Cu un singur iPhone în jurul lumii

Videografii ne oferă continuu materiale noi care au fost filmate cu iPhone 11 sau iPhone 11 Pro.

landscape montan

Situația actuală de pandemie are un efect negativ asupra turismului, toate tururile și vacanțele din această primăvară și vară au fost anulate oficial. Adevăratul obiectiv pentru toți este să rămânem acasă și să părăsim casele cât mai puțin posibil. Deși ieșirea la aer poate fi tentantă, vă recomandăm să nu faceți acest lucru. Haideți în această călătorie cu noi 100% fără virus, prin lentilele YouTuberilor din întreaga lume.

Toate fotografiile de mai jos au fost create folosind un telefon din seria iPhone 11 ca dispozitiv principal pentru capturarea fotografiilor, echipat cu lentile și filtre diferite. Toate videoclipurile de mai jos demonstrează perfect modul în care funcționează sistemul de cameră triplă al celor mai recente iPhone-uri Apple. Putem spune sincer că nu te vor dezamăgi în niciun fel. Să vedem aceste fotografii profesionale și perfecte.

Japonia

Regele fără coroană al videoclipurilor iPhone, Andy To este un adevărat maestru al fotografiilor făcute cu iPhone. Lucrările anterioare despre Tokyo au fost reprezentate printr-un videoclip foarte plăcut.

Lucrarea sa a fost evidențiată de Tim Cook însuși. Directorul general al Apple a postat pe contul său de Twitter, distribuind și comentând lucrările lui To:

De această dată a folosit un iPhone 11 Pro echipat cu lentile Moment și un gimbal DJI Osmo Mobile 3 și a editat în Final Cut Pro X.

Turcia

Să rămânem cu Andy pentru încă câteva clipe, mai are o captură despre Turcia. Videoclipul încărcat în urmă cu două săptămâni a fost filmat în iarna trecută și ne permite să vedem o față mai puțin cunoscută a țării. Videoclipul scurt conturează un adevărat portret al localnicilor și al rutinei lor zilnice, ceea ce face ca întreaga compoziție să fie extrem de intimă..

San Diego

Când vine vorba de Statele Unite ale Americii, mulți se gândesc mai întâi la Los Angeles sau la San Francisco, însă în partea de sud a statului se află San Diego, al 8-lea cel mai mare oraș din SUA. Datorită Sandmarc, care se ocupă în principal de accesorii pentru fotografie, orașul are acum un film minunat creat pe iPhone. În videoclip, țărmul oceanului și apusul soarelui au un rol imens. Întreaga înregistrare a fost surprinsă folosind un iPhone 11 și lentile și filtre ale companiei.

Veneția


În zilele noastre, Veneția este frecventată de acele creaturi marine care au început să-și recupereze propriul mediu în lagunele istorice ale orașului, care până de curând a fost aglomerat de oameni și turiști. Orașul arată complet diferit decât era acum jumătate de an. Videoclipul de mai sus arată ultimele minute ale zilelor aglomerate, cu oameni și gondole în țara minunilor de iarnă. Videoclipurile au fost surprinse folosind și iPhone 11 Pro Max și un gimbal DJI Osmo Mobile 3.

Finlanda

În regiunile de sud ale Europei iarna nu a fost prea dură în sezonul trecut. Cu toate acestea, nu poți spune același lucru despre Finlanda, care este la fel ca un basm acoperit de zăpadă. Iar Jannik Obbenhoff a făcut fotografii excelente cu iPhone 11 Pro. În mijlocul acestui izvor de soare, s-ar putea să nu fi tentat de copaci și câini de săniuș, dar este cu siguranță un videoclip excelent despre partea de nord.

Toronto

Pe lângă reprezentarea celui mai mare oraș din Canada, acest videoclip demonstrează perfect capabilitățile obiectivului larg al iPhone 11 Pro. Potrivit videografului, el nu a folosit un gimbal și nici filtre, ceea ce ne face să credem că videoclipul de mai sus este cu adevărat o capodoperă a iPhone-ului ce arată puterea exactă a sistemului de cameră triplă..

Parcul Național Yosemite

Datorită pandemiei cauzate de Covid-19, majoritatea orașelor și zonelor urbane nu-i întâmpină pe turiști, ducând pe toți oamenii înapoi la natură, mergând pe pasaje secrete de lemn și nu în jur pe trotuarele orașelor. Iată, așadar, o compoziție excelentă despre Parcul Național Yosemite din California, care poate fi familiar din fundalul sistemelor OS X Yosemite și El Capitan.