Livrare & Retur

Găsiți mai jos toate informațiile utile despre procesul de livrare
• Toate produsele comercializate de iSTYLE Retail sunt livrate exclusiv pe teritoriul României;
• Toate comenzile sunt livrate prin intermediul partenerului nostru de încredere - compania de curierat FanCourier. Costurile de livrare sunt suportate de către iSTYLE Retail în cazul în care valoarea comenzii este de cel puțin 300 de lei. Pentru comenzile de valoare inferioară, Clientul va achita contravaloarea transportului, respectiv suma de 15 lei.
• Livrarea standard se va efectua în maximum 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, însă termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile susmenționate;
• Avem standarde ridicate cu privire la siguranta produselor în timpul transportului. De aceea, folosim materiale de înaltă calitate pentru a împacheta produsele comandate de Dumneavoastră. Cu toate acestea, în situația nefericita în care produsul Dumneavoastră se deterioreaza în timpul transportului, vom face tot posibilul să vi-l înlocuim în cel mai scurt timp. Aceasta acțiune ar putea decala termenul de livrare cu una-două zile, însa îl considerăm a fi un pas necesar pentru a ne putea ridica la nivelul așteptărilor Dumneavoastră.

Livrare express*
Serviciu Express* presupune livrarea unei anumite selecții de produse in București și județul Ilfov, într-un termen maxim de 6h, folosind o solutie de transport rutier. Pentru a putea beneficia de acest serviciu, comanda trebuie plasată în ziua respectivă până la ora 12:00.
Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, deteriorarea produsului pe timpul transportului, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile susmenționate.

Costul de livrare pentru acest serviciu este de 30 de lei, iar acesta nu intră în categoria de livrare standard menționată mai sus.

Aria acoperită de acest serviciu este București și Ilfov (localitățile imediat apropiate liniei de centură). Serviciul permite transporturi de plicuri și colete cu greutăți de până la 10 kg și dimensiuni reduse (15 x 25 x 35 cm). Astfel, această opțiune nu o să fie disponibilă spre exemplu, pentru iMac, Monitoare, Boxe, Imprimante sau alte produse care nu se încadrează in dimensiunile comunicate.

*Serviciul Express nu este un serviciu de tip "expres", asa cum este el definit si reglementat de lege.

În cazul în care nu sunteți mulțumit/ă de produsul achiziționat online, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire, conform Cap. III cu privire la dreptul de retragere din contractele la distanță și cele în afara spațiilor comerciale din O.U.G. nr. 34/2014, fără penalități și fara a fi necesara invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului.

Persoanele juridice nu beneficiaza de drept de retur deoarece achizitia s-a facut pe firma - consumatorii sunt considerati ca fiind persoane fizice.
OUG nr. 34/2014, cat si OG nr. 130/2000, dau acest drept de retragere "consumatorilor", care sunt definiti astfel:
"2. consumator - persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandeste, utilizeaza ori consuma produse sau servicii, in afara activitatii sale profesionale;"

Totodata, aceste precederi legale obligatorii sunt preluate si in "Termenii si conditiile" de pe site-ul nostru:
• 7.3.5. Clientul poate renunța la o comanda efectuată, în condițiile prevăzute în cadrul art. 9 din Ordonanța de Urgență Guvernamentală nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor din cadrul Contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative."

Dacă ați decis să returnați un produs, este necesar să ne comunicați intenția de returnare. Puteți face acest lucru folosind una din urmatoarele căi de comunicare:
• Telefonic;
• Prin Email;
• Prin Formularul de Contact.

După ce ne-ați informat, puteți pregăti produsul pentru retur. Găsiți mai jos procedura de retur:
• Este necesar ca produsul returnat să ajungă în depozitul nostru în termen de maximum 14 zile calendaristice din ziua în care l-ați primit;
• Produsul trebuie să fie returnat, împreuna cu factura fiscală (sau o copie a acesteia) și cu toate documentele, certificatele și/ sau etichetele care l-au însoțit;

Dacă toate condițiile de mai sus sunt îndeplinite, trebuie doar să sigilați coletul și să-l predați curierului pe care Dumneavoastră l-ați ales pentru a expedia coletul către iSTYLE Retail.

Nu uitați să ne furnizați contul bancar (IBAN) în care doriți să vă restituim contravaloarea produsului returnat. În cazul în care nu dețineti un cont bancar, ne puteti furniza contul unei persoane de încredere. IBAN-ul trebuie să conțină 24 de caractere (cifre și litere) și să fie exprimat în RON;

Vă vom restitui contravaloarea produsului returnat în maximum 14 zile calendaristice din momentul în care returul Dumneavoastră ajunge în depozitul nostru. Restituirea se va efectua prin transfer bancar, în contul menționat de Dumneavoastră;

În cazul în care ați achitat produsul online, prin card bancar, vă vom restitui suma aferenta produsului returnat în același cont bancar din care ați efectuat plata.

Nu ezitați să ne contactați în cazul în care doriți orice informații suplimentare.

iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!