Suport cu functie de selfie stick Pivo Pod Lite Green

SKU
PV-P1L05
 
Rate lunare
Mai multe detalii >

Info stoc

Livrare standard
Livrare: 1-3 zile lucratoare
Gratuit
Mai multe detalii >

Detalii

Urmărirea corpului și a feței

Pod Lite este creat pentru modul în care creați. Cu un software de urmărire puternic, este ca și cum ai avea propriul tău videograf care să te țină la filmat oriunde te duci. Urmărirea corpului detectează forma corpului tău și reacționează rapid la mișcările tale - excelent pentru videoclipuri de dans, vlog-uri de modă și prezentări. Urmărirea feței vă menține centrat în cadru, făcând conținutul mai captivant și apelurile video mai naturale.

Zoom automat

Zoom automat ajustează în mod inteligent fotografia pentru a menține încadrarea video netedă și fără întreruperi. Indiferent dacă vă mutați mai aproape sau mai departe, Pod Lite știe cum să obțineți de fiecare dată imaginea perfectă.

Modul Poză

Modul Pose este o modalitate ușoară, fără mâini, de a face fotografii mai bune cu tine. Luați o poziție, țineți nemișcat, apoi Pod Lite se ocupă de restul - este ca și cum ați avea propriul dvs. fotograf.

Modul Conectare

Îmbunătățiți-vă aplicațiile preferate cu modul Connect, puteți conecta Pivo la alte aplicații de pe telefonul dvs. - așa că acum Instagram și TikTok pot avea și ele urmărire automată.

Portabil și compact

Pod Lite este construit pentru a fi luat oriunde, cu un design compact, ușor de transportat. Introduceți unul în geantă, astfel încât să puteți crea conținut atunci când sunteți în deplasare.

Mai multe informatii

Producator
Pivo
HomeKit compatibility
No
Compatibilitate iPhone
iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (3. gen)

Product declaration