iPhone XS Max 64GB Gold, Open Box

SKU
O_FK1X8FJMKPH3

Ne pare rău, produsul selectat nu este, în prezent, în stoc.
Dacă faceți clic pe butonul de abonare vă va anunța imediat ce produsul va fi disponibil.

Produs Open Box

Pachet complet, desigilat, accesorii incluse, telefon fara zgarieturi, lovituri.

 

Info stoc

Cumpără produsele tale preferate cu plata până la 24 rate cu 0% dobândă.
Mai multe detalii >
Beneficiezi de transport GRATUIT la comanda acestui produs.
Mai multe detalii >

Detalii

Bine ai venit pe marile ecrane.

Super Retina în două dimensiuni- inclusiv cel mai mare ecran văzut vreodată la un iPhone. Face ID și mai rapid. Cel mai inteligent și mai puternic cip întălnit la un smartphone. Și un sistem revoluționar de camere duale. iPhone Xs reprezintă tot ceea ce iubești la iPhone. Acum la nivel extrem.
Super Retina. Mare și chiar și mai mare. Ecranele OLED personalizate de pe iPhone Xs oferă cele mai clare culori întălnite în industrie, HDR și negru autentic. Iar iPhone Xs Max are cel mai mare ecran de la Apple văzut vreodată la un iPhone. .

Profiți de tot ecranul și asta face toată diferența. Acum ai suficient spațiu ca să faci tot ce vrei.
iPhone Xs Max
iPhone 8 Plus
iPhone Xs
Materiale excepționale. Cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată la un smartphone. O nouă culoare de finisaj aurie superbă, realizată printr-un proces la nivel atomic. Benzi-contur de mare precizie, din oțel inoxidabil chirurgical. Și un nou nivel de rezistență la apă și praf.2

Proces PVD de aplicare a culorii. Finisajele de culoare aurie și gri stelar sunt obținute în urma unui proces avansat de depunere fizică prin vapori pe benzile-contur din oțel inoxidabil, pentru culori și grad de reflexie care se potrivesc perfect cu sticla.
Oțel inoxidabil chirurgical. Apple folosește un aliaj conceput special, care este prelucrat cu precizie pentru a crea benzi-contur structurale în trei finisaje.
Încărcare wireless. Spatele din sticlă permite ca dispozitivul iPhone XS să poată fi încărcat wireless.³ Și se încarcă mai rapid chiar și decât iPhone X.
Face ID Avansat. Securitatea e simplă când fața ta e parola ta. Îți poți debloca iPhone-ul și poți autentifica în aplicații, conturi și multe altele, dintr-o privire. Este cea mai sigură autentificare facială văzută la un smartphone. Iar acum e și mai rapidă.


Cip inteligent A12 Bionic.
Acesta este cel mai puternic și mai inteligent cip care a intrat vreodată în construcția unei smartphone, împreună cu procesorul Neural Engine de ultimă generație de la Apple. Pentru experiențe uimitoare de realitate augmentată. Portrete incredibile cu Controlul adâncimii de câmp. Plus viteză și fluiditate în toate operațiunile.


Performanță grafică cu până la
50% mai rapid4
Performanță a nucleelor cu până la
15% mai rapidă4
Utilizarea bateriei de către nucleele de eficiență cu până la
50% mai mică4
Neural Engine
cu 8 nuclee
Procesor de semnal imagine
îmbunătățit
Controler de performanță avansat
avansat
Sistem revoluționar de camere duale. Cea mai populară cameră din lume tocmai deschide o nouă eră în fotografie. Totul se întâmplă printr-un senzor inovator care lucrează împreună cu ISP și cu Neural Engine pentru a te ajuta să creezi fotografii cum nu s-au mai văzut.

Smart HDR. Noile cadre secundare, un senzor mai rapid și puternicul cip A12 Bionic aduc și mai multe detalii de evidențiere și umbrire în pozele tale.

Pixeli mai mari și mai profunzi. Un senzor nou creează o fidelitate mai bună a imaginii, acuratețe mai mare a culorii și zgomot redus în fotografiile efectuate în condiții de luminozitate scăzută.

Efect bokeh îmbunătățit. Pozele în modul Portret arată și mai profesionist, datorită efectului sofisticat de blur al fundalului.

Noul control al adâncimii de câmp. Acum poți ajusta adâncimea câmpului din portrete după ce ai efectuat poza.
Camere duale posterioare de 12 MP
ƒ/1.8
Obiectiv cu unghi larg
ƒ/2.4
Obiectiv telefoto
Sezor de 2x mai rapid
pentru Smart HDR în toate pozele tale
Modul Portret
cu Controlul adâncimii de câmp
Video 4K
de până la 60 fps
Cameră TrueDepth
ƒ/2.2
Obiectiv cu unghi larg
Portrait mode
cu Controlul adâncimii de câmp
1080p HD video
de până la 60 fps
Și încă ceva. iPhone Xs oferă super conexiuni wireless pentru viteze de descărcare incredibil de rapide.5 Și spațiu de stocare de până la 512 GB, reprezentând cea mai mare capacitate iPhone de până acum.
Niciun alt telefon nu se compară cu iPhone. Fiecare decizie luată în conceperea iPhone-ului, îl face să se evidențieze în fața tuturor. De la cum este fabricat, la modul în care am încorporat confidențialitatea și securitatea încă de la început, la modurile inovatoare în care reciclăm componentele sale.

Mai multe informatii

Producator
Apple
Greutate
0.0000
EOL (produs discontinuu)
No
Stocare
64 GB
Culoare
Auriu
iSTYLE Chat
Discuta cu Alex!