Apple a sărbătorit cele mai bune aplicații și jocuri din 2019

Compania a prezentat cele mai bune aplicații și jocuri din anul acesta

simbol apple app pe fundal albastru

Am fost un pic dezamăgiți când s-a dovedit că unul dintre ultimele evenimente Apple din acest an nu v-a fi public și transmis în direct online. Într-un eveniment exclusivist pentru jurnaliștii invitați, Apple a introdus cele mai bune aplicații din 2019 în mai multe categorii diferite.

Apple investește din ce în ce mai mult în servicii. Apple Arcade a fost doar una dintre categoriile premiate la acel eveniment.

Aplicațiile ne ajută să ne simplificăm viața, să ne exprimăm creativitatea și să fim conectați la viața prietenilor, a familiei și, desigur, să ne distrăm.

Dezvoltatorii din întreaga lume ne inspiră pe toți cu aplicații inovatoare care au puterea de a influența cultura și de a ne schimba viața. Câștigătorii celor mai bune aplicații și jocuri din App Store din 2019 reflectă dorința noastră globală de conectare, creativitatea și distracția, a declarat Phil Schiller, vicepreședintele principal al Apple pentru Marketingul Mondial. Suntem încântați să anunțăm un grup atât de divers de câștigători din App Store din 2019, arătând că designul și creativitatea deosebite provin de la dezvoltatorii mari și mici, din toate colțurile lumii. Felicităm toți câștigătorii și le mulțumim că au făcut din 2019 cel mai bun an pentru App Store.

Cele mai bune aplicații din 2019

Aplicația anului pe iPhone: Spectre Camera ([TIER 3])

aplicatie pe iphone

Această aplicație bazată pe AI folosește o cantitate amețitoare de tehnologie pentru a permite oricui să facă fotografii uimitoare cu expunere lungă.

Aplicația anului pe iPad: Flow by Moleskine (Free, iAP)

aplicatie pe ipad

Desenează și schițează în această elegantă aplicație digitală pentru notebook-uri, ale cărei creioane de grafit, markeri cu vârf de daltă și multe altele au fost reglate meticulos pentru a imita obiectele reale de lucru.

Aplicația anului pe Mac: Affinity Publisher ([TIER 35])

aplicatie pe mac

Având experiența de utilizator și prețul remarcabil de rezonabil, Affinity Publisher duce designul la un nivel profesional și îl face accesibil tuturor.

Aplicația anului pe Apple TV: The Explorers (Free, iAP)

imagine landscape cu o plaja

Această aplicație inovatoare a fost concepută pentru a sprijini comunitatea de exploratori, oamenii de știință și artiștii care lucrează pentru a atinge un obiectiv comun: crearea unui „inventar vizual” cuprinzător al lumii naturale prin intermediul fotografiei și a imaginilor video.

Cele mai bune jocuri ale anului 2019

Jocul anului pe iPhone: Sky: Children of the Light (Free, iAP)

imagine din jocul sky

Zbori peste peisaje care ajută ființele cerești să-și găsească drumul înapoi la ceruri.

Jocul anului pe iPad: Hyper Light Drifter ([TIER 5])

imagine din jocul hyper light drifter

O reamintire orbitoare, plină de acțiune, a jocurilor clasice de aventură pe 16 biți. “Hyper Light Drifter” îmbină explorarea visătoare cu lupta pentru supraviețuire.

Jocul anului pe Mac: GRIS ([TIER 5])

imagine din jocul gris

Această platformă-puzzle spectaculoasă este o operă de artă digitală care îți mișcă sufletul. Jocul explorează speranța, mâhnirea și triumful de a-ți reface viața după o pierdere tragică.

Jocul anului pe Apple TV: Wonder Boy: The Dragon’s Trap ([TIER 8])

imagine din jocul wonder boy

Dezvoltat de Lizardcube cu cooperarea creatorului seriilor Ryuichi Nishizawa, „Wonder Boy” - iubitul joc din anii 80, în care un aventurier pornește în provocarea vieții, noul joc are o animație desenată manual și o coloană sonoră nouă.

Apple Arcade Game of the Year: Sayonara Wild Hearts (Requires Apple Arcade subscription)

imagine din jocul sayonara wild heats

În 2019, Apple a extins App Store cu introducerea unei categorii complet noi pentru Apple Arcade, un serviciu de abonare la jocuri fără reclame sau achiziții în aplicație. În timp ce fiecare dintre cele peste 100 de jocuri din Apple Arcade oferă jucătorilor ceva unic, există un joc care iese în evidență chiar și în această colecție remarcabilă, ceea ce îi aduce numele de Apple Arcade Game of the Year. „Sayonara Wild Hearts”, dezvoltat de Simogo și publicat de Annapurna Interactive, este un joc superb și unic – genul de joc care pompează adrenalină și îți face inima să tresară.

Topul aplicațiilor gratis:

Topul aplicațiilor cu plată:

Topul jocurilor gratuite:

Topul jocurilor cu plată: