Husa de protectie UAG Pathfinder SE pentru iPhone 7/8 Plus, Midnight Camo:

Husa de protectie UAG Pathfinder SE pentru iPhone 7/8 Plus, Midnight Camo

SKU
IPH8/7PLS-A-BC
Carcasa Urban Armor Gear Pathfinder SE pentru iPhone 7/8 Plus prezinta un design solid si este creata dintr-un strat exterior dur care iti ofera protectie premium in orice situatie.

Constructie solida

Carcasa UAG (Urban Armor Gear) Pathfinder SE este construita dintr-un material robust creat dintr-un strat rezistent la impact pentru absorbtia socului si un strat exterior dur. Designul a fost proiectat pentru a-ti proteja noul iPhone 7/8 Plus in situatiile in care ai cea mai mare nevoie.

Finisaj din cauciuc pentru mai multa aderenta

Prima regula pentru a-ti tine iPhone 7/8 Plus protejat este sa nu il scapi din mana. Destul de simplu si logic, insa majoritatea carcaselor de protectie au un finisaj fin, din cauza caruia telefonul iti poate aluneca mai usor din mana sau de pe suprafetele pe care il asezi. Pathfinder SE are insa un design inedit si vine cu un finisaj din cauciuc care adauga aderenta, iar carcasa prezinta armament acolo unde telefonul are cea mai mare nevoie. Poti sa fii sigur ca nu vei mai scapa la fel de usor telefonul din mana, iar in cazul in care totusi se intampla, Pathfinder este acolo sa ti-l protejeze.

Marginile in relief iti protejeaza ecranul

Marginile carcasei sunt iesite in relief pentru a proteja ecranul in cazul in care il scapi cu fata in jos. Noi iti recomandam insa sa ii aplici noului iPhone 7/8 Plus si o folie de protectie pentru si mai multa siguranta.

In conformitate cu standardele militare impotriva cazaturilor si socurilor

Daca este indeajuns de buna incat sa satisfaca standardele militare US, noi zicem ca Pathfinder SE te va satisface si pe tine. Carcasa a fost testata in conformitate cu standardele militare MIL STD 810G 516.6 impotriva cazaturilor, pentru ca noul tau iPhone 7/8 Plus sa fie protejat in orice situatie.

Butoane acoperite si protejate

Butoanele iPhone 7/8 Plus sunt protejate de butoane dintr-un strat gros TPU care sunt foarte usor de accesat chiar daca porti manusi.

Creata pentru iPhone 7/8 Plus

Carcasa UAG Pathfinder SE a fost proiectata avand iPhone 7/8 Plus in minte, potrivindu-se perfect cu acesta pentru ca tu sa il poti proteja bucurandu-te de toate functionalitatile sale.
Producator
UAG
EOL (produs discontinuu)
No
Material
Plastic
Tip:
Protecție spate
Compatibilitate iPhone
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus