cum își folosesc copiii dispozitivele și îți permit să stabilești limite pentru ce pot accesa și pentru cât timp.

Partajare familială

Poți crea un ID Apple pentru toți membrii familiei și apoi poți partaja accesul la Apple Arcade, stocarea iCloud, albumele foto și alte servicii și conținut, atât de pe Mac, cât și de pe celelalte dispozitive Apple.

Ce Mac ți se potrivește?

MacBook Air

Cel mai subțire și mai ușor Mac.

de la 4 799 Lei
sau 267 Lei / lună timp de 18 de luni

Cumpără acum >

MacBook Pro 13"

Și mai multă putere. Din mers.

de la 6 499 Lei
sau 361 Lei / lună timp de 18 de luni

Cumpără acum >

MacBook Pro 14"/16"

Performanță turbo pentru profesioniști.

de la 10 829 Lei
sau 602 Lei / lună timp de 18 de luni

Cumpără acum >