Apple a lansat noul MacBook Pro de 16 inch

Cel mai mare și mai puternic membru al familiei MacBook Pro se află aici și are o configurație destul de impresionantă. Ecran superb, șase difuzoare, procesoare cu 8 nuclee și tastatură nouă.

apple macbook pro 16 inch

Apple a oferit Mac-urile cele mai puternice, MacBook Pro de 13 inch și de 15 inch. La începutul acestui an a început un zvon despre un model mai mare, cel de 16 inch. Ne așteptam să fie anunțat la WWDC din acest an, dar am rămas cu Mac Pro și Pro Display XDR ca noi dispozitive profesionale. Evenimentul special din acest an a decurs fără noi MacBook-uri, dar surse diferite au confirmat în continuare că noul MacBook Pro va fi anunțat în acest an.

Display mai mare

Noul MacBook Pro are un ecran de 16 inch cu 500 niți luminozitate. Cu toate acestea, parametrii fizici au rămas aceiași. Este foarte probabil să se potrivească cu MacBook Pro 2015 de 15 inch. Modelul din 2015 este alegerea perfectă pentru comparație deoarece în loc să fie mai subțire, noul model a câștigat un pic de greutate și s-a îngroșat cu 0,07 centimetri.

apple macbook pro 16 inch

Aspectul general rămâne același cu Touch Bar, dar butonul ESC a devenit din nou separat ca un buton fizic. În plus, cele patru porturi USB-C Thunderbolt 3 sunt aceleași. Concluzia este că Apple a întrerupt fabricația de MacBook Pro de 15 inch și de acum înainte vei putea selecta dintre modelele de 13 inch și 16 inch.

montaj video pe macbook pro 16 inch

Până la 8 nuclee

Noul MacBook Pro de 16 inch vine cu două tipuri diferite de procesoare. Noile dispozitive sunt echipate cu cipuri Intel din generatia 9 și poți alege între opțiuni de 2,6 GHz cu 6 nuclee și 2,3 GHz cu 8 nuclee.

aplicatie de montaj deschisa pe un macbookpro 16 inch

Cea mai mare baterie de 100 Wh îți oferă până la 11 ore de vizionare a filmelor prin aplicația TV.

Modelul de bază ajunge cu memorie DDR4 de 16 GB, care poate fi extinsă la 64 GB. În fundal există un HDD de 512GB sau un SSD de 1TB care poate fi, de asemenea, modernizat la 8TB. În concluzie, caracteristici profesionale, prețuri profesionale.

apple macbook pro 16 inch

Sunet mai bun

Inginerii Apple nu au uitat de sunet. Noul MacBook Pro dispune de un sistem de sunet cu șase difuzoare care pot umple împrejurimile cu tonuri dramatice. De asemenea, include woofere cu dual force-cancelling și un bas cu o rază mai mica cu jumătate de octavă . De asemenea, au pus trei microfoane de calitate în noua configurație, permițându-ți să înregistrezi sunete de o calitate extraordinară. Poți avea acel sunet specific de podcast!

Magic Keyboard

Una dintre cele mai slabe verigi ale seriei MacBook anterioare a fost tastatura care a trecut prin multe schimbări de-a lungul anilor. Noul MacBook Pro de 16 inch a fost echipat cu un set de taste cu totul nou, numit Magic Keyboard.

tastatura apple macbook pro 16 inch

Vom vedea ce poate cu adevărat și, evident, vom reveni cu un test mai lung de îndată ce vom putea pune mâna pe acest gadget uimitor!