Husa rezistenta la apa pentru iPhone Xs Max Catalyst, Negru:

Husa rezistenta la apa pentru iPhone Xs Max Catalyst, Negru

SKU
CATIPHOXBLKL
Husa rezistenta la apa pentru iPhone Xs Max Catalyst ofera protectie importiva apei si a socurilor mecanice fara sa influenteze in mod negativ functiile telefonului.

Protectie universala:

Husa Catalyst iPhone Xs Max ofera protectie importiva apei si a socurilor mecanice fara sa influenteze in mod negativ functiile telefonului. Rezistenta la impact de la o inaltime de 2m si la apa pana la o adancime de 5m , husa reprezinta solutia universala de protectie pentru smartphone-ul dumneavoastra.

Acces la functiile telefonului:

Proiectata cu simt de raspundere,husa catalyst iPhone Xs Max permite folosirea telefonului in mod normal, fara sa restrictioneze acces la functiile de baza ale telefonului precum portul de incarcare, mufa jack, butoanele de power sau volum, precum si functia de recunoastere a amprentei touch-id.

Design slim:

Husa Catalyst iPhone Xs Max, pastreaza aspectul telefonului tau si pune in valoare designul acestuia datorita spatelui transparent si al profilului redus ce nu incomodeaza folosirea acestuia.

Sunet exceptional / Fotografii inedite

Datorita membranei speciale hidrofobe (ce nu permite patrunderea apei), calitatea audio nu este influentata. Husa Catalyst rezistenta la apa pentru iPhone Xs Max nu influenteaza in mod negativ calitatea sunetului in timpul apelului. Camera foto nu a fost nici ea neglijata, aceasta este protejata de o lentila dedicata si o protectie pentru blit ce nu influenteaza calitatea fotografiilor.

Producator
Catalyst
cod EAN
4897041793512
EOL (produs discontinuu)
No
Material
Cauciuc
Tip:
Protecție completă
Compatibilitate iPhone
iPhone Xs Max