MacBook Pro 13" Touch Bar 256GB SSD Silver (2019)

SKU
muhr2ze

7 699,00 Lei

Configurația ta
   

  Info stoc

  Beneficiezi de transport GRATUIT la comanda acestui produs.
  Mai multe detalii >
  Ia-ți un Mac pentru școală, iar noi te premiem cu un voucher.
  Mai multe detalii >
  Cumpără produsele tale preferate cu plata până la 18 rate cu 0% dobândă.
  Mai multe detalii >

  Detalii

  MacBook Pro

  Mai puternic.
  Mai performant.
  Mai profi.

  Noi procesoare Intel, cu 4, 6 și 8 nuclee.

   

  Până la 32 GB de memorie pentru a rula aplicații profesionale multiple.

  Ecran Retina cu tehnologie True Tone.

   

  Touch Bar te ajută să lucrezi mai productiv.1

  Modelul de 13 inchi 1.37kg 14.9mm
  Modelul de 15 inchi 1.83kg 15.5mm

  Performanță Mai multă putere aduce cu sine și mai multă capabilitate.

  MacBook Pro duce notebookul la un nivel complet nou de performanță și portabilitate. Oriunde te poartă ideile, vei reuși să le pui în practică mai repede ca niciodată cu memorie și procesoare de înaltă performanță, grafică avansată, stocare fulgerător de rapidă și multe altele.

  Până la 32GB memorie
  Până la 5.0GHz Turbo Boost
  Până la 3.2GB/s viteza de citire SSD
  Până la 10 ore autonomia bateriei2

  Procesor Și mai multă putere
  în nuclee.

  Având procesoare Intel Core de a 8-a generație, MacBook Pro atinge un nivel nemaivăzut în performanța de calcul. Modelul de 15 inchi are acum un procesor 8-core Intel Core i9 care este cu 70% mai rapid decât generația anterioară, permițând viteze Turbo Boost de până la 5,0 GHz. Iar datorită procesorului quad-core, MacBook Pro de 13 inchi cu Touch Bar este acum de până la de 2 ori mai rapid față de generația anterioară. Așa că atunci când rulezi cele mai complicate sarcini de procesare precum compilarea codurilor, randarea modelelor 3D, adăugarea de efecte speciale, organizarea a mai multe piese sau criptarea video, totul decurge fără probleme. Mai rapid.

  Află mai multe pe apple.com/ro/macbook-pro.
  MacBook Pro 13 inchi
  cu Touch Bar
  Până la 2.8GHz procesor quad-core
  Intel Core i7
  Până la 4.7GHz Turbo Boost
  MacBook Pro 15 inchi
  cu Touch Bar
  Până la 2.4GHz procesor 8-core
  Intel Core i9
  Până la 5.0GHz Turbo Boost

  Memorie Rulează mai multe.
  Așteaptă mai puțin.

  Pentru o performanță mai rapidă atunci când se lucrează cu fișiere de mari dimensiuni sau se rulează aplicații profesionale multiple sau mașini virtuale, MacBook Pro de 15 inchi poate fi acum configurat cu până la 32 GB de memorie DDR4 la 2400 MHz de înaltă performanță.

  MacBook Pro de 15 inchi
  cu Touch Bar
  Până la 32GB memorie DDR4

  Grafică N-o să crezi
  ce grafică vezi .

  MacBook Pro are GPU Radeon Pro discretă în fiecare model de 15 inchi, îmbinând puterea impresionantă cu o eficiență energetică remarcabilă. Iar acum Apple a asociat fiecare GPU discretă cu 4 GB de memorie GDDR5 standard, oferindu-ți performanță cursivă, în timp real, pentru sarcini profesionale precum randarea titlurilor 3D în Final Cut Pro X. Modelul MacBook Pro cu Touch Bar de 13 inchi are grafică integrată puternică, cu 128 MB de memorie DRAM încorporată – de două ori mai mult decât generația anterioară - care accelerează sarcinile grafice. Asta înseamnă mai mult timp câștigat pentru ce contează cel mai mult – realizarea unor proiecte grozave.

  Cip Apple T2 Securitate de ultimă
  generție.

