HDD extern Lacie 1TB Mobile Drive USB 3.1-C Silver:

HDD extern Lacie 1TB Mobile Drive USB 3.1-C Silver

SKU
STHG1000400
Ca o mansardă aerisită sau un peisaj întins, LaCie Mobile Drive întruchipează frumusețea și importanța unui spațiu de stocare premium.

Design elegant. Mai mult spațiu

Ca o mansardă aerisită sau un peisaj întins, LaCie Mobile Drive întruchipează frumusețea și importanța unui spațiu de stocare premium.

Cu o capacitate de stocare de până la 5TB, aveți spațiu suficient pentru poze, muzică, documente și multe altele. Fiind compatibil cu Mac, Windows, USB-C și USB 3.0, utilizarea este foarte ușoară. Backup-ul cu un singur clic sau automat face ca stocarea fișierelor să fie făcută ușor și fără probleme, iar designul diamant îl face să arate ca nici un altul.

Mai multă capacitate de stocare pentru mai multe amintiri

Când vine vorba de viețile noastre digitale, avem o afecțiune mai mare pentru pozele și filmulețele noastre. Iar aceste amintiri, apar rapid. LaCie Mobile Drive oferă până la 5TB de spațiu pentru tot ce merită stocat sau păstrat pe termen lung. Chiar și muzica, filmele sau documentele personale.

Păstrează până la 500,000 de poze la rezoluție înaltă sau stochează până la 165 ore de filmare.

Producator
LaCie
EOL (produs discontinuu)
No
Culoare
Argintiu
Stocare
1 TB
Material
Aluminiu
Compatibilitate Mac
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini, MacBook 12inch, MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina, iMac Pro
Interfață
USB-C