Tensiometru Withings BPM Connect

SKU
WPM05-ALL-INTER

SAU PLĂȚIȚI ÎN

3 x

4 x

PRIN CARD BANCAR DE DEBIT

 

Info stoc magazin

Detalii

Withings BPM Connect

BPM Connect este un tensiometru Wi-Fi care furnizează măsurători precise ale tensiunii arteriale și ritmului cardiac cu feedback instantaneu pe dispozitiv și istoric complet al informațiilor în aplicație.

Conform American Heart Association și European Society of Cardiology, monitorizarea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac de acasă oferă atât îmbunătățirea ratei de control a tensiunii arteriale și indicatori de prognoză mai buni, cât și o cale eficace de ajuta furnizorii de servicii medicale să determine dacă tratamentele funcționează. De asemenea, ajută la identificarea sindromului “halat alb” și a hipertensiunii mascate.

Tensiometru inteligent Wi-Fi

Cu ajutorul dispozitivului BPM Connect este mai convenabil ca niciodată să-ți iei tensiunea arterială de acasă. Acest tensiometru portabil, ușor de folosit, prezintă un ecran LED pe care poți vedea imediat rezultatele însoțite de un feedback codificat pe culori. De asemenea, nu este nevoie să ai la îndemână un smartphone pentru a porni dispozitivul, pentru a porni dispozitivul sau pentru a sincroniza informația: BPM Connect se sincronizează fără probleme, prin Wi-Fi, cu aplicația gratuită Health Mate valabilă pe iOS și AndroidTM. Informația poate fi sincronizată și prin intermediul Bluetooth®. Poți să împărtășești cu ușurință rapoartele cu doctorul. Acest produs prezintă o autonomie a bateriei de până la două luni, iar aceasta poate fi reîncărcată prin cablul micro-USB.

Caracteristici

Tensiometru
Măsoară cu precizie tensiunea arterială sistolică și diastolică și ritmul cardiac

Feedback instantaneu
Vizualizează rezulate codificate pe culori, atât pe dispozitiv, cât și în aplicație, bazate pe recomandările ESH (European Society of Hypertension) și AHA (American Heart Association)

Sincronizare Wi-Fi și Bluetooth automată
Toate rezultatele și istoricul sunt valabile instantaneu pe smartphone prin aplicația gratuită Health Mate (pentru iOS și Android)

Partajare cu doctorul
Trimite cu ușurință rapoartele către distribuitorul de servicii medicale

Mai multe informatii

Producator
Withings
Greutate
0.2520
cod EAN
3700546705984
Culoare
Alb
Mărime
No
Conectivitate
Bluetooth
HomeKit compatibility
No
Ecran
Ecran matrice LED
Alimentare și Baterie
Autonomia bateriei este de până la două luni

Product declaration