Best of Apple Arcade - Capitolul 2

Iată următorul capitol al seriei de articole care prezintă cele mai bune jocuri Apple Arcade.

screenshot apple arcade

Testarea tuturor acelor jocuri pe care Apple Arcade le oferă este o sarcină consumatoare de timp. Iată următoarele trei titluri care merită încercate:

Cat Quest II

Pentru toți iubitorii de pisici. Acest RPG de acțiune în lumea deschisă aduce toate acele acte pe care toți le iubim în acest gen: căutări misterioase, personaje actualizate și aventuri epice. Cu toate acestea, în loc de orci și elfi, în această poveste există câini și pisici. Grafica minunată și  60 fps face ca acest joc 2D să fie extrem de apreciat. Prietenii tăi te pot însoți în călătoria ta și puteți lupta împreună.

Download Cat Quest II from the App Store

Outlanders

Outlanders este un joc de strategie de simulare a constructorilor de oraș care se concentrează pe gestionarea resurselor tale. Jocul este o serie lungă de misiuni care îți permit să gestionezi diferite comunități cu multe obiective diferite (cum ar fi fabricarea unui produs într-un interval de timp dat). Pentru a avea succes, trebuie să iei în considerare anotimpurile, circumstanțele de viață și resursele disponibile. În timp ce alte jocuri similare sunt pline de factori stresanți, acest joc are un ritm excelent.

Download Outlanders from the App Store

Where Cards Fall

Acesta este unul dintre cele mai bune jocuri Apple Arcade, fiind prezentat la evenimentul special de anul trecut. Acest joc de puzzle spune povestea unui băiat tânăr și călătoria lui de a deveni bărbat, arătând flashback-urile amintirilor sale la sfârșitul fiecărei misiuni. Toate aceste scene arată diferite evenimente de viață prin care toți am trecut o dată.  Where Cards Fall este un joc de logică foarte interesant.

Download Where Cards Fall from the App Store