Microsoft Office 365 Home Premium 32-bit/x64 English Subscr 1YR Eurozone Medialess:

Microsoft Office 365 Home Premium 32-bit/x64 English Subscr 1YR Eurozone Medialess

SKU
6GQ-00684

Aveți întotdeauna cele mai recente versiuni de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access complete, instalate și vă puteți nota ideile în funcție de cum lucrați mai bine: utilizând tastatura, stylusul sau ecranul tactil.

Aplicațiile Office complete instalate: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook (pe PC și Mac), Publisher, Access (numai pe PC)
Instalări disponibile: 5 computere PC sau Mac
Tablete și telefoane: 5 tablete și 5 telefoane
Stocare offline
Stocare în cloud cu OneDrive: 1 TB de persoană pentru până la 5 utilizatori
Întotdeauna la zi
Asistența Microsoft
Skype: 60 minute/lună pentru fiecare utilizator, pentru maximum 5 utilizatori.

Lucrați pe mai multe dispozitive
Obțineți experiența Office completă, instalată pe 5 computere PC sau Mac, 5 tablete și 5 telefoane (inclusiv dispozitive Windows, Apple® și Android™).
Disponibilitatea și caracteristicile variază în funcție de platformă și de dispozitiv.
PC: Versiuni Office 2016 de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access. Este necesar Windows 7 sau o versiune ulterioară.
Mac: Versiuni Office 2016 de Word, Excel, PowerPoint și Outlook. Office 2016 pentru Mac necesită Mac OS X 10.10.
Tabletă Windows: Versiuni Office 2016 de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access. Este necesar Windows 8 sau mai recent. Aplicațiile Office Mobile (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail și Calendar Outlook) necesită Windows 10.
Windows Phone: Aplicațiile Office Mobile (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail și Calendar Outlook) necesită Windows 10. iOS: Office pentru iPad® și iPhone® necesită iOS 8.0 sau mai mare. Office pentru iPad Pro™ necesită iOS 9.0 sau o versiune mai recentă.
Android: Office pentru Android™ poate fi instalat pe tablete și telefoane cu următoarele caracteristici: rulează Android KitKat 4.4 sau o versiune ulterioară și cu un procesor ARM sau Intel x86.

Suita Office pentru întreaga familie
Partajați avantajele abonamentului, printre care se numără instalarea simplă pe dispozitive, spațiul suplimentar de stocare online și minutele lunare cu Skype, cu până la 4 membri ai familiei.

Acces de oriunde
Obțineți 1 TB de spațiu de stocare în cloud pe OneDrive per utilizator, pentru până la 5 utilizatori. Utilizați spațiul pentru documente, fotografii și videoclipuri, pentru a le putea edita și partaja de aproape oriunde, pe toate dispozitivele.

Țineți legătura cu ceilalți prin Skype
Țineți legătura cu prietenii și membrii familiei oriunde s-ar afla în lume cu 60 de minute lunare cu Skype per utilizator, pentru maximum 5 utilizatori. Utilizați minutele cu Skype pentru a apela numere de telefon mobile și fixe de pe orice dispozitiv pe care aveți instalat Skype, de la telefonul mobil la tabletă, televizor sau alt dispozitiv.

Întotdeauna la zi
Cu un abonament Office 365 pentru acasă activ, scăpați definitiv de grija upgrade-ului pentru Office, având întotdeauna acces la cele mai recente aplicații, caracteristici și servicii Office.

Asistența Microsoft
Ca abonat Office 365, puteți obține ajutor de la experții instruiți de Microsoft imediat, prin telefon sau chat, fără costuri suplimentare.

Producator
Microsoft
cod EAN
889842085587
EOL (produs discontinuu)
No
Compatibilitate sisteme de operare:
Mac OS X, Windows 7, Windows 8