Suport universal auto iOttie Easy One Touch 4, Negru

SKU
HLCRIO125
 

Info stoc

Beneficiezi de transport GRATUIT la comenzile mai mari de 400 Lei
Mai multe detalii >
Cumpără produsele tale preferate cu plata până la 24 rate cu 0% dobândă.
Mai multe detalii >

Detalii

Cel mai nou produs al familiei Easy One Touch ofera o solutie de fixare compacta, versatila si extrem de functionala. Easy One Touch 4 ofera un brat telescopic cu un nou design, care poate fi extins pana la 8,3 inch (21,1 cm) pentru a da utilizatorilor unghiuri de vizualizare mult mai convenabile. Bratul este ferm pentru a se asigura ca extensia nu va cauza vibratii. De asemenea, este inclus si un picior de baza ajustabil, care se misca stanga-dreapta si vertical. Flexibilitatea piciorului faciliteaza accesul cablurilor, fara a interfera cu porturile de incarcare ale acestora.

Ajusteaza in functie de device-ul tau pentru o potrivire perfecta. Easy One Touch 4 include si ventuza cu gel adeziv iOttie. Gelul adeziv este reutilizabil – se curata cu apa, iar apoi se lasa la uscat pana ajunge la conditia originala. Acesta nu lasa urme de reziduuri pe suprafata care a fost lipit. Telefoane de pana la 3.5 inch (8,9 cm) se potrivesc fara nicio problema in suportul Easy One Touch 4.

Atentie! Placa suplimentara (Dashboard Pad) inclusa in pachet pentru prinderea de bord permite o singura lipire pe bordul masinii. Odata dezlipita aceasta nu mai poate fi relipita pe alta suprafata.

Sistem de fixare imbunatatit

Tehnologia brevetata iOttie permite sa montezi si sa demontezi cu usurinta smartphone-ul in cateva secunde.
Easy One Touch 4 blocheaza device-ul doar printr-o simpla apasare

Ventuza cu gel adeziv si cu putere mare de suctiune pentru fixare in siguranta pe majoritatea suprafetelor

Ventuza cu gel adeziv se fixeaza pe majoritatea suprafetelor (incluzandu-le pe cele texturate), dar este in acelasi timp usor de indepartat.
Gelul adeziv se lipeste si se indeparteaza usor de nenumarate ori fara sa lase reziduuri pe suprafata unde a fost lipit.
Gelul adeziv este reutilizabil – se curata cu apa, iar apoi se lasa la uscat pana ajunge la conditia originala.

Mai multe informatii

Producator
iOttie
Greutate
0.0000
cod EAN
852306006596
EOL (produs discontinuu)
No
Material
Plastic
Culoare
Negru
Compatibilitate iPhone
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3G/3GS
Stocare
No