Dock Moshi Symbus Q compact USB-C cu încărcare wireless, Nordic Gray:

Dock Moshi Symbus Q compact USB-C cu încărcare wireless, Nordic Gray

SKU
99MO084216
Acest dock USB-C elegant va echipeaza laptopul cu HDMI, Ethernet, porturi USB si de incarcare. Dispune, de asemenea, de un pad pentru incarcarea wireless a telefonului.

Un Hub USB-C ca niciodata

Symbus Q transforma laptopul intr-un sistem de birou complet echipat cu incarcare wireless.

Incarcare wireless avansata

Datorita tehnologiei sale Q-coil™, sistemul Symbus Q poate incarca telefonul prin carcase cu o grosime de pana la 5 mm. Certificat Qi, Symbus Q suporta, de asemenea, incarcare rapida de 7.5W pentru Apple si 10W pentru Samsung.

Materiale de calitate

Construit cu cele mai calitative materiale, Symbus Q este construit din aluminiu si acoperit cu o suprafata de protectie anti-alunecare pentru a va asigura ca telefonul ramane in siguranta in timpul incarcarii.

Creati propriul sistem desktop

Conectati laptopul MacBook sau orice laptop cu USB-C la un monitor HDMI extern, la internet prin cablu si la periferice USB, cum ar fi o tastatura, mouse sau un dispozitiv de stocare extern.

Iesire video 4K ultra-clara

Bucurati-va de iesirea video de 4K, precum si sunet surround digital la televizoarele echipate cu HDMI, receptoare AV sau proiectoare.

Producator
Moshi
Greutate
0.7650
EOL (produs discontinuu)
No
Culoare
Gri
Compatibilitate iPhone
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Compatibilitate Mac
MacBook 12inch, ** MacBook Pro 2016 **, MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina
Dimensiuni
11.6 x 7.2 x 3.2 cm