Husa de protectie UAG Pathfinder pentru iPhone Xs Max, Negru:

Husa de protectie UAG Pathfinder pentru iPhone Xs Max, Negru

SKU
111107114040
Inspirate din domeniul militar, UAG (Urban Armor Gear) ofera posesorilor de iPhone Xs Max carcase usoare cu un nivel ridicat de protectie militara impotriva socurilor* si cazaturilor.

Inspirate din domeniul militar, UAG (Urban Armor Gear) ofera posesorilor de iPhone Xs Max carcase usoare cu un nivel ridicat de protectie militara impotriva socurilor* si cazaturilor. Design-ul unic al carcaselor UAG este caracterizat printr-un invelis dur la exterior, dar si de un strat siliconic, rezistent la impact, la interior. Acest mix protejeaza telefonul impotriva obiectelor ascutite sau a picaturilor de apa accidentale. Barele de protectie situate pe margini absorb socul si sunt integrate aproape perfect in constructia husei, imbunatatind rezistenta la impact exact acolo unde este necesar, fara a aduga un plus exagerat de greutate device-ului. Pe partea superioara a carcasei se afla o rama special proiectat pentru a incadra blitul camerei telefonului, ce impiedica posibile interferente nedorite si asigura imagini reusite cu fiecare ocazie.

* MIL-STD 810 este o certificare US Military aplicata echipamentelor care pot rezista in conditii extreme. Desi este acordata in mod normal aplicatiilor militare, aceasta certificare este oferita si unui numar de produse comerciale, care tind catre aceleasi standarde de protectie, durabilitate si robustete.

Producator
UAG
EOL (produs discontinuu)
No
Material
Carbon
Tip:
Protecție spate
Compatibilitate iPhone
iPhone Xs Max