Iată cum arată Dark Mode în iOS 13

Mult-așteptatul Dark Mode a fost lansat odată cu iOS 13. Noul sistem de operare este deocamdată disponibil în versiunea beta pentru dezvoltatori, însă putem arunca o privire pentru a vedea cum va arăta.

Am văzut pentru prima dată cum va arăta Dark Mode pe scena evenimentului WWDC, unde Apple a prezentat versiunea demo. Începând cu luna iulie, va fi disponibilă versiunea beta a noului sistem, iar varianta oficială va fi lansată în această toamnă.

Ce ar trebui să știi: Dark Mode va fi accesibil în mai multe moduri. Îl poți activa folosind butonul toggle din meniul Settings > Display & Brightness. Sau poți folosi Control Center. Ține apăsat pe butonul glisant pentu luminozitate și apoi folosește pictograma din colțul din stânga jos. Este de asemenea posibil să activezi Dark Mode în mod automat în funcție de oră sau îți poți crea propriul program.

Și încă un detaliu simpatic: există și opțiuni opțiuni noi pentru fundal special pentru Dark Mode. Ceea ce înseamnă că poți diminua luminozitatea fundalului atunci când este activat Dark Mode. Astfel că fundalul întunecat se va potrivi mai bine cu interfața Dark Mode.

Hai să vedem cum va arăta Dark Mode în iOS 13:

Telefon:

Messages:

Calendar:

App Store:

Maps:

Music:

Notes: