De ce iPad

Da, poate face asta.
Și asta. Și multe altele.

Cu iPad nimic nu e
prea complicat.

iPad-ul este atât de polivalent, încât te poți baza pe el pentru orice activitate. Fie că lucrezi la un proiect profesional, îți exprimi creativitatea sau pur și simplu te relaxezi cu un joc captivant, totul este mai ușor și mai distractiv pe iPad. Iată doar câteva dintre nenumăratele lucruri pe care le poți face cu iPad.

Rulează aplicații puternice fără efort.

Pe iPad poți folosi aplicațiile puternice pe care le cunoști, cum ar fi Adobe Photoshop sau Microsoft Office, cu avantajul suplimentar de a le utiliza prin comenzi tactile.

Baterie pentru toată ziua.1

Păstrează-ți productivitatea și mobilitatea pe tot parcursul zilei.

Lucrează cu mai multe aplicații simultan.

Multitaskingul este ușor și intuitiv pe iPad. Folosește Slide Over sau Split View pentru a lucra cu mai multe aplicații în același timp, fără întreruperi. Poți chiar să tragi și să plasezi conținut dintr-o aplicație în alta, cu ajutorul unui trackpad sau folosind degetul direct pe ecran.

Wi-Fi când ai.
Celular când n-ai.

Conexiunea celulară înseamnă că iPad te poate menține conectat de aproape oriunde. În acest fel, nu vei rata nimic, chiar dacă nu ești în apropierea unei rețele wireless.

Folosește Fișiere pentru a stoca și partaja toate lucrurile

Îți poți organiza, partaja și accesa toate lucrurile cu aplicația Fișiere. Gestionează ceea ce se află pe iPad-ul tău, pe iCloud sau în diverse servicii cloud, cum ar fi Box. De asemenea, accesează cu ușurință fișierele stocate pe o unitate flash sau pe alte dispozitive externe de stocare.

iPad Pro

iPad Pro și cipul M1. Dublu impact.

Cumpără acum

iPad Air

Dotat. Colorat. Minunat.

Cumpără acum

Schițează, scrie sau editează.
Într-un mod memorabil.

Ia notițe uimitoare cu Apple Pencil.

Indiferent dacă iei note de curs, scrii un jurnal sau creionezi soluții posibile pentru un proiect, iPad te ajută întotdeauna să-ți fixezi cele mai inspirate idei. Apoi le poți împărtăși, îmbunătăți și aduce la viață cu ușurință.3

Convertește notițele scrise de mână în text de tipar.

Cu iPad, scrierea de mână poate fi la fel de puternică ca textul tastat. Începe cu o notiță scrisă de mână, apoi, din câteva atingeri, îți poți copia și lipi scrisul de mână drept text.

Desenează forme perfecte cu mâna liberă.

Desenează de mână forme simple folosind Apple Pencil, iar funcționalitatea de recunoaștere a formelor le transformă instantaneu în figuri geometrice perfecte.

Apple Pencil

Schițezi tot ce-ți imaginezi.

Cumpără acum

Tastaturi pentru iPad.

Tastaturi? Ești acoperit.

Cumpără acum

A fost creat pentru a crea.

Fă o poză sau un clip video și editează înregistrarea imediat.

Surprinde cadrul perfect și personalizează apoi fotografia cu o suită de aplicații puternice de editare, încorporate sau de la terți. Cu iPad, este simplu să editezi, să partajezi și să te delectezi cu fotografii și videoclipuri.

Compune muzică sau crează un podcast.

Aplicațiile audio pentru iPad te ajută să înveți, să exersezi, să înregistrezi și să compui cu ușurință. Așadar, publică un album, lansează un podcast sau conectează un instrument și lasă-te în voia improvizației.

iPad și Mac: o uimitoare echipă de creație.

Cu funcționalitatea Sidecar, poți extinde sau oglindi wireless ecranul unui Mac. Apoi, poți utiliza iPad-ul pentru a realiza mai ușor sarcinile de înaltă precizie sau îl poți folosi ca afișaj secundar de calitate incredibilă.

Învățarea devine o plăcere.

O fundație solidă pentru studiu.

În App Store vei găsi o gamă largă de aplicații educaționale, pe care copiii le pot explora pe cont propriu, în afara sălii de clasă. În plus, funcționalitatea “Timp de utilizare” (Screen Time), îți permite să controlezi și să limitezi timpul pe care tu și copiii tăi îl petreceți în aplicații, pe site-uri web și cu multe alte activități.

Dezvoltă-ți abilitățile.

Materialele de studiu concepute pentru – și predate pe – iPad de experți în educație deschid noi perspective pentru cei dornici să învețe. Urmează un curs de design de produs sau află trucurile profesiei de la un cineast premiat – posibilitățile sunt nelimitate.

Realitate augmentată. Lumea ta tocmai a devenit mai mare.

Extinde-ți orizonturile cu aplicații educative bazate pe realitate augmentată. Explorează în profunzime țesuturile corpului uman sau îndreaptă-ți iPad-ul spre cerul înstelat și descoperă constelațiile de deasupra ta.

iPad mini

Mega putere. Mini dimensiuni.

Cumpără acum

iPad

Puternic. Ușor de utilizat. Flexibil.

Cumpără acum

Ia-ți adio de la cel vechi.
Fă cunoștință cu cel nou!

Schimbă-ți dispozitivul uzat și alege un produs nou la un preț mai bun.

Verifică valoarea dispozitivului tău

Ce iPad ți se potrivește?

iPad Pro și cipul M1.
Dublu impact.

De la 4 399 Lei

Dotat. Colorat.
Minunat.

De la 3 499 Lei

Puternic. Ușor de utilizat.
Flexibil.

De la 1 999 Lei

Mega putere.
Mini dimensiuni.

De la 2 749 Lei