  Îți prezentăm cipul Apple T2 - a doua generație a cipului de silicon personalizat pentru Mac și conceput de Apple pentru ca MacBook Pro să fie și mai sigur. Inclus în modelele de 13 și 15 inchi cu Touch Bar, cipul Apple T2 are un coprocesor Secure Enclave care oferă baza pentru noi capabilități de stocare criptată și pornire securizată. De asemenea, integrează numeroși controleri discreți, inclusiv controlerul sistemului de management, controlerul audio și controlerul SSD, într-unul singur.

  Stocare SSD Pune mai multă viteză
  în tot ce faci.

  MacBook Pro are un SSD fulgerător de rapid, cu viteze de citire secvențială de până la 3,2 GB/s. Modelul de 15 inchi este disponibil cu un SSD de până la 4 TB, iar MacBook Pro de 13 inchi cu Touch Bar este disponibil cu un SSD de până la 2 TB – suficient spațiu pentru a lua cu tine până și cele mai mari fișiere, precum galerii de poze de mari dimensiuni sau proiecte video mari.³ Pentru a putea să-l pornești, să lansezi aplicații multiple sau să imporți fișiere uriașe cât ai clipi. Iar cu cipul Apple T2, totul este criptat automat din mers.

  MacBook Pro 13 inchi
  cu Touch Bar
  Până la 2TB Stocare SSD
  Până la 3.2GB/s viteză de citire
  secvențială4
  Până la 2.2GB/s viteză de scriere
  secvențială4
  MacBook Pro 15 inchi
  cu Touch Bar
  Până la 4TB Stocare SSD
  Până la 3.2GB/s viteză de citire
  secvențială4
  Până la 2.2GB/s viteză de scriere
  secvențială4

  Thunderbolt 3 Cel mai puternic și mai
  versatil port întâlnit vreodată. Punct.

  Thunderbolt 3 combină lățimea de bandă ultra-ridicată cu ultra-flexibilitatea standardului industriei USB-C pentru a crea un port universal, turat la maximum. Acesta integrează transfer de date, încărcare și ieșire video într-un singur conector, oferind o rată de transfer de până la 40 Gb/s pentru o lățime de bandă de două ori mai mare față de Thunderbolt 2. Ambele modele MacBook Pro au până la patru porturi, astfel că ești foarte bine conectat pe oricare parte a notebookului. Dispozitivele existente se pot conecta ușor, cu ajutorul unui cablu sau adaptor. Iar Thunderbolt 3 are o mufă inversabilă, așa că indiferent cum îl conectezi, este întotdeauna pe partea corectă.

  Viteză de transfer
  a datelor de până
  la 40 Gb/s
  Se încarcă și oferă
  alimentare de la
  orice port
  Se conectează
  cu eGPU
  Suport pentru până
  la două monitoare 5K

  Touch Bar Mai multe moduri de a fi productiv, mereu la îndemână

  Touch Bar înlocuiește tastele funcții care au ocupat timp îndelungat partea superioară a tastaturii, cu ceva infinit mai flexibil și mai puternic.¹ Acesta se schimbă automat în funcție de ce faci pentru a afișa instrumente relevante care se folosesc într-un mod intuitiv: comenzi de sistem precum volum și luminozitate, modalități interactive pentru a ajusta sau naviga prin conținut, caracteristici de tastare precum emoticoane și multe altele.

  Atinge. Ține apăsat.
  Răsfoiește. Glisează.

  Este ușor să utilizezi Touch Bar, din moment ce e nevoie doar de gesturi familiare. Atinge pentru a extinde Control Strip, fă o mișcare rapidă pentru a ajusta volumul și glisează pentru a derula înapoi când te uiți la un film.

  Atinge

  Atinge pentru a comuta între filele din Safari.

  Atinge și menține apăsat

  Atinge și menține apăsat pentru a vedea versiunea
  originală a pozelor tale în timp ce editezi.

  Mișcare rapidă

  Mișcă rapid cu degetul pentru a ajusta luminozitatea și volumul.

  Glisare

  Glisează pentru a alege o culoare de font în slide-urile tale Keynote.

  Exact ce ai nevoie.
  Exact acolo unde ai nevoie.

