Jocuri Apple Arcade care pot fi jucate folosind un controler

Odată cu apariția iOS și iPadOS 13, dispozitivele mobile Apple acceptă controlerele Playstation 4 și Xbox ONE, pe lângă dispozitivele MFi (Made for iPhone / iPod / iPad). Iată o listă de jocuri Apple Arcade pe care le puteți juca în acest fel.

doua controlere xbox si playstation pe fundal portocaliu

Lista de feedback-uri pozitive pentru platforma Apple orientată spre jocuri este nesfârșită, în timp ce lista titlurilor disponibile continuă să se extindă. În ultimele săptămâni au fost incluse multe jocuri remarcabile. Unul dintre ei este Redout: Space Assault, un joc clasic cu împușcături în spațiu.

Download Redout: Space Assault (Requires Apple Arcade subscription)

O altă nouă intrare interesantă este Stela, un puzzle-platformer, care merge pe pașii lui Playdead's INSIDE. Nu este cel mai original titlu, dar are imagini și sunete uimitoare, iar acesta vine cu o atmosferă sumbră.

Download Stela

INMOST a fost lansat pe 11 octombrie și este un joc de platformă în stil pixel-art. Jocul are o poveste minunată și este plasat într-o adevărată atmosferă de fantezie, cu multe provocări logice.

Download INMOST (Requires Apple Arcade subscription)

Aceste trei titluri au ceva în comun: toate acceptă controlere, ceea ce este valabil pentru o parte mai mare din selecția Apple Arcade. Dacă un joc dispune de controlere MFi, PS4 și Xbox ONE, acesta va fi afișat și în profilul App Store. Iată o serie de jocuri diferite care acceptă oricare dintre controlere:

Lista este formată din 75 de titluri diferite, ceea ce este foarte tare, avand în vedere că selecția completă de Apple Arcade are 89 de jocuri. Dacă doriți să fiți la curent, urmați lista Macworld care este actualizată frecvent.