Cum să acorzi prioritate descărcărilor de aplicații sau actualizărilor pe iPhone

Ai descărcat sau ai actualizat o mulțime de aplicații simultan, apoi ți-ai dat seama brusc că trebuie să utilizezi una dintre acele aplicații? iOS are o caracteristică interesantă: acum poți să acorzi prioritate unei descărcări de aplicație.

iphone pe fundal albastru

Dacă ai aplicații setate să se actualizeze automat pe dispozitivul tău iOS, probabil că nu vei avea o mulțime de aplicații care se actualizează simultan foarte des. Cu toate acestea, se întâmplă din când în când. Poate tocmai ai actualizat iOS și o mulțime de actualizări ale aplicației apar simultan, de exemplu.

screenshot iphone

Această caracteristică necesită un iPhone sau iPad cu 3D touch. Dacă ai mai multe aplicații care se actualizează simultan și îți dai seama că trebuie să utilizezi una dintre ele, apasă cu forță aplicația de actualizare pentru a afișa meniul contextual.

Când descarci mai multe aplicații simultan pe iPhone, pare că durează pentru totdeauna. S-ar putea să configurezi un dispozitiv nou și să ai tone de descărcări sau să permiți actualizărilor să se acumuleze în App Store și să le descarci simultan.

Nu toate aplicațiile au prioritate atunci când le descarci. S-ar putea să dorești într-adevăr o aplicație de e-mail disponibilă înainte de un joc. Din fericire, există o modalitate de a accelera descărcările sau actualizările pentru anumite aplicații, dându-le prioritate.

Prioritizează descărcările de aplicații pe iPhone

screenshot iphone

După ce începe descărcarea aplicației, o poți vedea pe ecran. În timp ce acest lucru se întâmplă, utilizează 3D touch pentru a-i acorda prioritate. Apasă și ține apăsată aplicația. Când apare meniul pop-up, selectează Prioritize Download.

Vei observa, de asemenea, că poți utiliza Pause Download. Dacă atingi acest lucru, poți amâna descărcarea. Acest lucru este util pentru acele aplicații pe care poate dorești să le descarci la urmă. Apasă pe aplicație când ești gata să reiei descărcarea.

Desigur, există o opțiunea Cancel Download dacă te răzgândești.