  Multe dintre aplicațiile încorporate pe MacBook Pro au comenzi pe Touch Bar, cu ajutorul cărora trimiterea unui e-mail sau formatarea unui document sunt și mai simple. Touch Bar se schimbă în funcție de aplicația pe care o folosești, aducând aceste scurtături în prim-plan. Iar aplicațiile de la alți dezvoltatori pot beneficia și ele de avantajele oferite de Touch Bar.

  Personalizează ce
  folosești cel mai des.

  Poți să creezi scurtături direct în Control Strip și în aplicații precum Mail, Pages, Safari și Final Cut Pro, pentru a te ajuta să lucrezi mai rapid și să fii mai productiv.

  Touch ID Securitate avansată.
  La degetul tău mic.

  Deblochează-ți Mac-ul instantaneu. Accesează rapid configurările de sistem și notițele blocate. Poți chiar comuta între utilizatori – totul cu o atingere de deget.

  Deblochează-ți
  Mac -ul
  Autentificare
  cu parolă

  Ecran și audio Relaxare pentru ochi.
  Muzică pentru urechi.

  Ecranul Retina de pe MacBook Pro este cel mai bun ecran văzut vreodată la un notebook Mac. Are retroiluminare LED strălucită și un raport de contrast mare, oferind nuanțe închise de negru și deschise de alb. Are suport pentru o gamă largă de culori, pentru nuanțe de verde și roșu chiar mai vibrante față de sRGB. Iar modelele de 13 și 15 inchi cu Touch Bar au tehnologie True Tone. Balansul de alb se ajustează în mod automat în funcție de temperatura culorii luminii din jurul tău - pentru o experiență de vizualizare mai naturală. MacBook Pro are sunet superb echilibrat, de înaltă fidelitate, care duce experiența audio la un nivel complet nou, cu gamă dinamică mai largă și mai mult bas pentru un impact maxim. Iar difuzoarele sunt conectate direct la sistemul de alimentare, permițând o amplificare maximă mai mare. Așa că poți să mixezi o melodie din mers, să editezi un videoclip pe teren sau să vizionezi un film pe drum.

  Luminozitate de
  500 niți
  Cu 25% mai 
  multe culori față de sRGB
  Tehnologie 
  True Tone
  Audio de 
  înaltă fidelitate

  Tastatură și trackpad Spațiul tău de lucru tocmai a devenit mai silențios.

  Tastatura notebookului MacBook Pro are mecanism fluture pentru o stabilitate a tastelor de patru ori mai mare față de mecanismul tradițional tip foarfecă, precum și un grad mai mare de confort. Modelele MacBook Pro de 13 și 15 inchi cu Touch Bar au acum o tastatură care oferă o experiență silențioasă de tastare. Iar trackpadul Force Touch spațios oferă degetelor tale suficient spațiu pentru a face gesturi și a da clic.

  Mai multe informatii

  Producator
  Apple
  EOL (produs discontinuu)
  No
  Procesor
  1.4GHz quad-core Intel Core i5, Turbo Boost up to 3.9GHz, with 128MB of eDRAM
  Turbo Boost
  Turbo Boost up to 3.9GHz
  Memorie
  8GB of 2133MHz LPDDR3 onboard memory
  Stocare
  128 GB
  Afișaj
  13ich
  Rezoluție
  2560 x 1600
  Placă grafică
  Intel Iris Plus Graphics 645
  Unitate optica
  No
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
  Bluetooth
  Bluetooth 5.0 wireless technology
  Thunderbolt
  2x Thunderbolt 3 (USB-C)
  Dimensiuni
  Grosime: 1,49 cm
  Lungime: 30,41 cm
  Lățime: 21,24 cm
  Încărcare și expansiune
  Două porturi Thunderbolt 3 (USB‑C) cu suport pentru:

  Încărcare
  DisplayPort
  Thunderbolt (până la 40 Gb/s)
  USB 3.1 Gen 2 (până la 10 Gb/s)
  Camera
  Cameră FaceTime HD 720p
  Touch Bar
  Touch Bar cu sezor Touch ID integrat
  Sistem de operare
  macOS e sistemul de operare prin care faci totul pe Mac. macOS Mojave are funcții noi inspirate de cei mai experimentați utilizatori, dar concepute pentru toată lumea. Așa că fiecare clic îți oferă și mai multe.
  Tastatura
  Layout internațional
  Culoare
  Argintiu