Ziua Pământului: Apple Watch ți-a pregătit o nouă provocare

Așa cum ne-am obișnuit în 2017 și 2018, Apple a lansat o nouă provocare pentru fanii Apple Watch de Ziua Pământului. Dacă alegi să faci mai multă mișcare pe 22 aprilie poți câștiga bine-meritata insignă.

Știm că Apple face tot posibilul pentru a-și reduce impactul asupra mediului înconjurător și că încearcă să aibă un proces de fabricare a produselor cât mai prietenos cu mediul. Nu-i deloc surprinzător că a fost desemnată cea mai verde companie tech.

Gigantul din Cupertino încearcă să ajute consumatorii să fie conștienți de importanța mediului. Prin urmare, nu ar fi putut să uite tocmai Ziua Pământului. Anul trecut am alcătuit o listă cu informații despre această zi.

Activistul pentru pace John MecConnell. MecConnell a propus ideea de a avea o Zi a Pământului în cadrul Conferinței UNESCO din 1969

Lucrurile nu s-au schimbat mult față de ultimii doi ani. Un antrenament de 30 de minute îți va aduce de această dată râvnita insignă. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi antrenamentul pe data de 22 Aprilie în orice aplicație sincronizată cu Health app.

Este cea de-a treia provocare din acest an. De Valentine’s Day, am avut deja ocazia să câștigăm o insignă alergând după persoana iubită. Iar, de Ziua Internațională a Femeii, am putut câștiga destul de ușor o nouă insignă.

Ai toate insignele de până acum?