Service și asistență de la cei care cunosc cel mai bine Mac-ul tău.

Deoarece Apple creează hardware-ul, sistemele de operare și numeroase aplicații, experții noștri înțeleg modul în care toate acestea funcționează împreună și pot ajuta la rezolvarea celor mai multe probleme printr-o simplă conversație.

Bucură-te de până la 3 ani lipsiți de griji la achiziționarea iSTYLE Comfort pentru Mac.

Fiecare Mac nou beneficiază de o acoperire de un an pentru reparații hardware prin intermediul garanției Apple limitate și până la 90 de zile de asistență tehnică gratuită. iSTYLE Comfort pentru Mac extinde acoperirea garanției la doi sau chiar trei ani de la data achiziției inițiale și te scutește de orice griji oferindu-ți un laptop de schimb pe parcursul perioadei petrecute în service. În plus, vei primi o sesiune de asistență unu la unu, cu unul dintre experții noștri Apple și un voucher în valoare de 130 de lei, pe care îl poți folosi pentru a cumpăra accesorii de Mac.


Până la 3 ani de acoperire pentru service și asistență certificată Apple la iSTYLE


Laptop de schimb gratuit pe parcursul perioadei petrecute în service-ul iSTYLE


Sesiune dedicată unu la unu cu un expert Apple pentru asistență în privința utilizării macOS


Voucher în valoare de 130 de lei, pe care îi poți cheltui în magazinele noastre pe accesorii de calitate pentru Mac


Asistență pentru utilizarea aplicației Găsire (Find My) pentru localizarea unui Mac pierdut

Acoperire
hardware


Până la 3 ani de acoperire pentru service
și asistență certificată Apple la iSTYLE

Protejează-ți Mac-ul cu această suplimentare a garanției de până la 3 ani, pentru a te bucura de acesta fără griji. Dacă Mac-ul întâmpină probleme pe tot parcursul acestei perioade, centrul nostru de service autorizat de Apple îl va repara și ți-l va înapoia în stare perfectă.

Laptop de schimb
gratuit


Laptop de schimb gratuit pe parcursul
perioadei petrecute în service-ul iSTYLE

Erai în mijlocul unui proiect important când Mac-ul tău a cedat? Nu-ți face griji, poți conta pe noi. În timpul perioadei petrecute în service, îți împrumutăm gratuit un Mac similar, pentru a-ți putea continua activitatea în timp ce echipa noastră tehnică Apple repară computerul tău.

Asistență
software


Beneficiază de acces direct la experții Apple
pentru asistență în privința utilizării macOS

Dacă nu știi sigur cum să creezi un cont, să configurezi un serviciu, sau să folosești o funcționalitate experții noștri te vor ajuta cu plăcere.

 1. Utilizarea macOS și iCloud
 2. Noțiuni elementare despre utilizarea aplicațiilor dezvoltate de Apple, precum Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers și Keynote, precum și aplicații profesionale precum Final Cut Pro, Logic Pro și altele
 3. Conectarea la imprimante și rețele wireless

Voucher pentru
accesorii


Voucher în valoare de 130 de lei, pe care îi poți cheltui
în magazinele noastre pe accesorii de calitate pentru Mac

Cauți cea mai bună soluție de conectivitate sau poate vrei pur și simplu să-ți menții Mac-ul permanent în stare perfectă? Îți oferim un voucher în valoare de 130 de lei pe care îl poți folosi pentru achiziționarea accesoriului de Mac perfect pentru necesitățile tale.

Asistență
Găsire


Asistență pentru utilizarea aplicației Găsire (Find My)
pentru localizarea unui Mac pierdut

În eventualitatea puțin probabilă că ți-ai uita MacBook-ul, să zicem, în ultimul taxi în care ai mers sau la cafenea, cel mai important este să-ți păstrezi calmul și să acționezi rapid. Te vom ajuta să îl localizezi pe hartă, să activezi modul Pierdut pentru a-l bloca imediat și să afișezi un mesaj cu un număr de contact pe ecranul dispozitivului, pentru ca oricine l-ar găsi să te poată apela fără a-ți accesa datele.

Cum pot cumpăra?

 1. Achiziționează iSTYLE Comfort odată cu noul tău Mac.
 2. Alternativ, îl poți cumpăra în cadrul perioadei de garanție limitată de un an:
  1. Într-un magazin iSTYLE

iSTYLE Comfort pentru Mac
- 1 an

Consumator / Companie


Include extinderea garanției cu 1 an, laptop de schimb gratuit, un voucher de 130 de lei pentru accesorii, o sesiune dedicată unu la unu de 15 minute și asistență Găsire

MacBook Air 399 Lei
MacBook Pro 13” 499 lei
MacBook Pro 16” 599 lei

iSTYLE Comfort pentru Mac
- 2 ani

Companie


Include extinderea garanției cu 2 ani, laptop de schimb gratuit, un voucher de 130 de lei pentru accesorii, o sesiune dedicată unu la unu de 15 minute și asistență Găsire

MacBook Air 549 lei
MacBook Pro 13” 649 lei
MacBook Pro 16” 749 lei
 1. În funcție de tip, 3 ani de la data achiziției pachetului pentru persoanele fizice sau 2 ani/ 3 ani la pachetul pentru persoane juridice în funcție de opțiunea clientului între extinderea de garanție cu unul sau doi ani.
 2. Serviciile nu sunt transferabile către terți, pot fi utilizate numai de către persoana fizică sau juridică care a făcut achiziția și numai pentru dispozitivele pentru care s-a făcut achiziția.
 3. Sesiunea One to One dedicată și serviciile tehnice pot fi solicitate în primele trei luni după achiziția pachetului iSTYLE Comfort pentru Mac. Serviciile de consultanță pot fi solicitate în magazinul în care s-a făcut achiziția sau în orice altă locație iSTYLE de pe teritoriul României.
 4. Serviciile de reparație acoperite de garanția extinsă se vor executa doar în service-ul Apple Authorised Service Provider iSTYLE. Reparațiile se vor efectua doar la iSTYLE. Cei înscriși în program vor putea aduce laptopul defect într-una din locațiile iSTYLE de pe teritoriul României, inclusiv cea din care au achizitionat portabilul. iSTYLE se va ocupa de transportul laptopului la service și va asigura clientului dispozitivul de împrumut
 5. Laptop de schimb pe perioada în care dispozitivul se află în service este oferit clientului care aduce sistemul MacBook Air/ MacBook Pro propriu defect pentru a fi diagnosticat și reparat într-una dintre locațiile de service iSTYLE. Este posibil ca Mac-ul oferit în schimb să nu facă parte din aceeași categorie, iar capacitatea de stocare și specificațiile tehnice pot să difere față de dispozitivul din proprietatea clientului. Unitățile de schimb sunt oferite în limita disponibilității în stoc.