Multifunctional color EPSON EcoTank L3156 CISS, A4, USB, Wi-Fi

SKU
C11CG86413
 
Rate lunare
Mai multe detalii >

Info stoc

Beneficiezi de transport GRATUIT la comanda acestui produs.
Mai multe detalii >

Detalii

Acest multifuncţional EcoTank 3-în-1 cu Wi-Fi Direct oferă performanţe în toate privinţele, datorită unui design elegant şi compact, printării mobile şi tehnologiei eficiente. Multifuncţionalul fiabil, fără cartuşe, are un sistem de alimentare cu cerneală îmbunătăţit şi recipiente de cerneală uşor de utilizat. Mulţumită cernelurilor incluse cu capacitate pentru trei ani de utilizare¹, veţi putea economisi până la 90% din costul cu cerneala². De asemenea, are un finisaj alb, modern.

Cost extrem de redus

Trei ani – aceasta este durata de timp în care nu aveţi nevoie să cumpăraţi cerneală pentru L3156. Înseamnă că puteţi economisi până la 90% din costul cu cerneala. Oferindu-vă un cost extrem de redus per pagină, acest model poate printa până la 8.100 de pagini alb-negru şi până la 6.500 de pagini color utilizând cerneala inclusă.

Printare fără cartuşe

Cu echivalentul a aproximativ 82 de cartuşe de cerneală, multifuncţionalul EcoTank poate fi realimentat la intervale mai mari de timp. Acesta utilizează un rezervor de cerneală de capacitate foarte mare pentru a elimina complet necesitatea cartuşelor.

Descoperiţi generaţia viitoare

Datorită faptului că rezervorul de cerneală este poziţionat în partea din faţă a imprimantei, acest nou model este compact, poate fi realimentat cu uşurinţă, iar nivelul de cerneală poate fi monitorizat cu exactitate. Multifuncţionalul este echipat cu un sistem de realimentare cu cerneală conceput pentru a minimiza riscul de scurgere şi murdărire. Noile recipiente încorporează un mecanism care asigură umplerea fiecărui rezervor doar cu cerneala corespunzătoare lui.

Printaţi de aproape oriunde

Cu Wi-Fi şi Wi-Fi Direct, imprimanta poate primi documente pentru printarea de pe dispozitive inteligente, folosind aplicaţia Epson iPrint.

Rezultate de calitate

Cu un cap de printare Micro Piezo, EcoTank oferă o soluţie de printare fiabilă. Se oferă o garanţie standard de un an, iar garanţiile promoţionale pot oferi mai multe avantaje. Consultaţi specificaţiile tehnice pentru cea mai nouă ofertă.

Mai multe informatii

Producator
Epson
Greutate
0.0000
HomeKit compatibility
No

Product declaration

iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!