Cum să utilizezi Workout Detection pe Apple Watch

Fără îndoială, una dintre cele mai tari caracteristici Apple Watch este capacitatea de a înregistra antrenamentele, indiferent de sport. Tracking-ul este acum mult mai simplu datorită funcției Auto-Workout Detection.

trei apple watch albe pe fundal albastru

Funcția este pentru acele situații în care s-ar putea să uitți să pornești manual antrenamentul pe ceas. În acest articol, vei afla mai multe despre funcția de detectare automată a antrenamentului și de ce este esențială.

patru apple watch pe fundal alb

Auto-Workout Detection

După ce începi fizic un antrenament și uiți să-l pornești pe ceas, vei primi un feedback la încheietura mâinii împreună cu o notificare pe fața ceasului. Poți atinge pentru a confirma și înregistra antrenamentul, pentru a schimba tipul de antrenament, pentru a anula notificările pentru ziua respectivă sau pentru a respinge informațiile. Indiferent de alegerea ta, Apple Watch va continua să înregistreze antrenamentul încă din momentul în care a început.

apple watch pe fundal alb

Ulterior, dacă uiți să oprești un antrenament pe ceas, vei primi un mesaj similar după câteva minute de inactivitate. Notificarea îți va solicita să confirmi sfârșitul exercițiului, să schimbi tipul de antrenament, să anulezi notificările pentru ziua respectivă sau să respingi informațiile. Din nou, vei primi în continuare tracking-ul antrenamentului, indiferent de selecția ta.

Cum să dezactivezi Auto-Workout Detection de pe Apple Watch

functii workout apple watch

Dacă nu dorești să folosești Auto-Workout Detection, poți să dezactivezi funcția accesând aplicația Settings de pe Apple Watch.

  • Apasă pe butonul Digital Crown de pe Apple Watch
  • Deschide aplicația Settings
  • Glisează în jos și apasă pe Workout
  • Dezactivează Start Workout Reminder și End Workout Reminder

Poți urma pașii de mai sus pentru a porni Start Workout Reminde și End Workout Reminder dacă dorești să activezi funcția.

aplicatia watch pe iphone

Cum să dezactivezi Auto-Workout Detection de pe iPhone

Dacă nu dorești să dezactivezi Auto-Workout Detection de pe Apple Watch, poți face acest lucru din aplicația Watch de pe iPhone.

  • Deschide aplicația Watch pe iPhone
  • Apasă pe tab-ul My Watch
  • Glisează în jos și apasă pe Workout.
  • Dezactivează Start Workout Reminder și End Workout Reminder